Podrzavam nezavisnost Kosova

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Arhangel NS:
Хтедох и раније, али сада већ морам...Много волиш тај израз "кооперативан", у скоро сваком посту то спомињеш...Какве везе има то са уравнотеженим приступом Хага (а ти си слично написао, да те подсетим) ? Ако је суд, онда суди ни по бабу ни по стричевима, али пошто обојица знамо да није тако, онда та кооперативност није уопште битна...

Ево ти пример...Од 5-ог октобра наовамо, рецимо да је нова власт кооперативна и која нам је корист била од тога. Наведи ми нешто...Стално нови захтеви, нови притисци, као да би Амери хтели да се радикали дочепају власти...Мислим ,где је ту подршка демократском снагама у Србији??????

ne razumes HAG uglavnom sudi onima koji nisu bili saveznici USA.U tome se radi,naravno da HAG nije objektivan pa ja sam to to nekoliko puta rekao.Tako da ima velike veze.ONi koji su bili saveznici USA nikad nece biti optuzeni ako neko i bude nece biti osudjen.

Korist je bila velika ako ti mislis da je Srbija danas u istom medjunarodnom polozaju kao pre 5. oktobra ti nisi u pravu cak se glupo oko toga sporiti.

A sto se tice isporucenja optuuzenih tu je HAG prema svima isti koga optuzi svako mora da isporuci to nema odstupanja.ON nije objektivan sto sr tice podizanja optuznica i sudskih procesa.Sto se tice isporucivanja optuzenih tu nema diskusije ni sa kim./

loop:
I ljudi vi samo vodite politiku sta bi bilo da je bilo i vracate se u proslost, a ja sam otvorio temu da bi pricali o buducnosti.
Lako je biti djeneral posle bitke, hajde dajte neki konstruktivan predlog sta dalje :!:

Ево ти будућности (после ми дођеш 1000 ејрова, минимум)...

Преговори ће да теку све док главна тема не дође на ред...Онда ће бити или-или.

Наши ће да одбију да потпишу независност, а Амери ће нас бомбардовати...

Наравно, то је само један од могућих сценарија, али ти би волео да ми потпишемо... Баш да видим ко би то потписао.

Шта мислиш, ко?

_Milanche_:
ne razumes HAG uglavnom sudi onima koji nisu bili saveznici USA.U tome se radi,naravno da HAG nije objektivan pa ja sam to to nekoliko puta rekao.Tako da ima velike veze.ONi koji su bili saveznici USA nikad nece biti optuzeni ako neko i bude nece biti osudjen.

Korist je bila velika ako ti mislis da je Srbija danas u istom medjunarodnom polozaju kao pre 5. oktobra ti nisi u pravu cak se glupo oko toga sporiti.

A sto se tice isporucenja optuuzenih tu je HAG prema svima isti koga optuzi svako mora da isporuci to nema odstupanja.ON nije objektivan sto sr tice podizanja optuznica i sudskih procesa.Sto se tice isporucivanja optuzenih tu nema diskusije ni sa kim./

Значи, Хаг није правичан...Напокон!

То значи да суд није суд, већ политичка организација Амера који им служи за покриће...

Иначе, врло добро разумем, шта више, разумем се у то...

nece tako biti
pregovori ce teci a zadnja tacka dvevnog reda ce biti status.
Onda ce kontakt grupa predloziti nezavisnost srpska delegacija to nece prihvatiti.
Onda ce se pregovori prekinuti,usvojice se rezolucija UN u kojoj ce se proglasiti pravno na samoopredeljenje gradjana KOSOVA.

jomini:
Na ovo pitanje bih voleo da vidim iskren i konkretan odgovor, bez strasti, emocija ili srbovanja. Dakle momci i devojke?

Пре свега не потписујем ја, а ни (хвала Богу) Луп и њему слични.

Само знам да би потписом на документ о независности Космета био прекршен Устав.

Е, сад ко не зна шта је Устав и шта у њему пише, ја му нећу образлагати, већ нека упише правну школу (не мора факс) или нека прочита тих пар реченица...Ако му то није доста, нека узме Устав било које друге земље, па нека види шта тамо пише.

Само знам следеће...Свака земља брани своју територију свим својим расположивим средствима и не одриче се нити једног дела своје територије добровољно.

