Podrzavam nezavisnost Kosova

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
_Milanche_:
Oces da se kladimo?

Ја ипак нисам на тако ниском нивоу да државно питање сводим на опкладу или спортску прогнозу... клади се са неким другим... ја само знам да Србија НИКАКВУ "НЕЗАВИСНОСТ" ПРИЗНАТИ НЕЋЕ ...

eremita:
Ја ипак нисам на тако ниском нивоу да државно питање сводим на опкладу или спортску прогнозу... клади се са неким другим... ја само знам да Србија НИКАКВУ "НЕЗАВИСНОСТ" ПРИЗНАТИ НЕЋЕ ...

pa ni ja ne kazem da ce Srbija priznati.

_Milanche_:
niko ne kaze da nece.

Šiptari prvi misle da će ova otimačina proći u stilu "pojo vuk magarca". Standardna žvaka im je sada "dobro, vi ste tlačili nas, mi se malo opravdano pobunili, ali ćemo sada svi lepo u 3 EU, pa ćemo da živimo složno". Ma 'ajde! Jednoga dana ima da se vrati oteto, a znaš kako kod zaduživanja ide... Kad naplaćuješ zaostali dug, naplaćuješ sa zateznom kamatom.

Wesley Earl Craven:
Šiptari prvi misle da će ova otimačina proći u stilu "pojo vuk magarca". Standardna žvaka im je sada "dobro, vi ste tlačili nas, mi se malo opravdano pobunili, ali ćemo sada svi lepo u 3 EU, pa ćemo da živimo složno". Ma 'ajde! Jednoga dana ima da se vrati oteto, a znaš kako kod zaduživanja ide... Kad naplaćuješ zaostali dug, naplaćuješ sa zateznom kamatom.

To zavisi od mnogih stvari mozda ce biti mozda nece biti,
recimo Madjari nisu uspeli bogu hvala da povrate Vojvodinu ni posle 88 godina.

Mislite da Madjari ponovo preotmu Vojvodinu? "Madjari nisu uspeli bogu hvala da preotmu Vojvodinu ponovo ni posle 88 godina"
Ili ste verovatno hteli da kazhete "Shiptari josh uvek nisu, dodjavola, uspeli da preotmu Kosovu"
Molim vas da koncizno i egzaktno napishete to shto mislite.

Problem je samo, sto pre lenjira u ruke, ponovo neka deca moraju da uzmu puske u ruke, i da ginu za komad zemlje....
I tako unedogled?????

Nadam se da ce za 50 godina, Srbija biti zrelija, pametnija, manje kurchevita, i da niko vise nece u 21om veku ginuti za teritorije...

Iako, nemam bas previse osnova za optimizam.!

Al se raspisalo na ovoj temi , samo da pitam jel neko gledao (glupo sigurno jeste ) na B92 oni likovi Englezi sto su bili na kosovu i kupili kalasnjikove,rakete ,simtex ....
Zao mi je te teritorije ,na to se trebalo misliti mnogo ,mnogo pre .... mozda se i moglo nesto uraditi tj. sigurno se moglo uraditi, a sada to odgovara samo nekima koji hoce to da iskoriste u politicke svrhe i kazu da su ga izgubili ovi posle 2000-te , e pa NEMOZEEEE :)

Wittiza:
Mislite da Madjari ponovo preotmu Vojvodinu? "Madjari nisu uspeli bogu hvala da preotmu Vojvodinu ponovo ni posle 88 godina"
Ili ste verovatno hteli da kazhete "Shiptari josh uvek nisu, dodjavola, uspeli da preotmu Kosovu"
Molim vas da koncizno i egzaktno napishete to shto mislite.
Kako bre ponovo ??????? To je bila Madjarska tj. Ugarska ,a pre toga nikada Srbija ,to je dobijeno na fin nacin i treba da ostane kako je sada ,samo sa vecom ekonomskom autonomijom i nista vise od toga...

Wesley Earl Craven:

Da, da...

megdan6qe.gif

Wesley Earl Craven:
Ovo je i moje misljenje!!

Back