Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde ste žene i džorži:)
Gde nam je Curvy, jel dobro?

Ja sam već dosadna samoj sebi sa svim satnicama, kad šta, telefon mi samo pišti sa potsetinicima: mumia, dorucak, folna, uzina, rucak, uzina, vecra, mumia..katastrofa:(
Jedem, pa ne bas savrseno, mislim krsim tu i tamo kad mi dođe, ali mi farmerke sve šire i šire, i sad se bas, bas primeti. Lep je bre osećaj..još kada bi mi i neke druge stvari isle ovako lako eh...

A pa vidim nema je, bar ne na ovoj temi, nesto nisam ostale ni citala ovih dana, a znam da je imala onaj problem sa nogom pa sam se malo zabrinula.
Mumija nije za dijetu:), to je neka ruska smola, ja pijem zbog hormona.
kako ti i stepenice:) ?

...mislim da je pisala na dobar dan...samo jedan post i nista vise...
...kakvih hormona...ja htela nedavno da uzmem neke dodatke kao sto je Hrom, Selen i tako jos po nesto za ovu moju stitnu,
ali me je apotekarka posteno posavetovala da ne bacam pare na to, da je lek koji pijem sasvim dovoljan...pa sam odustala...
...dobro su stepenice, poslusala sam Ivu pa sad idem po dve i mogu ti reci da je razlika drasticna:)

...mislim da je pisala na dobar dan...samo jedan post i nista vise...
...kakvih hormona...ja htela nedavno da uzmem neke dodatke kao sto je Hrom, Selen i tako jos po nesto za ovu moju stitnu,
ali me je apotekarka posteno posavetovala da ne bacam pare na to, da je lek koji pijem sasvim dovoljan...pa sam odustala...
...dobro su stepenice, poslusala sam Ivu pa sad idem po dve i mogu ti reci da je razlika drasticna:)

Pa Afro sada ce one stepenice koje preskaces biti tužne, a toliko ste se družile:(

Ovo sto ja pijem je za "zenske" hormone,posto kako su krenuli da mi padaju jos malo pa necu samo noge da brijem..... o toj mumii samo reci hvale, ne samo za ovo sto sam navela vec i za svasta nesto jos, mislim i za stitnu ali nemoj me drzati za rec. Ja ne bih ni znala za to, da mi nije jedna prijateljica rekla, pa sam isla kod te njene doktorke, inace ne verujem nesto u te travke i tako to, ali za ovo ja vec sada osecam razliku, ko zna, nadam se da ce mi pomoci.

Pa Afro sada ce one stepenice koje preskaces biti tužne, a toliko ste se družile:(

Ovo sto ja pijem je za "zenske" hormone,posto kako su krenuli da mi padaju jos malo pa necu samo noge da brijem..... o toj mumii samo reci hvale, ne samo za ovo sto sam navela vec i za svasta nesto jos, mislim i za stitnu ali nemoj me drzati za rec. Ja ne bih ni znala za to, da mi nije jedna prijateljica rekla, pa sam isla kod te njene doktorke, inace ne verujem nesto u te travke i tako to, ali za ovo ja vec sada osecam razliku, ko zna, nadam se da ce mi pomoci.

...daaa jadne one bice tuzne sto nisu gazene:lol:

...ne znam ja nisam ni za ni protiv....ako nece da skodi, mozda i pomogne...bar ja tako to gledam, ali ako osecas razliku, onda nastavi...pa neka ti je sa srecom..:)

Evo samo da vas pozdravim da ne brinete :cao:
Noga je ok, imala sam i prehladu na kraju pa sam evo 2 dana kuci, jos sad vikend, do ponedeljka cu biti skroz zdrava :brus:
Sto se kilaze tice, 2.5kg sam smakla od proslog petka :flert: ukupno 25kg do sad, sto znaci da sam smakla vec trecinu zeljenog :zaljubljena:
Sutra sam odlucila da se castim sa par topla sendvica i malo pudinga :flert:
Eto tolko od mene, sad odoh u krevet :cao: zelim vam svima lepe dane :heart:

Noga je ok, imala sam i prehladu na kraju pa sam evo 2 dana kuci, jos sad vikend, do ponedeljka cu biti skroz zdrava :brus:
Sto se kilaze tice, 2.5kg sam smakla od proslog petka :flert: ukupno 25kg do sad, sto znaci da sam smakla vec trecinu zeljenog :zaljubljena:

.....ooooooo, pa cestitam....bravo:heart:

Pa dobro si se setila da se javis, nevaljalice! Oces da oslabim od brige?:per:

25 kg :worth: svaka, ali svaka cast!!!!

Hvala Affro :zag:,
evo danima već pajam po kući, a ništa konkretno ne uradih...:roll:
A tu su mi mama i sestra svako malo, k'o da su jedva dočekale da ne radim, pa da se više družimo :lol:
Inače, ovo vreme hladno i tmurno vreme me ubija u pojam, ja volim sunce i leto i toplo vreme, nije zima za mene... :besna:

Hvala Affro :zag:,
evo danima već pajam po kući, a ništa konkretno ne uradih...:roll:
A tu su mi mama i sestra svako malo, k'o da su jedva dočekale da ne radim, pa da se više družimo :lol:
Inače, ovo vreme hladno i tmurno vreme me ubija u pojam, ja volim sunce i leto i toplo vreme, nije zima za mene... :besna:

...sto manje radis, sve manje ima vremena tako mu to dodje:zag:
...a primetila sam da skoro sve skorpije mrze zimu, zanimljivo bas, sobzorom kad smo rodjene:lol:
...e bas lepo, malo da se druzite ranije bas i niste imale vremena...nego kako se ti osecas kao ne zaposlena:heart:

:klap: :klap: trećina željenog!!! pa to je sjajno. Jel ti sada lakše sve to ide nego u početku? Nekako po postovima zaključujem da jeste, kao da ti hrana, tj. nedostatak iste, nije problem, nego samo redjaš dostignute cifre. I da što pre ozdraviš i da se manje razboljevaš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back