Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uspešan vikend...

dve takmičarke,jedna prvi put na međunarodnoj sceni i odma medalja...
Dragisha dobila pehar za odlično suđenje...injaooo...baš sam ponosna na sebe...:zaljubljena:

otresala sam pojedince ko sline,mnogo su se qurchili a nisu naučili pravilnik,i nalete na mene štrebera....netje motjiiiiiiiii druže rumunski...:hahaha:

ma uzmi,trebace ti:mrgreen:
0072007.48.jpg

bilo nekad sad sam za one zene bez sisa sto nose tek reda radi :(

Dragiša, Dragiša!:brus:

fala fala...:zag:

e al baš baš sam samozadovoljna,majke mi...
i sve više sam puna samopouzdanja...
nema više momenata dvoumljenja niti nesigurnosti...
sve sam bliže cilju koji želim postići...

u nedelju sam domaćin velikog turnira..
još jedna provera sposobnosti...
ove nedelje jurnjava oko organizacije...
ali uspećemo...

ali uspećemo...
Znači, sad samo Zen....:cool:

super super :zag:
mislim da je bila i glupost sto smo snimali glavu,a dete povracalo,al ajd kad kazu ,ok
Smoki, kada dete povraća, prvo treba snimiti glavu. Moj dever je sa 13 godina krenuo u školu i na putu do škole počeo da povraća i pao u nesvest. Dva dana su ga vodali po lekarima, nisu mogli da otkriju šta je, dok konačno komšija koji poznaje sve hirurge u Kamenici, nije spakovao dete direkt kod neurohirurga i hitno su mu operisali tumor na mozgu koji je napredovao neverovatnom brzinom. Dr je rekao da su sačekali da prođe vikend, verovatno bi bilo kasno. Tako da, treba uvek otkloniti sve sumnje. I super što je sve prošlo kako treba! :super:

Smoki, kada dete povraća, prvo treba snimiti glavu. Moj dever je sa 13 godina krenuo u školu i na putu do škole počeo da povraća i pao u nesvest. Dva dana su ga vodali po lekarima, nisu mogli da otkriju šta je, dok konačno komšija koji poznaje sve hirurge u Kamenici, nije spakovao dete direkt kod neurohirurga i hitno su mu operisali tumor na mozgu koji je napredovao neverovatnom brzinom. Dr je rekao da su sačekali da prođe vikend, verovatno bi bilo kasno. Tako da, treba uvek otkloniti sve sumnje. I super što je sve prošlo kako treba! :super:

ju strasno :(
ja sam moju decu uvek u fazonu,na psu rana,na psu i zarasla.tako su mene moji,pa sam i ja retko decu vodala kod lekara
da kucnem...hvala bogu

ali uspećemo...

...srecno i cetitke za uspeh:heart:

- - - - - - - - - -

vratili se od neurologa,sa detetom je sve ok
toliko bespotrebnih briga...

..takve stvari je uvek bolje proveriti, lakse se zivi kad znas da je sve ok...drago mi je da je sve kako treba :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back