Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...dobro americki sindrom je druga prica...
...a ovo mi nekako sve nabujalo kao nadoslo testo i bas mi se ne svidja, a ni njima ne bi za dugo to sam sigurna...
...inace sam oduvek bila zahvalna bogu sto mi ne dade prebujne grudi kakve ima moja majka, jadna se muci celi
zivot..i znam koliko je to strasno i zamorno....
...inace eto ja recimo od svega muskog sto upoznah u zivotu nikad ne cuh da bas luduju za toliko velikim grudima,
mislim da je ti ipak samo prica....
muskarci i zene u vecini slucajeva imaju drugaciju percepciju zenske lepote i zenstvenosti, tako da ne budi tako sigurna, verovatno bi se iznenadila...i ja sam na kraju, kad cujem sta se kome i zasto svidja...svi oni najgrdji i najmlohaviji delovi na telu uvek nekako zavrse kao objekti obozavanja :sad2: tipa mekan stomak, unutarnji deo butine, bujne grudi i mocne guz.ice itd....ne svi naravno, ali puno muskaraca voli mocnu zensku, valjda voloe da mese jagodinku pa to ti je :mrgreen:

muskarci i zene u vecini slucajeva imaju drugaciju percepciju zenske lepote i zenstvenosti, tako da ne budi tako sigurna, verovatno bi se iznenadila...i ja sam na kraju, kad cujem sta se kome i zasto svidja...svi oni najgrdji i najmlohaviji delovi na telu uvek nekako zavrse kao objekti obozavanja :sad2: tipa mekan stomak, unutarnji deo butine, bujne grudi i mocne guz.ice itd....ne svi naravno, ali puno muskaraca voli mocnu zensku, valjda voloe da mese jagodinku pa to ti je :mrgreen:

....bem mu misa valjda sam za ovoliko godina koliko imam imala prilike da se naslusam i nagledam svega i svacega, a opet mozda nisam sve videla jos uvek...ko to zna....

ovi bi..cak i ovaj malisa..
kazu da im je muka od anoreksicnih zena koje jure samo kilogram manje na vagama i ne vide u sta se pretvore..
za ovu devojku su rekli svi do jednog da je skladne gradje i da ima zenske atribute taman tamo gde treba da budu..
i sva petorica se uzasavaju nakaradne debljine - onaj americki sindrom..

au...kolka polemika oko personifikacije matrone koje okachih:lol:
pitanje se nametje...budi li reproduktivnu zelju sem bazicnih karnalnih potreba

no...bitno da se ne zgrchi...ki jare u plek:rumenko::lol:

Ono sto sam ja uocila jeste da muskarci pretezno, ne svi, na vitke zene - kad kazem vitke, mislim normalne, ni premrsave ni predebele - gledaju kao na zene kojima bi se udvarali, a na zene kao sto je ova sa slike - ne predebele nego nabujale, sto im kipi na sve strane - gledaju kao na objekte za *******. I ovo potpisujem, garantovano. Par puta, kad sam dobila pet kg vise na svoju tezinu, obucem mini haljinu i popijem takve ogavne komentare da mi se smuci. Na normalnu kilazu mi se to nije desavalo, eventualno neko zvizne, isprate me pogledom i to je sve.
Ja ne zelim da neko tamo levi automatski kad pogleda u mene pomisli kako bi, da prostite, zabio svoju kitu u mene. To mi je prilicno odvratno.

Ono sto sam ja uocila jeste da muskarci pretezno, ne svi, na vitke zene - kad kazem vitke, mislim normalne, ni premrsave ni predebele - gledaju kao na zene kojima bi se udvarali, a na zene kao sto je ova sa slike - ne predebele nego nabujale, sto im kipi na sve strane - gledaju kao na objekte za *******. I ovo potpisujem, garantovano. Par puta, kad sam dobila pet kg vise na svoju tezinu, obucem mini haljinu i popijem takve ogavne komentare da mi se smuci. Na normalnu kilazu mi se to nije desavalo, eventualno neko zvizne, isprate me pogledom i to je sve.
Ja ne zelim da neko tamo levi automatski kad pogleda u mene pomisli kako bi, da prostite, zabio svoju kitu u mene. To mi je prilicno odvratno.

stashne su to stvari :sad2:

