Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e naletela sam na te slike a tražila nešto deseto
kad sam videla bilo mimnogo smešno, pa reko da postavim ovde
samo ne bi volela da se naka nađe uvređena nešto, zato sam napisala da sam to ja....

samo da kažem kakav sam kakarter
održala sam sve što sam rekla, pojela samo jednu malecku kockičicu čokoladičice i 1 malecko parčence onih pužićića

a mm (hihihih, mnogo mi smešno ovo da napišem) sedi pored mene, cepa čokoladu, belu, crnu, jede pužiće sa kajmakom, krekere i čips, a ja odoljevam!
ako u subotu ne vidim rezulata roknuću se

samo da kažem kakav sam kakarter
održala sam sve što sam rekla, pojela samo jednu malecku kockičicu čokoladičice i 1 malecko parčence onih pužićića

a mm (hihihih, mnogo mi smešno ovo da napišem) sedi pored mene, cepa čokoladu, belu, crnu, jede pužiće sa kajmakom, krekere i čips, a ja odoljevam!
ako u subotu ne vidim rezulata roknuću se

Ima da mu bude muka ako to sve meša, kao i meni. Ja sam bila na slavi, nisam ništa mešala, sve sam jela redom. :zper: Pa posle predjela, suvih punjenih paprika, pečenja i gomile salata (sve bez hleba, ali to me u ovom slučaju neće izvući) ja sam krenula redom s desna na levo i sa kolačima: rozen torta, bajadere, kuglice s kokosom, štangle sa smokvama, kuglice sa čokoladom i rumom, torta.

a što ti je smešno da napišeš mm? Ako ti još uvek nije muž (a nisam primetila da si pomenula promenu statusa) nemoj ni da ga zoveš tako, ima vremena i dosadiće ti.

790992knjlpxgg1n.gif
winnie_the_pooh_72.gif

ja nekad i sad.....
nekad se sve lomilo pada mnom. sad još moram da vežbam i držim dijete, ali nije toooliko strašno

Hi hi hi...ja sam ova prva.

Ponekad se na zumbi osecam fenomenalno, a ponekad kao da sam upala u crtani film i postala nilski konj u baletankama :lol:

....Tara, ti si mlada i naravno zdrava sa dobrim metabolizmom, ali opet moj savet je pazi da te to malo parcence i kockica
ne zavedu....
....meni je sve bilo malko, pa malecko, parcence i komadic.....znas vec...kad ono eto mene tamo gde sam bila, a da nisam
ni primetila....sve ubedjena da i ne jedem bogznasta...

..Cru tebi ta zumba bas lepo pomaze em se sigurno resis sve negativne energije em skidas kilograme, divota....

...ako bude srece pa uskoro nadjem neki posao, cim prvu platu primim odoh da se upisem na nesto, pa sta god to bilo
samo da se dobro oznojim bar jedan sat dnevno...

ništa se ne pomjera, a stvarno paziiiiiiim... oooooooooooooo u depresiji saaaaaam

jutros žitarice sa mlijekom
sad jabuku
ručak još ne znam
ovako i kod mne od jutrso, izmerila sam se i ni 100 gr nisam smršala : I
al ok, prošlo je tek nekoliko dana, možda 4 , ne znam
al opet bre bar 200 gr : (
mada osećam se lakše i stomak nestaje, to primećujem malo

...danas nes kafu i dve mandarine....
...napavila lucene paprike, oci mi ispale dok sam ih ocistila....sad cekam dete da donese hleb,
jer nisam nigde izlazila, nesto se ne osecam bas dobro od sinoc....pa da rucamo....
...za uzinu cu opet mandarine, jos malo ih ima....greota da propadaju....
...a hocu li nesto vecerati ne znam....mozda krisku razanog hleba i ajvara ili tako nesto....

Mene su produzeni vikend, jedna proslava i jedna slava castili sa +1,8. I odem tri dana na put itamo se narafski pocastim raznoraznim djakonijama, ko ce odoleti, i vratim se sa -1! To je od jurcanja, besomucnog sopinga i vukljanja torbi, kesa i kofera, noge i ruke su mi odpale :).

Mene su produzeni vikend, jedna proslava i jedna slava castili sa +1,8. I odem tri dana na put itamo se narafski pocastim raznoraznim djakonijama, ko ce odoleti, i vratim se sa -1! To je od jurcanja, besomucnog sopinga i vukljanja torbi, kesa i kofera, noge i ruke su mi odpale :).

ista prica..
pre par god u bg sam vodila racuna o svakom unetom zalogaju i oscilirala 2 gore 2 dole..
otisla u marsej i kosa mi se podizala na glavi od gastronomskih mamaca kojima nisam mogla da odolim..a sireve da ne komentarisem..
i vratila sa sa 5kg manje iako nije bilo neko narocito jurcanje..
bice da mi voda ovde ne prija :mrgreen:

zdravo
ja sve po starom, salatice i tako, s tim sto sam jela malo i van toga, ali stanje ipak redovno - 66
struk se vratio, al dupe ne mrda
to mora vezbe, kretanje, a ja po ovoj zimi postajem jedna smrzotina kojoj je sve tesko

to mora vezbe, kretanje, a ja po ovoj zimi postajem jedna smrzotina kojoj je sve tesko

e pa izgleda da je u kretanju definitivno kech
ovih dana sam po 10tak sati van u akciji i kretanju ... a jelaaaa uglavnom van sheme
poenta je da sam i dalje na onih -4 a mislila sam da sam pobrkala loncice
jedino sto mi se alergije vratile i osecam se naduveno

tako da ... pokusacu da se bolje orgaznizujem i vratim na INT

Većinu ljudi mrzi da izlaze po zimi, a meni se baš tad javi želja. I to kako dodje novembar, ali ovakav kao danas hladan i suv, a ne ono 15 kao na početku, meni se ide negde u neku prirodu, neka polja, neku Vojvodjansku ravnicu, da šetam. I nikad ne odem! :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back