Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Како сад тако одједном? :eek:

:eek: pa pisi malo opsirnije,sta si se stisla

:eek: Domacice ceo forum je sokiran lol

Mislim da si na pravoj temi napisala.

E da cestitam :p :))))

Jesam ti rekla pre neki dan da svaka budala moze da se uda, a ti meni- ne:lol:
Aj srecno ti bilo

Domaćice, pa kako se zaova udaje tako odjednom, preko noći? :eek:
Do juče si se žalila da je niko neće.
Pričaj! :ceka:

.

...e i ja bih to volela da cujem...a mozda je zaova stidljiva pa klirla momka ko ce znati :)

Ne mogu da pišem opširnije, kada ništa ne znam. Samo to da je sa Zlatibora, i da dolazi po nju 1. novembra.

Pre par dana nam je napravila haos u kući, najstrašnije se posvađala sa mojim mužem, jer je nagazila mene, isvađala nas sve međusobno (sem mm i mene), i posle pet dana saopštila da se udaje. :eek: Luda kuća...

Kod tebe je bas sloga u kuci :malav:
PS Bila si previse dobra, trebala si ti to iznapushavati na vreme pa bi bilo sve ok :malav:

Vidi, ja nisam konfliktna osoba. Imam živce kao konopce, i u svakoj situaciji se trudim da vidim samo ono što je dobro. Uvek sam za razgovor, dogovor, kompromis, i našla sam čoveka koji je isti takav. Ali prosto, neki ljudi i situacije te dovedu do ludila, pa bes eskalira na najgori mogući način. Bez obzira što je život u zajednici stresan, što uvek ima stvari na koje moraš da žmuriš, mm i ja bismo u toj zajednici mogli da opstajemo 100 godina. Jer, negde izgubiš, negde dobiješ, gledaš pred svoj nos, i živiš život. I onda se nađe neko pametan da ti to sve ispomera, okrene iz korena, izvređa te najstrašnije, da pomisliš da goreg od tebe nema na celom svetu...

Postojale su granice koje smo svi poštovali od početka. Radimo, stvaramo, živimo zajedno, ne mešam ti se u život, ne mešaj mi se...Pa je neko izgubio strpljenje...:think:

Auuu Domaćice, zato si posvađala sa vama. Skontala da će nekom drugom konačno sesti na grbaču pa može da poliva po vama. Hebote, koji zlotvor od žene. :sad2:

Iskreno, ja mislim da njoj nisu sve koze na broju, i da ona u suštini nije loša osoba. Ali ona već deset godina živi nenormalan život. Od kada je raskinula 15 - ogodišnju vezu,nigde ne mrda iz kuće, sem 10 dana na godišnji odmor, nema drugarice, niko joj ne dolazi. Nema izlazaka, provoda, seksa, ne čita knjige, ne koristi kompjuter, internet, nema posao...Pretvorila se u medicinsku sestru svojih roditelja. Vodi računa o njihovim lekovima, pregledima, kontrolama, šta jedu, da li jedu, koliki im pritisak, šećer...:sad2: Mislim da se zato do sada nije ni udala jer brine kako će oni bez nje.

Ja sam u šoku, uopšte mi nije jasno kako je prelomila da se uda za nekog koga ne poznaje dobro, to mi uopšte ne liči na nju.

Iskreno, ja mislim da njoj nisu sve koze na broju, i da ona u suštini nije loša osoba. Ali ona već deset godina živi nenormalan život. Od kada je raskinula 15 - ogodišnju vezu,nigde ne mrda iz kuće, sem 10 dana na godišnji odmor, nema drugarice, niko joj ne dolazi. Nema izlazaka, provoda, seksa, ne čita knjige, ne koristi kompjuter, internet, nema posao...Pretvorila se u medicinsku sestru svojih roditelja. Vodi računa o njihovim lekovima, pregledima, kontrolama, šta jedu, da li jedu, koliki im pritisak, šećer...:sad2: Mislim da se zato do sada nije ni udala jer brine kako će oni bez nje.

Ja sam u šoku, uopšte mi nije jasno kako je prelomila da se uda za nekog koga ne poznaje dobro, to mi uopšte ne liči na nju.

Ћути, само нека иде. Немој ништа да таласаш сада, да се не предомисли. :mrgreen:

sta ce mi brushalter?

ma uzmi,trebace ti:mrgreen:
0072007.48.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back