Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mnogo jeftino ovo cak i za jeftine avio kompanije
ovoliko kosta busom u hotel 3*
sta su nepomenuti troskovi? tako pise....
u novembru sa rucnim prtljagom tesko, hladno je teske su stvari tad i glomazne
pazi smokvo i torbica rucna se racuna u to, pored nje ne moze putna mala gore
dobrano proveri ako ides

a kad smo se mi vracali iz tunisa,normalno smo leteli na tamo,a nazad seli,ja nemam gde da stavim noge(ali najozbiljnije) ne moze ni onako da ih rasiris ili nakoso,samo da podignem kolena pa naslonim na sediste ispred.i dok su jos sedali putnici,guzva,pitam ja stjuardesu kako cu ja ovako 2 sata?? a ona vikne na drugi kraj koleginicu i pita jel ima mesta napred,kaze imamo ovde jednu veliku:hej:
pola aviona se okrenulo da me vidi
:(

a kad smo se mi vracali iz tunisa,normalno smo leteli na tamo,a nazad seli,ja nemam gde da stavim noge(ali najozbiljnije) ne moze ni onako da ih rasiris ili nakoso,samo da podignem kolena pa naslonim na sediste ispred.i dok su jos sedali putnici,guzva,pitam ja stjuardesu kako cu ja ovako 2 sata?? a ona vikne na drugi kraj koleginicu i pita jel ima mesta napred,kaze imamo ovde jednu veliku:hej:
pola aviona se okrenulo da me vidi
:(

nisi umela da dignes noge? :mrgreen:

nije :( ima ceo oktobar socijalni rok.on studira za ljubavnika,a uci po sat vremena svaki drugi dan

to bi bilo divno.ali u ove pare ne mozemo da se uglavimo onako kako ja volim da putujem,a to je da budem vodjena kao ovcica sa grupom.za mene je to putovanje,a ne da sama bazam po gradu i citam sta sam skinula sa interneta
ja sam od onih strebera sto otvorenih usta guta svaku rec vodica pored svake slike i svakog kamena:mrgreen:
sad gledam ,avionom preko temisvara,koji nam je kolima za par sati,tri nocenja u rimu i sve takse placenje 145 evra.a prtljag da stanu dve cetkice za zube:lol:
iz beograda sa normalnim prtljagom,sve to za 220

ja sam odustala od tih grupnih varijanti putovanja sa vodicem, jer su agencije bezobrazno skupe sa svojim aranzmanima. mi cemo u barselonu 4 dana i mnogo je jeftinije od bilo koje agencijske ponude.

ja sam odustala od tih grupnih varijanti putovanja sa vodicem, jer su agencije bezobrazno skupe sa svojim aranzmanima. mi cemo u barselonu 4 dana i mnogo je jeftinije od bilo koje agencijske ponude.

istina je da su fakultativni izleti uzas,tri izleta nikad ispod 100e
ali za mene je to car putovanja.ali ako uopste odemo moracemo ovu jeftiniju varijantu,jel rim je bas skup preko agencije zbog tih avionskih taksi

istina je da su fakultativni izleti uzas,tri izleta nikad ispod 100e
ali za mene je to car putovanja.ali ako uopste odemo moracemo ovu jeftiniju varijantu,jel rim je bas skup preko agencije zbog tih avionskih taksi

ne pricam samo o fakultativnim izletima. samo putovanje i smestaj su 200 evra skuplji od ovoga sto sam ja nasla. i u rim smo isli solo. i sve smo videli. ako ti je stalo do vodica, na licu mesta platis turu sa vodicem, na koju god lokaciju odes. mi smo kupili i neku paket kartu za rim (roma pass ili tako nesto)-ukljucivala je 3 dana prevoza, besplatan ulaz u neke muzeje i znamenitosti i popust na neke druge. mislim da je bilo 20 evra po osobi

ne pricam samo o fakultativnim izletima. samo putovanje i smestaj su 200 evra skuplji od ovoga sto sam ja nasla. i u rim smo isli solo. i sve smo videli. ako ti je stalo do vodica, na licu mesta platis turu sa vodicem, na koju god lokaciju odes. mi smo kupili i neku paket kartu za rim (roma pass ili tako nesto)-ukljucivala je 3 dana prevoza, besplatan ulaz u neke muzeje i znamenitosti i popust na neke druge. mislim da je bilo 20 evra po osobi

videla sam to na jednom sajtu
zuljaju me ove pare...sad je u opticaju ili da ce morati da se plati skolarina,ili put za nas dvoje u rim,ili ono sto ja oduvek zelim odlazak u grcku,ali muz je bio puno puta ili da odemo svo cetvoro na neko jeftino putovanje,mozda za bec...
boli me glava zbog para koje imam :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back