...e ja sam se danas sredila dibidus...a ne znam kako, nisam bas nesto mnogo jela rucak je bio vise onako da kazem suv,
domaca tanka kobasica przena nema u tri komada 250g i to sam podelila u dva dela...po jednu ipo, uz svaku polovinu pojela
po paradaiz i pola kriske nekog integralnog hlega...oko pola 2 i u 6 sam jela pre toga popila po veliku casu vode...a kao da
sam pojela trolejbus..eto tako se nesto osecam...
...jesam izmedju toga pojela desetak jagoda sa malo secera ali nije to neka kolicina da mi pravi problem..sta desilo
nemam pojama...nekim danima jedem puno vise, a ne osecam se tako...
...i ne bi bio takav rucak da dete nije javilo da radi celi dan, i da spremim samo za sebe, a ja vec napola isprzila te kobaje,
htela sam i pire uz to zbog nje pa posle odustala..
...e koji mi je djavo ne znam
....necu vise nista jesti do sutra, znam da ce se to smiriti i svariti, ali se pitam sta bi...
domaca tanka kobasica przena nema u tri komada 250g i to sam podelila u dva dela...po jednu ipo, uz svaku polovinu pojela
po paradaiz i pola kriske nekog integralnog hlega...oko pola 2 i u 6 sam jela pre toga popila po veliku casu vode...a kao da
sam pojela trolejbus..eto tako se nesto osecam...
...jesam izmedju toga pojela desetak jagoda sa malo secera ali nije to neka kolicina da mi pravi problem..sta desilo
nemam pojama...nekim danima jedem puno vise, a ne osecam se tako...
...i ne bi bio takav rucak da dete nije javilo da radi celi dan, i da spremim samo za sebe, a ja vec napola isprzila te kobaje,
htela sam i pire uz to zbog nje pa posle odustala..
...e koji mi je djavo ne znam
....necu vise nista jesti do sutra, znam da ce se to smiriti i svariti, ali se pitam sta bi...

pa sto ne otkrijes na vreme, nego se mucim sa ukusima..