Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao, nova sam ovde... Disciplina i motivacija mi nisu jaca strana, pa sam mislila da ce mi biti od pomoci da se registrujem na forum, jer vidim da pruzate podrsku jedno drugom. :)
E, ovako... Nemam neki veliki problem sa kilogramima, ali me jako nervira taj visak, koji zelim da skinem.
Visoka sam 162cm, imam 57kg... Zelela bih da spadnem na neke 52 kile, znaci, nekih 5 kg... Treniram tenis, vozim rolere, volim svaki sport, ali... Volim i da jedem. :D Pogotovo, slatkise i hleb...
Svaki put pocnem, ali se neslavno zavrsi, obicno sa jos po kojim kilogramom viska. :D
Za pocetak hocu skroz da izbacim slatkise, i smanjim hleb na minimum... Znam da nista ne moze ekspresno, ali... :D
Bilo bi lepo kad bi mogli malo da me posavetujete. :)

Pa ja sam laik ,ali ne bih rekao da ti imaš višak kilograma

Cao, nova sam ovde... Disciplina i motivacija mi nisu jaca strana, pa sam mislila da ce mi biti od pomoci da se registrujem na forum, jer vidim da pruzate podrsku jedno drugom. :)
E, ovako... Nemam neki veliki problem sa kilogramima, ali me jako nervira taj visak, koji zelim da skinem.
Visoka sam 162cm, imam 57kg... Zelela bih da spadnem na neke 52 kile, znaci, nekih 5 kg... Treniram tenis, vozim rolere, volim svaki sport, ali... Volim i da jedem. :D Pogotovo, slatkise i hleb...
Svaki put pocnem, ali se neslavno zavrsi, obicno sa jos po kojim kilogramom viska. :D
Za pocetak hocu skroz da izbacim slatkise, i smanjim hleb na minimum... Znam da nista ne moze ekspresno, ali... :D
Bilo bi lepo kad bi mogli malo da me posavetujete. :)
Sama si sebi dala pametan savet ;)

ela sir pomesan sa kupus salatom i susamom
u hleb gledas
ili salata od paradajza,paprike,luka i komadici mladog sira od 5%
u hleb opet gledas
ili gusta corba od povrca
nista dinstano na ulju,samo obareno povrce
sad nema ni gledanja u hleb
belo mesu na teflonu i bilo koja salata u velikim kolicinama
....

:zcepanje:

Moj recept je SAMO GLEDANJE
ma kakvo gledanje ... nista
e tek kad se setis da si mrtva gladna , otvoris frizider .... i zatvoris
Eventualno , popijes casu mlake vode

:zcepanje:

Moj recept je SAMO GLEDANJE
ma kakvo gledanje ... nista
e tek kad se setis da si mrtva gladna , otvoris frizider .... i zatvoris
Eventualno , popijes casu mlake vode
to nije dobar nacin na duze staze
tako mozes da smrsas,ali ne mozes da dugo odzavas kilazu,a da budes zdravo
naime,telo kad ne dobije veceru,pregladni i pamti
i onda sledeci put kad dobije hranu,umesto da se to pravilno rasporedi talozi se direktno u masti,jer telo panicno talozi hranu,jer ne zna kad ce opet dobiti
tek sam ustala,mozda nisam bila dovoljno jasna....
htedoh samo reci da je za mrsavljenje jako vazno jesti redovno,ali odabranu hranu i umereno.

ela sir pomesan sa kupus salatom i susamom
u hleb gledas
ili salata od paradajza,paprike,luka i komadici mladog sira od 5%
u hleb opet gledas
ili gusta corba od povrca
nista dinstano na ulju,samo obareno povrce
sad nema ni gledanja u hleb
belo mesu na teflonu i bilo koja salata u velikim kolicinama
....

....а печење из печењаре миришеш

424415_220434751381065_372125332_n.jpg

Imam tacno 60kg, a zelim da smrsam 5kg najmanje. RECITE MI KAKO, nakkraci nacin. UOPSTE NISAM FIZICKI AKTIVNA, JEDEM SVASTA. treba neko da mi napise recept,strogi, kako i sta tacno da radim!!!!!!![/QUOTE

Lako ces za recept.
Treba ti disciplina.

Naci ovako.
Ispraznis frizider.
Skuvas lonac spanaca (povrca)bez mesa i ulja za sedam dana.
Kad ogladnis jedes to i NISTA DRUGO;Mozes da jedes toga koliko hoces ali nista drugo;
Ako oces da jedes jedi, ako neces - nema nista!

Prvi dan mozda neces da jedes ali drugi dan ce ti biti slatko.
Posle sedam dana cudices se kako si mogla da uzivas u cipsu, slanincini, cvarcima ; kavurmi, majonezu i sl.

Preporodices se i fizicki i psihicki.

Naci KORENJE!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back