Ella pasteta
-pola ella sira
-tunjevina
-mladi luk
-maslinovo ulje
-kasicica zacina c
-origano

ella sopska salata
-pola ella sira
-paradajz i krastavac i paprika sitno naseckani

ella dezert
-ella sir
-neko bobicasto voce (maline,ribizle,visnje,jagode...)
-badem (ili lesnik ili kikiriki)
-cimet
(sve se izmesa i dobijete nesto poput sladoleda)

ella salata
-ella sir
-krastavci
-narendana sargarepa
-mladi luk
-maslinovo ulje
-jabukovo sirce
-kasicica zacina c

Evo mog doprinosa:cool:

..razmisljam jutros sta bih doruckovala i da li bih uopste nesto pojela....onda mi padne na pamet da je Tara svojevremeno doruckovala eklere
i da se nije ugojila od njih.....a sve to zbog onog kolaca koji zove iz frizidera, jeste da je puding kuvan na vodi, jeste da sam stavila duplo
manje secera nego sto inace ide u njega, da je slag prazan skroz, samo lici na slag i da je kora od samo 4 jaja na onu velicinu tepsije jedva
pokrila dno...al' opet kolac je kolac....i onda odsecem parce onako "domacinsko" pojedem pola i shvatim da mi to ne prija, em je hladno,
em mi sad nesto zao onako lepih sljiva pa pojedoh samo njih i to bi bilo to za danasnji dorucak....
...ostatak cu da podelim po komsiluku, taman da vratim sve ono sto nadonosise ovih dana, i da se resim "prokletinje" da me ne mami
vise....:lol:

...za rucak cu one patlidzane, al' to je tek oko 16h...za veceru opet jogurt, mislim da mi je vremen da povucem rucnu opet...eto tako:D

..razmisljam jutros sta bih doruckovala i da li bih uopste nesto pojela....onda mi padne na pamet da je Tara svojevremeno doruckovala eklere
i da se nije ugojila od njih.....a sve to zbog onog kolaca koji zove iz frizidera, jeste da je puding kuvan na vodi, jeste da sam stavila duplo
manje secera nego sto inace ide u njega, da je slag prazan skroz, samo lici na slag i da je kora od samo 4 jaja na onu velicinu tepsije jedva
pokrila dno...al' opet kolac je kolac....i onda odsecem parce onako "domacinsko" pojedem pola i shvatim da mi to ne prija, em je hladno,
em mi sad nesto zao onako lepih sljiva pa pojedoh samo njih i to bi bilo to za danasnji dorucak....
...ostatak cu da podelim po komsiluku, taman da vratim sve ono sto nadonosise ovih dana, i da se resim "prokletinje" da me ne mami
vise....:lol:

...za rucak cu one patlidzane, al' to je tek oko 16h...za veceru opet jogurt, mislim da mi je vremen da povucem rucnu opet...eto tako:D

:rotf:
kako si opisala kolac komsiluk ce tek posle odnosenja tvog da te zatrpa svojim kaloricnim jer ce misliti da ne umes da napravis kolace :lol:

:rotf:
kako si opisala kolac komsiluk ce tek posle odnosenja tvog da te zatrpa svojim kaloricnim jer ce misliti da ne umes da napravis kolace :lol:

...ma nisam se ni trudila da ga opisujem, ima recept na sta kuvamo danas, pravila Domacica sa breskvama, ja sa sljivama, inace to je nesto sto
pravim godinama u nazad...
...nece vise svima sam strogo zabranila donosenje bilo cega slatkog, moz' ajvar neko da donese necu da se bunim:lol:

Jagodinka bila cvrsta. Bujna, al cvrsta sestro :mrgreen:

Mrzim da kuvam, i da mi nije dragog ne bi pojela skuvano do prve posete mami, ali evo jedan recepat koji je on izmislio posto sam pocela da kukam kako je on kriv sto sam se ja, jelte, ugojila :lol: (doduse sad sam opet smrsala)
Znaci, uzeo je paradajiza dva, papriku, zelenu salatu, crveni luk, beli luk i sve to sitno saseckao, dodao zacine, malo kackavalja secenog na sitne kockice i tunjevinu i sve to smesao, kao salatu. Sve s maslinovim uljem normalno. Onda skuvao spagete i to smo koristili kao umesto sosa. Mnogo je ukusno, a vrlo malo kaloricno.

Picture0014.jpg
[/url][/IMG]
Evo mij omiljeni doručak:jede:
ovsene, belance, susam, origano..

Ja sam sad bila 2 nedelje na proteinskoj dijeti tj bez ugljenih hidrata, smrsala sam za te dve nedelje 6kg, Sada jedem sve osim slatkisa, grickalica i smanjila sam gazirano na 1 do nijednu casu dnevnu. Nadam se da cu tim tempom da skinem bar jos 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back