Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:klap: :klap: trećina željenog!!! pa to je sjajno. Jel ti sada lakše sve to ide nego u početku? Nekako po postovima zaključujem da jeste, kao da ti hrana, tj. nedostatak iste, nije problem, nego samo redjaš dostignute cifre. I da što pre ozdraviš i da se manje razboljevaš.

Ide lakse, nekako lakse podnosim kad sam gladna :think:
Ima dana kad ne mogu da se obuzdam, uglavnom 1 dan kad dodje tetka crvenka :roll: ali onda me muz prekori i bude bolje :prstic:
Nazalost mi mrsanje udarilo malo vise na imuni sistem, ali sredjuje se i to polako :D

kockice, svaka ti čast,
2.5 kila za nedelju dana, to je baš dosta, krenulo ti je, samo tako nastavi
vidim ja ima da budeš ti cica ipo :ok:

Hvala mila :zag:
Ma 2.5kg na moju kilazu nije bas dosta, procentualno gledano je taman ;)
Evo od juce sam smakla jos 300g :lol:

sad je i po..bice samo cica;)

Ma bicu ja uvek cica i po :lol:
Stajem na 85kg :flert: a sa mojih 180 to je i dalje cica i po :zper:
Ali onda kad odem na operaciju ima da mi skinu sigurno 5kg koze :lol:

ma mislim da si sad motivisanija...vidiš očigledne rezultate
mada, nešto sam čula da ne bi trebalo da se skida više od 6 kg mesečno

e to što ti opada imuni sistem....više voća i povrća :ok:
al to je već posao za nutricionistu,

ma mislim da si sad motivisanija...vidiš očigledne rezultate
mada, nešto sam čula da ne bi trebalo da se skida više od 6 kg mesečno

e to što ti opada imuni sistem....više voća i povrća :ok:
al to je već posao za nutricionistu,

Ma jedem i voca i povrca, nego mi fali Vitamina D3, pa me zezaju imunitet i kosti :roll:
Ali evo dobih juce opet kapi za to, pa ce se valjda srediti :aha:

Hmmm 6kg mesecno, pa tako i ja :mrgreen:
Evo vec 4 meseca i 4 dana sam na dijeti :aha:

...cao drugarice...
...ne znam da li je danas onaj dan kad trebalo da bude, al nece vec odavno...pa sam sva naduvenka kao zaba,
a stomak kao kad sam bila u 5-om mesecu trudnoce.....e pa ne verujem kad se pogledam, ne, ne ovo nisam ja
ovo je neka moja dvojnica...:sad2:
...i nisam pila lasex ima sto godina mislim da bi bilo vreme, mozda su samo hormoni vezali vodu...nemam pojma sta je ako
nije to sto mislim da jeste:(

Ma jedem i voca i povrca, nego mi fali Vitamina D3, pa me zezaju imunitet i kosti :roll:
Ali evo dobih juce opet kapi za to, pa ce se valjda srediti :aha:
Hmmm 6kg mesecno, pa tako i ja :mrgreen:
Evo vec 4 meseca i 4 dana sam na dijeti
:aha:
:think:
И тако се уполовачиш, па дођеш у ситуацију да те нема, као црв из цртаног са Певцем Петронијем и Малим Кобцем који је кренуо у лов на крелце:
Синак(Петроније Кобцу), као што видиш пола је ништа, и друга половина је исто ништа(јер се црв скупља испред секире све на пола).
Дакле два пута ништа је ништа!
:rotf::zcepanje::hahaha:

:think:
И тако се уполовачиш, па дођеш у ситуацију да те нема, као црв из цртаног са Певцем Петронијем и Малим Кобцем који је кренуо у лов на крелце:
Синак(Петроније Кобцу), као што видиш пола је ништа, и друга половина је исто ништа(јер се црв скупља испред секире све на пола).
Дакле два пута ништа је ништа!
:rotf::zcepanje::hahaha:

E bas tako :lol:
Znam sebe... ako sebe krenem hvaliti, ode moja dijeta u persun :lol:

ssha je ovo juče niko nije pisao
nedeljiom niko ne drži dijetu?
ponedeljak je idemo dalje
msm za one koji ne idu na slavu
oni koji idu na slavu i koji slave, danas nema dijete, šta da vam radim,,,

bravo, kamenicvete, dobro je što si zadovoljna sobom:super: izgleda da si trenutno jedina, čim nema nikog da se pohvali.
Po svoj prilici nedeljom niko ne drži dijetu, a biće ni ponedeljkom, pogotovo kad je crvneo slovo.
Ja sam bila na ručku kod roditelja i prejela se kao i uvek. A uveče idem kod kumova, tamo što god da popijedem i popijem bude previše posle ovog prežderavanja.

Nemam mere, pa to ti je. Jednom je neko mudar izrekao najveću istinu na ovoj temi. Da možemo da se kontrolišemo i da imamo mere, ne bismo bili na temi, jer ne bismo imali problem.

Ali od sutra......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back