_Milanche_
Poznat
- Poruka
- 7.334
Arhangel NS:Хтедох и раније, али сада већ морам...Много волиш тај израз "кооперативан", у скоро сваком посту то спомињеш...Какве везе има то са уравнотеженим приступом Хага (а ти си слично написао, да те подсетим) ? Ако је суд, онда суди ни по бабу ни по стричевима, али пошто обојица знамо да није тако, онда та кооперативност није уопште битна...
Ево ти пример...Од 5-ог октобра наовамо, рецимо да је нова власт кооперативна и која нам је корист била од тога. Наведи ми нешто...Стално нови захтеви, нови притисци, као да би Амери хтели да се радикали дочепају власти...Мислим ,где је ту подршка демократском снагама у Србији??????
ne razumes HAG uglavnom sudi onima koji nisu bili saveznici USA.U tome se radi,naravno da HAG nije objektivan pa ja sam to to nekoliko puta rekao.Tako da ima velike veze.ONi koji su bili saveznici USA nikad nece biti optuzeni ako neko i bude nece biti osudjen.
Korist je bila velika ako ti mislis da je Srbija danas u istom medjunarodnom polozaju kao pre 5. oktobra ti nisi u pravu cak se glupo oko toga sporiti.
A sto se tice isporucenja optuuzenih tu je HAG prema svima isti koga optuzi svako mora da isporuci to nema odstupanja.ON nije objektivan sto sr tice podizanja optuznica i sudskih procesa.Sto se tice isporucivanja optuzenih tu nema diskusije ni sa kim./