Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sledece nedelje imam konferenciju lanca snabdevanja, u hotelu Felkenstajner il kako li se vec zove, ceo dan, sa sve nekim igrama i statijaznam
a uvece idemo na neku lepu veceru

ovi 'poslovni' izlasci pocinju da budu zabavni
vidis ljude od 40 goina koji izgleda nisu izlazili kad su imali 16,17,18
pa su zeljni svega, a igranja i alkohola najvise
pa mi smesno

Sledece nedelje imam konferenciju lanca snabdevanja, u hotelu Felkenstajner il kako li se vec zove, ceo dan, sa sve nekim igrama i statijaznam

pa mi smesno

Meni je ovo interesantno sto se od ljudi ocekuje da se izazaka zasite à sve ostalo je ok da se uziva celo zivota
Je l se kaze nor ovaj se nije najeo sa 17 god pa sad kad vidi hranu odmah se napali

Kako sam i obecala evo da se pohvalim novom Desigual haljinom

Pogledajte prilog 363989

...Iz Krajine lepa lepa Vlajna
Srce mi je salomila
Iz Krajine lepa Vlajna
U mene se zaljubila...

Resila si da zavedes nekog iz Sumadije Vlaskim zonom,opa bato,opa opa opasne su oci te :klap: .

Neko se baaaas uziveo u pricu vlaskog kraja i dobro to uradio.

Ako volis to da nosis sa srecom ti bilo.

Хвала, а као јуче да сам сестричину учио да вози бицикл, водио на сладолед да њена баба, а моја мати не пребацује како ће се разболети.. и много година касније пошто јој је отац био у болници испоштовао сам онај стари обичај за матурско вече, одвезао је колима до хотела и предао другу из разреда, а неколико сати касније дошао по њу и одвезао кући.

Ovo mi se mnogo dopalo a nema reputacija.
Bilo je lepo, ali sada imam jos lepse misljenje o tebi :)

pa mi smesno

Felkenstajner,hebao ih nemacki naziv.Ako si srecnik na Staroj Planini baci fotku ambijenta napolju.
................
Ima veseljaka koji vole provod i uvek su za djusku i to ali tuga je kad vidis nekog zaista neizivljenog,meni bar bas bude krivo sto doticna osoba nije u mladosti djuskala medju lancima,na sanku,jela vockice sa grudi ili stomaka bez ruku i/ili lizala so pre tekile na eks zavisi sta ko voli i nadoknadjuje to u godinama kada treba da ti takve stvari budu vec vidjeno...
Ali,sa druge strane Srbija nikakav provod imala pre 24,23,22 godina kad su doticni bili mladi i razumljivo da sad zele da nadoknade.

...podgrejala belgijske vafle, posula ih prah secerom, pustila vrckavu muziku a la cha cha cha i rekoh da pogledam sajt jedne blese koju sam upoznala juce...pih, sto ne ostadoh dan duze, nocas je festival...pih pih pih...sada cu da pojedem, u znak protesta, i drugi vafl...

Volim ja i karfiol, sve su to fine povrćke i mogu da se spreme na razne načine
dok sam se ranijih godina zezala sa turšijom moji pojedu krastavac i papriiku
a ja zeleni paradajez i kafiol,da super je ukiseljen.

Пијем идеално охлађен пауланер, а после ћу да читам Алан Форда епизоду: Он мртав, ти мртав, ја мртав!
Елем пре пола сата одем с близнакињама до продавнице здраве хране, напазарим шта нам треба, после се спустимо до ИДЕЕ, али још док смо се паркирали видим чопор од 4-5 паса, тако ко ови моји авлијанери око 20 кила и једног испрдка од можда мало јаче од десет кила, али гласног и агресивног.
Реко овај нит је најјачи, нит је највећи, али је неки идеолог, кажем кћерима да не излазе док их не отерам.
Како сам искорачио тако је идеолог насрнуо, на његову жалост на погрешну ногу, дегажиро сам га на пола коловоза.
После су нас само осматрали.
Углавном купимо црвени грејп који деца једу ко гусенице, неке ситнице, најлон пауланера од 6 комада и на талону са штампом видим Алан Форда... ајд и њега ћу, 250 динџи.

Пијем идеално охлађен пауланер, а после ћу да читам Алан Форда епизоду: Он мртав, ти мртав, ја мртав!
Елем пре пола сата одем с близнакињама до продавнице здраве хране, напазарим шта нам треба, после се спустимо до ИДЕЕ, али још док смо се паркирали видим чопор од 4-5 паса, тако ко ови моји авлијанери око 20 кила и једног испрдка од можда мало јаче од десет кила, али гласног и агресивног.
Реко овај нит је најјачи, нит је највећи, али је неки идеолог, кажем кћерима да не излазе док их не отерам.
Како сам искорачио тако је идеолог насрнуо, на његову жалост на погрешну ногу, дегажиро сам га на пола коловоза.
После су нас само осматрали.
Углавном купимо црвени грејп који деца једу ко гусенице, неке ситнице, најлон пауланера од 6 комада и на талону са штампом видим Алан Форда... ајд и њега ћу, 250 динџи.

Alan Ford sa srpskim prevodom je čist skandal.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back