tako reci, ustajalo i neprano.
da ti ne kazem koliko puta sam u salati osetila miris zivog mesa i ribe, jer je kuvar koristio ili istu dasku ili nije prao noz posle secenja mesa..
par puta sam klopu vratila jer i se zbog iste te osetljivosti zelidac dizao i onda mi se stvarno vise smucilo..
sad retko gde odem na klopu..
mada sam vec pisala o tome ponovicu se
moje culo mirisa je uzasno osetljivo - sve o cemu mu Dive prica potpuno mi je poznato
najnoviji primer
donosi kolega neku biljku branu u divljini, retka, endemska, cak joj naziv kao jedno povrce, samo divlja
ja je pomirisem i istog trenutka me jedna tek osetna nota, meni ocigledno samo, podesti na hristov venac, naravno ne onaj najtezi miris kada biljka cveta, nego jedna nota
i pitam ga da li su uslucajno iy iste familije, mada ovako gledano su apsolutno raylicite, do te mere da je pitanje moglo i glupo da yvuci
kad on proverim biljka je po najnovijoj sitematizaciji, upravo iy te porodice...
i tako postado ja cudo jer se to desilo joj jednom da po mirisu povezem nesto sto nije na drugi nacin povezljivo
a sad dijeta
ubetonirana sam na ta 2.5 kg u minusu, mada je vaga starinska, pa ga ja tako nekako cenim da je to ta cifra
ja se potpuno pridrzavam dijete
ustvari juce sam za veceru umesto mesa pojela jabuku, ynam da ne treba ali meso mi se nije jelo a jabuka da tako da sam
vecerala 2 paradajzam 2 jabuke i dvopek
jutros pomarandza i dvopek
nisam preterano gladna, nervozna sam ali ne zbog dijete, nego sto mi je sinu u cetvrtak rodjendan a to kod nas bude ko Ivkova slava
sve vise smo u zurbi pa se sa prijateljima sve cesce vidjamo samo na rodjendanima, tako da iako je sin vec velik, puni 16 rodjendan pravimo vise yarad okupljanja svih nas
i to mora u dva dana, mada je jos bolje u tri jer je puno ljudi
+ hocemo za vikend da odemo negde na dva tri dana, nesto gledam Bansko ima lepih spa hotela
i to me cini nervoznom, stose eto sve skupi kad ne treba, a druge vikende nemamo jer je mm sada na odmoru...kad krene da radi tad nema sanse
a inace Smoki, bele ili ne svake pantalone mi stoje onako kako ja ne zelim
i to ne u doopenom delu, vec u slaufnoj regiji