Надам се да ће тако и бити...Само немој неко да скаче како позивам на рат и слично, поштедите ме таквих излива глупости.

_Milanche_:
kako konretno nesto da uradis da to toga ne dodje a ne samo retoricki.

Како то "не само реторички" ? Како се другачије може ? Шта је дефиниција рата ?

Помоћи ћу ти око твојих дилема. Реторички се увек излажу ставови, ако нема тога онда долази до сукоба - рата, је ли...Ако УН донесе резолуцију (на основу чега, чему онда преговори? ), онда је то крај света каквог смо познавали. То значи да ће УН или сутра неко други, имати моћ да прекрајају државе, а за то УН немају овлашћење, чак ни Савет безбедности као орган УН.

То је крај, не само за нас (иначе, ова игра се и не догађа због Србије), већ за свет уопште...

Nije kraj sveta niti ce biti,a nece to biti ni prvi put da se tako nesto desi,
a i postoji osnov u medjunarodnom pravu na koji ce se oni pozvati da sve izgleda "legalno".
Naravno da mi smao mozemo retoricki da budemo protiv toga ali nista konretno necemo moci da uradimo.

_Milanche_:
Nije kraj sveta niti ce biti,a nece to biti ni prvi put da se tako nesto desi,
a i postoji osnov u medjunarodnom pravu na koji ce se oni pozvati da sve izgleda "legalno".
Naravno da mi smao mozemo retoricki da budemo protiv toga ali nista konretno necemo moci da uradimo.

Пријатељу, то онда јесте "крај" света. Џабе америчке бајке да је питање Космета само преседан, ко у то још верује ? Само сада и никада више , мајке ми... Лоше.

НИје први пут да се тако нешто деси ? Пример ?

Da li bas pas?:
Nezavisnim Kosovom i C.Gorom dobili bih dve Kolumbije na Balkanu.
Dve potpuno slobodne teritorije za promet narkoticima,belim robljem....
Zamisli disproporciju novcane moci te dve zemlje naspram Srbije' kao i niz uzrocnoposledicnih veza koje logicno slede........
to je propaganda stilu alamillosheviq,a shta stvarno se desio snezavisnom drzhavom vellikom srbijom od 1989 do 2000,50 hilada ubijenih u hrvatskoj,250 hilada ubijenih u bosni,20 hilada ubijenih u Kosovu,i 20 hilada ubijenih u srbiju,tako uzhasno neqe se dogoditi u crnu goru i Kosovu

Arhangel NS:

Наравно, то је само један од могућих сценарија, али ти би волео да ми потпишемо... Баш да видим ко би то потписао.

Шта мислиш, ко?
Ако претходно не окрваве гаће у Ирану!

loop:
I bice referendum Kosovo ce dobije nezavisnost a mi cemo ispusimo opet :!:
I sta smo time dobili?
A sta bi dobili kad bi potpisali nezavisnost?

Тај "томпус" ће нам увалити њихови керови из ДОС-а, ми нећемо добити ништа, али Лабус, Тадић, чедика, свилановићи...ће добити пуне рачуне у швајцарским банкама и место професора на њиховим колеџима и обезбеђење за своју децу!

Arhangel NS:

Шта мислиш, ко?

Ово болдовано је потпуно бесмислена инсинуација... само се питам коме служи ??????????? :roll: :roll: :roll:

КОји је тај кретен који тврди да ће нас бомбардовати ако не признамо "Косову"?!?
Па онда је и Тадић потенцијални кривац за бомбардовање јер је рекао да неће признати "Косову" чак ни ако је призна Савет безбедности.

Едит: извини Архангеле, али твој "сценарио" ми делује као да га је писао неко од телетабиса.

Potpisali mi ili ne potpisali oni ce dobiti medjunarodni priznatu nezavisnost.
Ali to nepotpisivanja, nama moze samo skodi, nece nas bombardovati, nece nam ni uvesti sankcije ali ipak cemo biti gubitnici ponovo.Pa vec smo ga jednom izgubili zasto to ponovo da uradimo?

Zar nije bolje da kazemo, ete vam Kosovo ali zato to, to i to.Vec sad bi trebali da vodimo pregovore u tom pravcu, a ne da trosimo vreme spasavajuci nesto sto je jos pre 7 god. izgubljeno :?

Back