Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.513
I meni se ide al ne da se da krenem ladno bre za bazanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i od tad je nema.......cao Dajamante
...Kockica se javila skoro da je jos bolesnai od tad je nema....
...za sta ti je ta mumia???
, to je neka ruska smola, ja pijem zbog hormona.
?A pa vidim nema je, bar ne na ovoj temi, nesto nisam ostale ni citala ovih dana, a znam da je imala onaj problem sa nogom pa sam se malo zabrinula.
Mumija nije za dijetu, to je neka ruska smola, ja pijem zbog hormona.
kako ti i stepenice?

...mislim da je pisala na dobar dan...samo jedan post i nista vise...
...kakvih hormona...ja htela nedavno da uzmem neke dodatke kao sto je Hrom, Selen i tako jos po nesto za ovu moju stitnu,
ali me je apotekarka posteno posavetovala da ne bacam pare na to, da je lek koji pijem sasvim dovoljan...pa sam odustala...
...dobro su stepenice, poslusala sam Ivu pa sad idem po dve i mogu ti reci da je razlika drasticna![]()

Pa Afro sada ce one stepenice koje preskaces biti tužne, a toliko ste se družile
Ovo sto ja pijem je za "zenske" hormone,posto kako su krenuli da mi padaju jos malo pa necu samo noge da brijem..... o toj mumii samo reci hvale, ne samo za ovo sto sam navela vec i za svasta nesto jos, mislim i za stitnu ali nemoj me drzati za rec. Ja ne bih ni znala za to, da mi nije jedna prijateljica rekla, pa sam isla kod te njene doktorke, inace ne verujem nesto u te travke i tako to, ali za ovo ja vec sada osecam razliku, ko zna, nadam se da ce mi pomoci.

ukupno 25kg do sad, sto znaci da sam smakla vec trecinu zeljenog

zelim vam svima lepe dane 
...daaa jadne one bice tuzne sto nisu gazene
...ne znam ja nisam ni za ni protiv....ako nece da skodi, mozda i pomogne...bar ja tako to gledam, ali ako osecas razliku, onda nastavi...pa neka ti je sa srecom..![]()

Evo samo da vas pozdravim da ne brinete
Noga je ok, imala sam i prehladu na kraju pa sam evo 2 dana kuci, jos sad vikend, do ponedeljka cu biti skroz zdrava
Sto se kilaze tice, 2.5kg sam smakla od proslog petkaukupno 25kg do sad, sto znaci da sam smakla vec trecinu zeljenog
![]()
Sutra sam odlucila da se castim sa par topla sendvica i malo pudinga
Eto tolko od mene, sad odoh u krevetzelim vam svima lepe dane
![]()

Hvala Afro![]()

Noga je ok, imala sam i prehladu na kraju pa sam evo 2 dana kuci, jos sad vikend, do ponedeljka cu biti skroz zdrava
Sto se kilaze tice, 2.5kg sam smakla od proslog petkaukupno 25kg do sad, sto znaci da sam smakla vec trecinu zeljenog
![]()
![]()

svaka, ali svaka cast!!!!
i svima vama
, lenja sam da se pokrenem
zato sad 
.....ooooooo, pa cestitam....bravo![]()
Pa dobro si se setila da se javis, nevaljalice! Oces da oslabim od brige?
25 kgsvaka, ali svaka cast!!!!

Ja samo dai svima vama
, lenja sam da se pokrenem
zato sad
![]()

Hvala devojke
Joj cuti damajante, jos ima puno... ali ide dobro, opet sam dobila volje![]()
, 

Hvala Affro,
evo danima već pajam po kući, a ništa konkretno ne uradih...
A tu su mi mama i sestra svako malo, k'o da su jedva dočekale da ne radim, pa da se više družimo
Inače, ovo vreme hladno i tmurno vreme me ubija u pojam, ja volim sunce i leto i toplo vreme, nije zima za mene...![]()

Osećam se pre-zaposlena, mislim mojim ukućanima leglo k'o kec na jedanaest što sam kući,
pa da im ispunjvam želje kao Deda Mraz![]()
...sto manje radis, sve manje ima vremena tako mu to dodje
...a primetila sam da skoro sve skorpije mrze zimu, zanimljivo bas, s obzirom kad smo rodjene
...e bas lepo, malo da se druzite ranije bas i niste imale vremena...nego kako se ti osecas kao ne zaposlena![]()

Pa taj koji je dao ime našem zodiaku nije razmišljao da smo mi iz toplih krajeva ...![]()

![]()
![]()
trećina željenog!!! pa to je sjajno. Jel ti sada lakše sve to ide nego u početku? Nekako po postovima zaključujem da jeste, kao da ti hrana, tj. nedostatak iste, nije problem, nego samo redjaš dostignute cifre. I da što pre ozdraviš i da se manje razboljevaš.
kockice, svaka ti čast,
2.5 kila za nedelju dana, to je baš dosta, krenulo ti je, samo tako nastavi
vidim ja ima da budeš ti cica ipo![]()