Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Meni nikad nije dosadno
Kad cemo o dojenju opet? Cisto da promenimo temu, nije dugo bilo price o tome.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nikad nije dosadno

o boze budi bog s tobom,pa jel mislis da je od davnina muskarac prvi pito posto.ili je zena mislila da daje djanu pa rekla cek da vidim mozda uzmem neku kintu da ne buze dzBoze kako ste odvratni
- - - - - - - - - -
Zasto bi iko normalan ikad na ovom svetu placao nekome za seks?
Како сад тако одједном?![]()
pa pisi malo opsirnije,sta si se stisla
Domacice ceo forum je sokiran lol
Mislim da si na pravoj temi napisala.
E da cestitam![]()
)))
Jesam ti rekla pre neki dan da svaka budala moze da se uda, a ti meni- ne
Aj srecno ti bilo
Domaćice, pa kako se zaova udaje tako odjednom, preko noći?
Do juče si se žalila da je niko neće.
Pričaj!![]()
.
...e i ja bih to volela da cujem...a mozda je zaova stidljiva pa klirla momka ko ce znati![]()
Luda kuća...Samo da se ne vrati za 7 dana![]()
Joj ćuti. Kaže moj mlađi sin: "Neka joj deda prepiše 4 jutra zemlje. Po 250€ u arendu, to je godišnje 1000€. Mi ćemo joj davati, samo da nam je taj ne vrati, da je ostavi tamo."
Ne znam da li da se smejem ili da plačem.

Kod tebe je bas sloga u kuci
PS Bila si previse dobra, trebala si ti to iznapushavati na vreme pa bi bilo sve ok![]()

Auuu Domaćice, zato si posvađala sa vama. Skontala da će nekom drugom konačno sesti na grbaču pa može da poliva po vama. Hebote, koji zlotvor od žene.![]()
Mislim da se zato do sada nije ni udala jer brine kako će oni bez nje.Iskreno, ja mislim da njoj nisu sve koze na broju, i da ona u suštini nije loša osoba. Ali ona već deset godina živi nenormalan život. Od kada je raskinula 15 - ogodišnju vezu,nigde ne mrda iz kuće, sem 10 dana na godišnji odmor, nema drugarice, niko joj ne dolazi. Nema izlazaka, provoda, seksa, ne čita knjige, ne koristi kompjuter, internet, nema posao...Pretvorila se u medicinsku sestru svojih roditelja. Vodi računa o njihovim lekovima, pregledima, kontrolama, šta jedu, da li jedu, koliki im pritisak, šećer...Mislim da se zato do sada nije ni udala jer brine kako će oni bez nje.
Ja sam u šoku, uopšte mi nije jasno kako je prelomila da se uda za nekog koga ne poznaje dobro, to mi uopšte ne liči na nju.

Zvuci kao da je osudjujes...
Za njen zivot i nacin da koji ga zivi
sta ce mi brushalter?