Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...e ja sam se danas sredila dibidus...a ne znam kako, nisam bas nesto mnogo jela rucak je bio vise onako da kazem suv,
domaca tanka kobasica przena nema u tri komada 250g i to sam podelila u dva dela...po jednu ipo, uz svaku polovinu pojela
po paradaiz i pola kriske nekog integralnog hlega...oko pola 2 i u 6 sam jela pre toga popila po veliku casu vode...a kao da
sam pojela trolejbus..eto tako se nesto osecam...
...jesam izmedju toga pojela desetak jagoda sa malo secera ali nije to neka kolicina da mi pravi problem..sta desilo
nemam pojama...nekim danima jedem puno vise, a ne osecam se tako...
...i ne bi bio takav rucak da dete nije javilo da radi celi dan, i da spremim samo za sebe, a ja vec napola isprzila te kobaje,
htela sam i pire uz to zbog nje pa posle odustala..
...e koji mi je djavo ne znam:confused:

....necu vise nista jesti do sutra, znam da ce se to smiriti i svariti, ali se pitam sta bi...

Meni ova dijeta ok ide, ne zalim se
ali danas i juce sam extra gladna, jedva docekam veceru
malopre se dosetim i pogledam u kalendar, pa stizu 'oni dani'
tada sam kao rupa bez dna, non stop jedem
samo trpam, i to traje dva, tri dana...
...sad mi malo teze da to preguram, al proci ce...

pa u principu, ne bih smela nista izmedju obroka
e sad, tesko da ce jedna suva smokva koju sam pojela danas da me zezne..
..mm stalno insistira na tome da se necu ugojiti odmah jedno kilo ako se ne pridrzavam striktno dijete i pojedem nesto sto mi nije po rasporedu..
upravo sam vecerala pa mi je sad ok :lol:

ja sam nula od karaktera
sinu mi bio rodjendan
a onda samo je falio vo na raznju
i tako tri dana
ja istrajavala
ni jedna kk, ni jedan bilo kakav sok, samo obicna voda i jedna jedina casa kiesle
ni torta
ali salatama nisam mogla da odolim
misli se bem to zivot ako ne mogu ni salate
i poklelnem pred grckom, obicnim paradajzom, pa onom od sargarepe celera, cvekle, kupusa i secerca
pa i pred urnebesom
drugi dan sam poklekla pred prsutom i tvrdim sirom kao i parcetom rostilja
i ode mas u propas:mrgreen:
mislim nisam se ja ugojila, vaga rekla da je bilo -3 sad je -1.5 iii-2
i dalje imam onaj lep osecaj sirih pantalona

mislila sam od danas da pocnem ponovo jer cak negde i prise da se ova dijeta drzi od pon-petka, pa vikend je na slobodnom rezimu,
ali kao toliko se naviknes na malo hrane da ne mozed mnogo da pojedes- yabluda, ja bi i dalje poijela boga oca, samo ipak nisam
danas sam doruckovala pomarandzu ali sam pojela za rucak tanjir supe, koja mi je svarno nedostajala i poprilicno one salate kupus sa svacim
nista sokovi, nista slatk. ali nisam na dijeti kako papir kaze
nadam se da ce i ovo nesto da znaci

jer sve se urotilo
eto sinou rodjendan bio
pa u utorak slava

a da
na poslu sam na opste cudjenje
odbila 3 x tortu
2x milku, i to onu sa lesnikom i karamelom
i sad mi se place...kad samo pomislim

Jutros stala na vagu i rezultat je 0kg manje.

Znala sam da će sporo ići i znam da sam od onih koji jako sporo mršaju i znam da se 5kg viška najteže i najsporije skidaju ali...:sad2:

Draga, nisam ja ni glupa ni maloletna, niti mi je ovo prva dijeta u životu:)
Pročitaj pažljivo moj post. Lepo sam napisala da poznajem svoje telo i njegove mogućnosti i da spadam u one koji nisu debeli već (iz nekog svog ličnog razloga) želim da smršam 5kg. I naravno da tih 5kg neće nestati za nedelju dana, kao što mi je trebalo 8 meseci da ih "nabacim". Samo je malkice deprimirijaće kada nakon 7 dana gladovanja staneš na vagu a ono ništa.
Mada moja vaga nije digitalna tako da je dodatno gnjavatorski utrefiti tačan broj kilograma.
kako te samo rayumem
ima jos nesto mozda i gore
kad posle jednog dana kad se najedes malo vise od pnoga sto dijeta kaze ono svi dotadasnji rezultati padnu u vodu

kako te samo rayumem
ima jos nesto mozda i gore
kad posle jednog dana kad se najedes malo vise od pnoga sto dijeta kaze ono svi dotadasnji rezultati padnu u vodu

..Mileva, mislim da ti nista nije palo uvodu, samo je organizam malo vezato so koju si unela tim rostiljem ili sta si vec jela,
videces vec sutra da ce se sve vratiti na onaj pozitivni minus koji si postigla...ne moze se vratiti bas tako brzo ono sto si vec
skinula sa sebe...nemoj da se deprimiras, da odustajes nikako...samo nastavi kako si krenula, cak mislim da nisi nista ni
prekrsila, sve sto si jela je sasvim ok....najbitnije sto ti steti nisi ni pojela ni popila....opusteno videces da ce kg i dalje ici dole....:)

jel i vama pate ljubimci kad ste na dijeti :lol:
diet.jpg

samo da vam kazem, otkrila sam FENOMENALAN zeleni caj!!!!!!

TEEKANNE je proizvodjac, a caj je ZEN CHAI , green tea speciality..

bolji nisam u zivotu pila..
ima i drugih iz njihove ponude, ali nisu ovako dobrog ukusa..
napokon zeleni koji nema ukus persuna!

ma naravno da sam chuo bwe, kupujem ih godinama, ja sve znam i to mi se najvise svidja kod mene <3 :))))))

pa ja i kazem sto nisi bre ranije rekao..
meni zeleni caj ne ide nesto bas od ruke..
i vise volim kad nadjem ukusniji..
u kuci caja sam pila fenomenalan od jasmina, ali nikad takav ukus nisam nasla u maloprodaji..

otkri nam tajane..vidis da si skrivena riznica :)

Ја сам одлучила да се упишем у теретану... беш ти млитаву мршавост. Ал фали ми друштво, некако ме стид да идем сама.
мало сам се префорсирала у кућној режији протеклих дана и имам најгаднију упалу листова.
и колико год чучњева да радим, никада нисам имала јаку упалу бутних мишића, али листови свако мало вриште.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back