donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Juče bila na zumbi. Cedio se znoj sa mene nakon sat đuskanja. Razmišljam da ubacim i trbušni ples nedeljom. Prijala bi mi dodatna aktivnost a i ne volim rutinu u vežbanju.
Dva sata nakon zumbe njupala tanjir juneće supe, činiju salate (kupus, celer i šargarepa) i jednu grilovanu viršlu (izgrilovala dve ali nisam mogla pojesti).
Jutros uz nessicu pojela jedan majušni mafin (znam da su to loši ugljeni hidrati ali što kaže Bi imam i ja dušu; volim taj jutarnji ritual kada u tišini doma svoga ispijam prvu jutarnju kafu, obično ness, i volim uz nju parče čokolade ili par komada čoko-plazme, prosto mi je gušt).
Za ručak spremila sos od povrća, njupaću ga uz špagete. Prvi put ga pravim i baš sam zadovoljna ukusom i izgledom (meni je kod hrane bitan i estetski momenat zato ne jedem pahuljice i jogurt jer mi liče na pomije).
Na posao ponela kesicu sirovih lešnika i kesicu pečene soje. Doduše, soja nadima ali je pakovanje od nekih 30ak grama pa valjda mi neće biti loše od nje.
I tako, dan po dan, dijeta napreduje. A vi kako te?![]()
mislila sam da sam jedina koja ima takvu asocijaciju
ja sam yaista disciplinovana, nista van propisanog pojela nisam, cak sam i manje
ali sam popila casu soka ono kao pomarandza 100% bez dodatog secera
kilaza stoji u mestu, mozda sam se cak i malo nadula sto ne bi trebalo ali takav utisak imam

uh sve bih pojela odjednom