dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
to sam i ja reko kad sam dosao na zene
i jos me trpite
- - - - - - - - - -
znaci i ti bi radije smokvu![]()
jao muz joj ejpropao nacisto
ona je ko pile za njega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i jos me trpite
- - - - - - - - - -

obrni okreni,pasce sekskako li dodjosmo do opaljivanja djoleta![]()

i ja sam to mislila do skoro, dok nije izbacila neku slicicu
onda sam zakljucila da je mnogo propao i da bi pre tu smokva bila opaljena
- - - - - - - - - -
pocela sam da se sirim forumom ko posast
imam temu na politici, a nisu me oterali![]()
i jos me trpite
- - - - - - - - - -
smokva je naprosto opaljiva

jao muz joj ejpropao nacisto
ona je ko pile za njega![]()
)obrni okreni,pasce seks
nemojte ljudi ko boga vas molim![]()

kad sam bila trudna i lezala u bolnici,dosao on u posetu.leto bilo,on sav zategnut,preplanuo a ja debela rascupana u bolnickoj spavacici...pitaju me zene iz sobe ko je taj mladi sto ti je bioja ne znam gde si ti to videla da joj je muz propao. mozda je samo bio los ugao slikanja (smokva to kao slucajno tako fotkala i postavila)

sad je kasno za to,
lavina je pokrenuta,
bice forumaski geng beng![]()

))))
))))))
Inače da se pohvalim da je mužić dobio novi posao, bolja plata i mnogo bolji uslovi rada a za rupu su mi mama i svekrva koje su se prestravile kad su čule da će prvo biti prijavljen na šest meseci a ne odmah na neodređeno i sve smaraju a šta ćeš ukoliko ne zadovoljiš njihove kriterijume
Kakvi vampiri, nemam reči))))
- - - - - - - - - -
I kakav podstrek samopouzdanju, nekad se prosto iznenadim kako smo uopšte uspeli da išta postignemo sa takvim vetrom u leđa))))))

Inače da se pohvalim da je mužić dobio novi posao, bolja plata i mnogo bolji uslovi rada a za rupu su mi mama i svekrva koje su se prestravile kad su čule da će prvo biti prijavljen na šest meseci a ne odmah na neodređeno i sve smaraju a šta ćeš ukoliko ne zadovoljiš njihove kriterijume
Kakvi vampiri, nemam reči))))
- - - - - - - - - -
I kakav podstrek samopouzdanju, nekad se prosto iznenadim kako smo uopšte uspeli da išta postignemo sa takvim vetrom u leđa))))))

Си блесав да идеш из аустријског раја међу кенгуре?
Odavno ovo nije raj. Relativno, u poredjenju sa ostatkom Jevrope, je jos iznad proseka...ali nije to to.
Odluka je pala, u sledecih par nedelja/meseci se nadam da ce sve biti sredjeno.![]()
Шта ти жена каже?

Kao da se ona nesto pita.
Zezam se. Kada kazem "odluka je pala", to podrazumeva da je to nasa, a ne samo moja, odluka.![]()
Treba da nabavite kengura,da se privikavate.Kao da se ona nesto pita.
Zezam se. Kada kazem "odluka je pala", to podrazumeva da je to nasa, a ne samo moja, odluka.![]()

Јасно. Шта је био окидач за ту одлуку?
Уствари исламизација ЕУ.Мигранти.