Pusti ti njih
Ako resis i ostanes cvrsta u svojoj odluci mogu oni da se slikaju
Pre 6 neseci sam resila i to cvrsto resila da uradim nesto po pitanju svoje kilaze.
Za sve sam bila jedna slatka i simpaticna buca sa puno pozitivne energije, ali i pored svega toga to nisam bila ona prava ja.
Znaci, jednog ponedeljka sam otvorila okice i rekla e sad je dosta.
Tako je i bilo.
Oslabila sam do danas 22kg
I nemoj misliti da je bilo lako.
Pored dvojice sinova koji su u punoj snazi i jedu za 4-oro i muza koji je gurman,bilo je mnogo puta izazova, ali nisam poklekla.
Za njih sam spremala posebno, ponekad tako da sam i ja to mogla jesti, uklapalo mi se u dijetu.
Ispocetka muz nije obracao paznju pa me cesto nutkao sa nekom hranom koja mi nije bila na meniju dok jednom nisam pobesnela i rekla da bi mogao imati malo obzira i da nije lepo da mi to radi, da mi ne otezava ako vec ne pomaze.
Pa pomoglo je to sto sam rekla, danas je i on vrlo zadovoljan kada me pogleda, a ja tek, ne mogu ti ni opisati.
Znaci glavu gore i ne daj se![]()
....braaaavooooooo Jacooo
...cestitam!!!, ovo je za svaku pohvalu, ne moze to svako, jos narocito sto znamo da si u kontaktu stalno sa punoraznoraznih slatih zadovoljstava....verovala ili divim ti se ti si bas karakter

ma kakva stolica,slatkisi...kad sam neraspolozena, besna, ja menjam raspored u stanu, brisem, cistim,spremam ili setam...probaj...