DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
jes pa da ga pitaju a što tebi stalno deda dolazi na roditeljski
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti ides u teretanu sralno tako da nesh liciti na klasicnog dedujes pa da ga pitaju a što tebi stalno deda dolazi na roditeljski
..Aj da tw utesim mozda negde imas ko zna koliko djece i malih delitica i deliticarki x)

To zavisi od oca, koliko ce deca bito vezana za njega.ja to zato što su obično ženska deca više vezana za oca
a da su komplikovanija jesu
pa dobro, ako je neki hladnjak ni muško ni žensko neće da budu vezani za njega, naravno

a muška deca su i malko jeftinija za održavanje...
elem,ja mislim da ne bih ni umela da vaspitam vojčicu,posle ovih mojih gmazova...![]()

Fora je da ja nikada nisam poželela da imam ćerku. I da sam sve ove godine mislila da njih dvojicu učim ispravno. A oni izrasli u...pa recimo, dva drveta.![]()

sta znaci to dva drveta, elaboriraj.
ja jos ne primecujem da bi mogli da budu balvani, dajte neke smernice![]()
srecan rodjendan vejo. bilo bi lepo da sam ja i znala roditi cerku. ali verovavatno bih i nju upropastila. ;(
Srecan rodjus vejo![]()
srecan rodjus Vejo
ps: kad ce pijanka![]()

Ako treba da se krene od malih nogu, recite ako boga znate dok nije kasno!!

) nista tu prosto nema. 
))))ne bih ja moju vojcicu dala za cetu sinova..iako sam pre njenog rodjenja zarko zelela musko dete..vidim da cica maca pise o nekoj komlikovanosti i nije mi bas najjasnije sta je tacno komplikovanije kod zenskog, nego kod muskog deteta?
moja sestra ima blizance, sinove (ja k'o poznavalac pre moj cale veterinar u svakom postu) nista tu prosto nema.
kako se rode, tako ti se zalomi, plus malo vaspitanja et voila!
moja cale vet, srecni dobitnik secerne bolesti od 1985. godinePa jeste, ja sam scela scer al dobih prdavca smrdavca, a slaaaadak je i ne bih ga menjala, takodje))))
- - - - - - - - - -
I gde je taj poznavalac, vaistinu?!
Sigurno je na ovo mislila

nisu .... cini ti se ...a muška deca su i malko jeftinija za održavanje...
elem,ja mislim da ne bih ni umela da vaspitam vojčicu,posle ovih mojih gmazova...![]()
mislim da je vazno da kad imas sinove otac bude dominantan u smislu da se vise bavi detetom nego majka,da ne bude da kao puno radi,ili mama bolje zna,ili nece da se svadja sa njom ko bolje zna.jel ako mama oseca da je ona i mama i tata,a tata je porcelanska figura koju povremeno dignu da se obrise prasina,onda se ona bori kao lavica da bude i ono sto treba i sto ne treba.pa se i deca previse vezu,a to skapiraju kad udju u neke godine,pa onda pokusavaju na silu da kidaju lance i da postaju besni i puni otpora.ne moze otac kad ima musku decu samo da se smeska i klima glavom
imam ja jednog komsiju,mozda sam pisala,taj tip od kad dodje sa posla do uvece stalno vozi bajs sa sinom,ide u prodavnicu sa njim,vidim non stop pricaju,igraju fudbal na dvoristu.da im pozavidis..
ne znam,mozda ja i nisam u pravu
hvala vam svima
Doc, pijanka kad budem slavila cerki punoletstvo u septembru![]()

u pravu si, iskustvo je iza tebe.
mislim da je vazno da kad imas sinove otac bude dominantan u smislu da se vise bavi detetom nego majka,da ne bude da kao puno radi,ili mama bolje zna,ili nece da se svadja sa njom ko bolje zna.jel ako mama oseca da je ona i mama i tata,a tata je porcelanska figura koju povremeno dignu da se obrise prasina,onda se ona bori kao lavica da bude i ono sto treba i sto ne treba.pa se i deca previse vezu,a to skapiraju kad udju u neke godine,pa onda pokusavaju na silu da kidaju lance i da postaju besni i puni otpora.ne moze otac kad ima musku decu samo da se smeska i klima glavom
imam ja jednog komsiju,mozda sam pisala,taj tip od kad dodje sa posla do uvece stalno vozi bajs sa sinom,ide u prodavnicu sa njim,vidim non stop pricaju,igraju fudbal na dvoristu.da im pozavidis..
ne znam,mozda ja i nisam u pravu