Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Данас ћу потражити опрему за теретану, имам једну у крају, ужасна је, ал једну ок само има да се пјешачи, а ја се од физичке активности заруменим, па ми се то не допада.
Битно је да ја прво опрему купим, после ће ићи лакше: )

samo da vam kazem, otkrila sam FENOMENALAN zeleni caj!!!!!!

TEEKANNE je proizvodjac, a caj je ZEN CHAI , green tea speciality..

bolji nisam u zivotu pila..
ima i drugih iz njihove ponude, ali nisu ovako dobrog ukusa..
napokon zeleni koji nema ukus persuna!
meni zeleni caj ima ukus vode u kojoj su se kuvale carape (ne nisam probala, naslucujem) ili vode kojom si upravo ispro pepeljaru (ni to nisam probala i dalje naslucujem) :neutral:

Slično kao i banši i meni je zeleni čaj uvek imao ukus vode od prljavih čarapa, i ne, ni ja nisam probala.
Ali taj tekane je stvarno odličan, al' onako skroz, čak mi je malo i približio ostale zelene čajeve da bar ponekad mogu da ih popijem bez gađenja.

I to baš taj zen, ne onaj s breskvom, limunom il' koječim.

Tako da, eto, i ja ga preoručujem :)

I bio je još neki, ruski, onako svaka kesica je zapakovana u posebnu foliju, neka zelena je kutija, taj nema nikakve arome ali je zaista ukusan (koliko zeleni čaj može biti uopšte :)))) )

Pitanje je i šta nama uopšte i podvaljuju pod 'zelenim čajem'.
Verovatno neke otpatke iz proizvodnje, prašinu koja ostane, mlevene kesice i tako to :roll:

Edit: sad se setih, mislim da je greenfield marka, al' ne znam koja je vrsta čaja. Možda flying dragon il' tako nešto.

Poslednja izmena:
Данас ћу потражити опрему за теретану, имам једну у крају, ужасна је, ал једну ок само има да се пјешачи, а ја се од физичке активности заруменим, па ми се то не допада.
Битно је да ја прво опрему купим, после ће ићи лакше: )

ajoj ocesh biti ribizla kad se napucas, mada i ovako si superishkica hihihihihi :kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back