Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juče bila na zumbi. Cedio se znoj sa mene nakon sat đuskanja. Razmišljam da ubacim i trbušni ples nedeljom. Prijala bi mi dodatna aktivnost a i ne volim rutinu u vežbanju.

Dva sata nakon zumbe njupala tanjir juneće supe, činiju salate (kupus, celer i šargarepa) i jednu grilovanu viršlu (izgrilovala dve ali nisam mogla pojesti).

Jutros uz nessicu pojela jedan majušni mafin (znam da su to loši ugljeni hidrati ali što kaže Bi imam i ja dušu; volim taj jutarnji ritual kada u tišini doma svoga ispijam prvu jutarnju kafu, obično ness, i volim uz nju parče čokolade ili par komada čoko-plazme, prosto mi je gušt).
Za ručak spremila sos od povrća, njupaću ga uz špagete. Prvi put ga pravim i baš sam zadovoljna ukusom i izgledom (meni je kod hrane bitan i estetski momenat zato ne jedem pahuljice i jogurt jer mi liče na pomije).

Na posao ponela kesicu sirovih lešnika i kesicu pečene soje. Doduše, soja nadima ali je pakovanje od nekih 30ak grama pa valjda mi neće biti loše od nje.

I tako, dan po dan, dijeta napreduje. A vi kako te?:strika:

mislila sam da sam jedina koja ima takvu asocijaciju

ja sam yaista disciplinovana, nista van propisanog pojela nisam, cak sam i manje
ali sam popila casu soka ono kao pomarandza 100% bez dodatog secera

kilaza stoji u mestu, mozda sam se cak i malo nadula sto ne bi trebalo ali takav utisak imam

ovome sam odolela
DSC00573.jpg

DSC00574.jpg

sigurno ima veze i sa ovim vremenom
jako je hladno, bar sam ja sva smrzuta
i verovatno nam se svima organizam presaltao na zimski mod rada
da ocuva kolko tolko zalihe je su one za njega energija, a energija je i toplota
verujem da ce sve biti dobro cim nam grane malo sunca napokon

...sto se ne utoplite i ne izadjete napolje?
...prijace vam obobma Jexy...

...deca bolje spavaju kad se malo umore i provedu neko vreme napolju,
mi bar onu nasu svaki dan vodimo i kad pada kisa, i kad duva, ugoplimo
je i setnja..:)

Cuj od petka, pa to je tek nedelju dana?! Koliko ti mislis da treba da gubis za 7 dana???

Draga, nisam ja ni glupa ni maloletna, niti mi je ovo prva dijeta u životu:)
Pročitaj pažljivo moj post. Lepo sam napisala da poznajem svoje telo i njegove mogućnosti i da spadam u one koji nisu debeli već (iz nekog svog ličnog razloga) želim da smršam 5kg. I naravno da tih 5kg neće nestati za nedelju dana, kao što mi je trebalo 8 meseci da ih "nabacim". Samo je malkice deprimirijaće kada nakon 7 dana gladovanja staneš na vagu a ono ništa.
Mada moja vaga nije digitalna tako da je dodatno gnjavatorski utrefiti tačan broj kilograma.

..Pile, mene je vaga nervirala najstrasnije...kad sam se borila sa kilogramima (borim se ja i sada vise sa sobom nego sa njima)...
..i dosla sam do zakljucka da je najbolje naci neki deo odece suknju ili pantalone koji ti se bas, bas svidjaju, pa ili ti je malo ili
zateze, kako god, i onda svaki dan oblacis..bolje receno pokusavas da obuces...
...kad udjes u to sto zelis, osecaj je predivan, drugo ne treba ti vaga, znas da se postigla cilj..

...ja sam tako, i dan danas imam jedne pantalone koje su mi bile nedostizne pre par godina, sad ih nosim, i cim one pocnu bar
malo da zatezu znam da moram da stanem, promenim ishranu i to je to...

...mene je bar uvek vise motivisala odeca od ijedne vage...:)

..Pile, mene je vaga nervirala najstrasnije...kad sam se borila sa kilogramima (borim se ja i sada vise sa sobom nego sa njima)...
..i dosla sam do zakljucka da je najbolje naci neki deo odece suknju ili pantalone koji ti se bas, bas svidjaju, pa ili ti je malo ili
zateze, kako god, i onda svaki dan oblacis..bolje receno pokusavas da obuces...
...kad udjes u to sto zelis, osecaj je predivan, drugo ne treba ti vaga, znas da se postigla cilj..

...ja sam tako, i dan danas imam jedne pantalone koje su mi bile nedostizne pre par godina, sad ih nosim, i cim one pocnu bar
malo da zatezu znam da moram da stanem, promenim ishranu i to je to...

...mene je bar uvek vise motivisala odeca od ijedne vage...:)

Haha, telepatija.
Pazi kad sam jutros, onako ljuta zbog vage, izvukla pantalone koje nosim samo kada sam ekstra mršava. Naravno, sada ne mogu da ih zakopčam ali sam ih strpala u orman, da mi budu pri ruci i po njima ću da odredim koliko i da li sam smršala. I ja više volim merenje po odeći pošto pride i vežbam pa se dimenzije menjaju i usled fizičke aktivnosti.

Haha, telepatija.
Pazi kad sam jutros, onako ljuta zbog vage, izvukla pantalone koje nosim samo kada sam ekstra mršava. Naravno, sada ne mogu da ih zakopčam ali sam ih strpala u orman, da mi budu pri ruci i po njima ću da odredim koliko i da li sam smršala. I ja više volim merenje po odeći pošto pride i vežbam pa se dimenzije menjaju i usled fizičke aktivnosti.

..eto:D
...ni jedna vaga nije tako precizna kao uske pantalone, i ni jedno merenje me nikad nije obradovalo
kao sto me obraduje kad obucem ono sto sam zelela a nisam mogla...

Nisam ni ja mrdnula sa onih 75kg vec skoro dve nedelje
al nema veze
nek ide polako, bitno je da bude dugorocno :lol:
U takvim momentima se tešimo, dobro da ne ide na gore. Svaki organizam je drugačiji, nekom krene brzo, pa stane, nekom teško krene....
sigurno ima veze i sa ovim vremenom
jako je hladno, bar sam ja sva smrzuta
i verovatno nam se svima organizam presaltao na zimski mod rada
da ocuva kolko tolko zalihe je su one za njega energija, a energija je i toplota
verujem da ce sve biti dobro cim nam grane malo sunca napokon
I meni smeta i hladno vreme i neka nerviranja na poslu i kod kuće i onda mi daleko teže pada uskraćivanje hrane. Poslednja 2-3 dana sam stalno gladna, a jedem isto kao prošle nedelje kad sam bez problema izdržavala. Možda je i samo izgovor, ali meni prosto nije dobar period ni za šta, pa ni za dijetu.
Haha, telepatija.
Pa jes, nekad vaga i ne pokaže, ali se preraspodele zalihe, ili ono salo-mišići... salce se topi, povećava se mišićna masa..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back