Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako li dodjosmo do opaljivanja djoleta:ljutko:
obrni okreni,pasce seks:zper:
i ja sam to mislila do skoro, dok nije izbacila neku slicicu
onda sam zakljucila da je mnogo propao i da bi pre tu smokva bila opaljena :lol:

- - - - - - - - - -

pocela sam da se sirim forumom ko posast
imam temu na politici, a nisu me oterali :zper:

to sam i ja reko kad sam dosao na zene :D
i jos me trpite :mrgreen:

- - - - - - - - - -

znaci i ti bi radije smokvu :zper:

smokva je naprosto opaljiva

nemojte ljudi ko boga vas molim:sad2:

ja ne znam gde si ti to videla da joj je muz propao. mozda je samo bio los ugao slikanja (smokva to kao slucajno tako fotkala i postavila :P)
kad sam bila trudna i lezala u bolnici,dosao on u posetu.leto bilo,on sav zategnut,preplanuo a ja debela rascupana u bolnickoj spavacici...pitaju me zene iz sobe ko je taj mladi sto ti je bio
pa muz
taj mladi je tvoj muz???pa koliko je mladji od tebe??/
e pa neces ga vise majci:mrgreen:
sad je kasno za to,
lavina je pokrenuta,
bice forumaski geng beng :zper:

javi ti ipak kad ,da se ja malo zaperem:mrgreen:

Inače da se pohvalim da je mužić dobio novi posao, bolja plata i mnogo bolji uslovi rada a za rupu su mi mama i svekrva koje su se prestravile kad su čule da će prvo biti prijavljen na šest meseci a ne odmah na neodređeno i sve smaraju a šta ćeš ukoliko ne zadovoljiš njihove kriterijume :roll:
Kakvi vampiri, nemam reči :)))))

- - - - - - - - - -

I kakav podstrek samopouzdanju, nekad se prosto iznenadim kako smo uopšte uspeli da išta postignemo sa takvim vetrom u leđa :)))))))

Inače da se pohvalim da je mužić dobio novi posao, bolja plata i mnogo bolji uslovi rada a za rupu su mi mama i svekrva koje su se prestravile kad su čule da će prvo biti prijavljen na šest meseci a ne odmah na neodređeno i sve smaraju a šta ćeš ukoliko ne zadovoljiš njihove kriterijume :roll:

- - - - - - - - - -

I kakav podstrek samopouzdanju, nekad se prosto iznenadim kako smo uopšte uspeli da išta postignemo sa takvim vetrom u leđa :)))))))

Navikle na sistem iz SFRJ. Svi zaposleni, niko ustvari nista ne radi...ali posao sigurica, nema sta da brines.
To je potpuno normalno inace. Ovde imas probni mesec (gde i poslodavac i zaposleni mogu u svako vreme, bez ikakvog obrazlozenja i roka da daju otkaz), nakon toga imas ogranicen ugovor do 3. ili 6. meseca (zavisi kako u kojoj bransi), i tek nakon toga imas "za stalno".

Rekao sam ti da ne frkises i da ce sve biti kako treba. ;)

@tema: firma podelila opet bonove...60 i kusur jura plus neka dva vaucera po 70 jura za neku turisticku agenciju. Sad krece zalivanje lovom pred Bozic. Sledeci mesec dupla plata sa sve 30-40 prekovremenih sati, pa onda opet kartica napunjena sa 180 EUR i tako te beneficije. Dzabe im sve...taman da se i za ovo pohvalim...registrovao se danas na sajtu drzava Victoria, Queensland, New South Wales, South Australia i West Australia....poslao nekoliko aplikacija za posao. Uletece nesto... :)

- - - - - - - - - -

У инат све сте постигли.

Да им докажете да можете.

То је најбољи стимуланс :lol:

И, наравно, честитам (ако може без ватромета, не замери)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back