Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:ceka: ovde skoro niko više ne navraća. Izgleda da smo svi krivi! Slave, 'ladnoća, mora jača hrana.
Ja sam danas jela u Meku :rumenko:
Morala sam da probam onaj Big tasty bacon koji tako privlačno izgleda na bilbordima. E pa, bolje izgleda na bilbordima nego uživo. A ukus.... previše jak (svega i svačega), nekako previše suv i ima nešto previše slano.
Znam da je bila polemika oko Meka. Ja moram da priznam da volim. Ali maksimalno izbegavam. I kad odem, uzmem neku salatu. Kad sam ceo dan van kuće, a nisam u situaciji da nešto ponesem i nema baš nekog izbora da se jede, ako eliminišemo pekare. Ponekad se može u ekspres restoran, tipa Tazé, ali mi danas nije bio usput.

Za uzinu jabuka. :) da se iskupim.

Pa gde si, Curvy, kućo stara.:cmok2:
E što je najgore, nisam ni uzivala. Tako se samo iznerviram, kad svesno pojedem nešto što ne bih smela, zarad sopstvenog uzivanja i ono izostane. Nije mi se svideo taj tasty bacon...

Nema ni Afrodite, ni ovde, ni nigde. Tj. na 3 teme koje ja pratim.

E vidis zato ja i kad idem u McSmor uvek uzmem vec oprobano :aha:
Sledeci put kad dodjem u Bg (najverovatnije u Feb.) idemo u McSmor :lol:
Inace evo me... oporavljam se i dizem iz mrtvih, a na poslu poslaaaaaaaaa... ihaaaaaaaaj... :aha:
E da imam i nove fotkice i pravo da ti kazem zgranula sam se kad sam ih videla :eek: lice mi izgleda mnogoooo uze nego pre :prstic: ili se to samo meni cini :think:

Evo fotke :aha: u duhu teme :flert:
aa.jpg

Kockice, razlika je drastična, i svaka ti, ali svaka čast.

Ja ne smem da kažem da sam se od prošlog četvrtka do sada ugojila 1kg. :rumenka: A trebalo je da izmršavim. Nešto sam pobrkala. :(

I hoću da počnem da šetam. Ubi me sedenje u kući. Od mene, do kuće mojih roditelja ima 4km. Cenim da bih to mogla prepešačiti, popiti čaj, pa se vratiti, ali to mogu tek polovinom decembra da počnem. Najveći problem mi je to što veći deo puta idem putem, i onda mi samo staju da me povezu, jer me naravno poznaju i odavde i odande. I onda, svakih 5 minuta moram da objašnjavam da neću da se vozim.

I ne znam da li uopšte ta šetnja može da utiče na liniju?

Inace evo me... oporavljam se i dizem iz mrtvih, a na poslu poslaaaaaaaaa... ihaaaaaaaaj... :aha:
E da imam i nove fotkice i pravo da ti kazem zgranula sam se kad sam ih videla :eek: lice mi izgleda mnogoooo uze nego pre :prstic: ili se to samo meni cini :think:

Ti kako si krenula da mršaviš :worth:, hoćemo li te moći prepoznati u Februaru? :think:

Ja stojim na mojih 65kg, a kao nešto manje jedem, i pokušavam da ne večeram kad god mogu...
Ustvai pred slavu je počela malo da pada kilaža (ja se retko merim, meni je garderoba pokazatelj, da li sam ili nisam smršala).
Ali onda par dana krkanluka i ponovo mi se tesno :(

Kockice, bašse vidi razlika,
samo tako nastavi kad dođeš do željene težine ima da budeš mačkica nem ašta :ok:
a lepo ti stoji i ovako mogu da zamislim kako li ćeš tek kasnije da izgledaš....

domaćice, šetnja je zakon za mršavljenje, al ona šetnja da se blago umorimo (ili više :mrgreen:

Hvala devojke, radim na tome :D
Elem domacice setnja je super nacin i ono sto je najbitnije PRIRODNI nacin vezbanja, tako da slobodno, pomoci ce sigurno :aha:
Ja inace jutros 400g na vagi vise nego juce :roll: tetka Crvenka evo vec 11 dan tu i sve mislim da sam se naduvala :sad2: ali videcemo, nista strasno :mrgreen:

Kockice, razlika je drastična, i svaka ti, ali svaka čast.

Ja ne smem da kažem da sam se od prošlog četvrtka do sada ugojila 1kg. :rumenka: A trebalo je da izmršavim. Nešto sam pobrkala. :(

I hoću da počnem da šetam. Ubi me sedenje u kući. Od mene, do kuće mojih roditelja ima 4km. Cenim da bih to mogla prepešačiti, popiti čaj, pa se vratiti, ali to mogu tek polovinom decembra da počnem. Najveći problem mi je to što veći deo puta idem putem, i onda mi samo staju da me povezu, jer me naravno poznaju i odavde i odande. I onda, svakih 5 minuta moram da objašnjavam da neću da se vozim.

I ne znam da li uopšte ta šetnja može da utiče na liniju?

tulumbe, 96 kiflica sa eurokremom, pogacice sa dzordzinom..ti si jos i super sa kg vise samo :lol:
8km svaki dan, ako imas tempo dobar, cak i sa pauzom na pola za caj je potrosenih negde oko 350 kal X 7 dana = 2450 kal...
na nedelju dana - kao da jedan dan gladujes i ne uneses ni jednu kaloriju..X 52 nedelje = kao da 52 dana godisnje gladujes..
ako jos iskontrolises malo unos - bices anoreksicna ;)

Без бриге.
Тешко да ћеш ти, или ма ко теби знан достићи Вирџинију Вулф по том питању.
Опуштено...

Eh...ja sam jutros stala na vagu i pokazuje 2 kg vise.
Jeste da je PMS u toku, osecam se kao balon koji hoda...ali 2 kg su zabrinjavajuci.

Mogu da rese da ostanu i posle PMSa ako im se svidi nacin ishrane kod mene :lol:

Moram odmah da povedem racuna sta koliko i kada jedem. Opustila sam se mnogo.

tulumbe, 96 kiflica sa eurokremom, pogacice sa dzordzinom..ti si jos i super sa kg vise samo :lol:
8km svaki dan, ako imas tempo dobar, cak i sa pauzom na pola za caj je potrosenih negde oko 350 kal X 7 dana = 2450 kal...
na nedelju dana - kao da jedan dan gladujes i ne uneses ni jednu kaloriju..X 52 nedelje = kao da 52 dana godisnje gladujes..
ako jos iskontrolises malo unos - bices anoreksicna ;)

Malo mi je problem što ovo ne mogu početi da sprovodim sigurno još deset dana, a sada mi žao kada si mi sve ovako lepo objasnila. :(

I pošto si ti stručnjak, za koliko vremena bih trebalo da pređem ta 4km u jednom pravcu, da bih imala dobar tempo? Da ima efekta.

Kod brzog hoda, meni nikad nije uspelo da trasu od priblizno 4 km predjem za manje od 35 minuta.
Jednostavno brze nisam mogla.
Добра и то чак врло добра апроксимација за ход је 6 мк/сат, тј 1 км за 10 мин.
Уобичајено брз ход одрасле особе која не блеји у излоге, нити трчи за аутобусом.
Све брже од тога(1км/10мин) може се рачунати у више или мање убрзан ход.
Наравно наведено не важи за случај кад се натакарите на неке високе штикле, па се злопатите и ви и ципела, а и трУтоар.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back