Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa trudim se kazem ti jednu do nijednu casu pre sam nista bez litar litar i po koka kole... sad sam to smanjila, slatko ne jedem uopste, grickalice ne jedem isto a redovno sam uz koka kolu cips, smoki i sl... ako mi se bas gricka uzmem bele semenke ili kokice... tako da se nadam da cu uspeti da odrzim kilazu :)

E to je najgore, -katarina-, kad se prejedeš, a čak ni ne uživaš. Onda si višestruko nezadovoljna. Znaš da ima onaj fazon da zapišeš sve što u toku dana pojedeš.
Nisam nikad probala, ali verujem da je efikasno. Mi se ponekad zavaravamo, nije to ništa, a sve je nešto.
Ja da se pohvalim, otišlo 2 kg..... pijem neki proteinski prašak (nije za pohvalu i neću da ga reklamiram) za doručak, a dalje umereno. I uveče, koji mi je kritični deo dana, jedem manje jer ranije idem na spavanje. Ćerka drži mesnu dijetu, kao i Zvončica, pa spremam uglavnom ono što ona sme da jede. Povremeno za nas ostale malo krompira ili pirinča, ali testeninu nikako. Tu i tamo pojedem i poneki slatikiš, ali očigledno da ne preterujem, a i ne mučim se.

može, ali izvadiš samo meso.

Moja ćerka obično doručkuje jaja, kuvana ili pržena, slaninicu... nekad tunjevinu iz konzerve sa sezonskom salatom, uglavnom paradajz. Sme to "vodenasto" povrće.

не бих да будем негативна, али каква је то дијета у којој се једу пржена јајца и сланиница
мсм не верујем да је ефикасна, просто ми је нелогично

не бих да будем негативна, али каква је то дијета у којој се једу пржена јајца и сланиница
мсм не верујем да је ефикасна, просто ми је нелогично

...jeste, i te kako efikasna, nije to u stvari dijeta, to je nacin ishrane...proverila ja na sopstvenoj kozi i bila prezadovoljna,
al' me posle zeznuo klimax:evil:

...inace samo da se upisem sigurna sam da sam skinula jos bar kilogram ako ne i vise, farmerice kad skinem sa zice
pre nekog vremena su mi bile onao uske, a sad uletim u njih...znaci komotne...

DSC04503.jpg

Blitva, tikvice b.mesce, sas sve Smokvinim prelivom (lj.papričice&mas.ulje)

Десетак дана сам се бавила напорним физичким пословима, и десило се то да ми спадну смајлији испод дупета.
Сад се само зерицу измијени када стиснем и опустим мишиће.
Ако не буде прилике за поновно ринтање, теретана је закон за дупенце.
Ал нешто ме мрзи.

Десетак дана сам се бавила напорним физичким пословима, и десило се то да ми спадну смајлији испод дупета.
Сад се само зерицу измијени када стиснем и опустим мишиће.
Ако не буде прилике за поновно ринтање, теретана је закон за дупенце.
Ал нешто ме мрзи.
ne treba titeretana za dupence
iskorak i čučnjevi..voila..;)

То су супер вјежбе за дупенце, практикујем и њих, али бих ја да дорадим и леђа, рамена... но, кад год се усталим у нечему, схебем се, таман уредовнила трчање и пливање, па сам запатила инфекцију ока и три недјеље лијечења синуса, да заволим теретану, тог дана би ми тег оплавио палац или нешто слично...

Cao, nova sam ovde... Disciplina i motivacija mi nisu jaca strana, pa sam mislila da ce mi biti od pomoci da se registrujem na forum, jer vidim da pruzate podrsku jedno drugom. :)
E, ovako... Nemam neki veliki problem sa kilogramima, ali me jako nervira taj visak, koji zelim da skinem.
Visoka sam 162cm, imam 57kg... Zelela bih da spadnem na neke 52 kile, znaci, nekih 5 kg... Treniram tenis, vozim rolere, volim svaki sport, ali... Volim i da jedem. :D Pogotovo, slatkise i hleb...
Svaki put pocnem, ali se neslavno zavrsi, obicno sa jos po kojim kilogramom viska. :D
Za pocetak hocu skroz da izbacim slatkise, i smanjim hleb na minimum... Znam da nista ne moze ekspresno, ali... :D
Bilo bi lepo kad bi mogli malo da me posavetujete. :)

Cao, MariMari, ako si mlada (manje od 30 godina) onde ćeš sa ovim georgeovim savetima uspeti da skineš kilograme. Ne znam kako je propustio da ti kaže da treba voziš bicikl. :)

Ne bih da te obeshrabrim, ali ponekad mi se čini da je najteže skinuti 5 kg. Ja celog života to pokušavam. Tačnije rečeno - želim, ali nemam neki naročiti motiv niti volju.

Cao, MariMari, ako si mlada (manje od 30 godina) onde ćeš sa ovim georgeovim savetima uspeti da skineš kilograme. Ne znam kako je propustio da ti kaže da treba voziš bicikl. :)

Ne bih da te obeshrabrim, ali ponekad mi se čini da je najteže skinuti 5 kg. Ja celog života to pokušavam. Tačnije rečeno - želim, ali nemam neki naročiti motiv niti volju.
bajs je samo za ozbiljne koji hoce skinuti bez vracanja ne za ove folirante odavde:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back