Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja moram da kazem da ja u intoleranciju ne verujem. Da me ne shvatite pogresno, uradila sam i ja taj test i pridrzavala se neko vreme, mozda mesec dana ne secam se tacno. Koliko znam skoro svima je zabranjen secer i belo brasno, masna mesa i stvari koje su nacelno kaloricne i goje. Pa svako od nas da potpuno izbaci slatkise i grickalice, testenine smrsace. To sto su dozvoljeni hlebovi od neke druge zitarice...ja probala, pa to su takvi hlebovi da te i mine zelja da ih jedes a da ne kazem da znam par osoba koje su lomile zube na iste paposle psovale intoleranciju zbog racuna kod stomatologa :zcepanje:. I kad dodjes do toga da imas prilicno suzen izbor namirnica zbog monotonije i zbog toga sto ti to nije hrana na koju si inace navikao prosto smanjis kolicine i naravno smrsas. Ali smrsas zato sto unosis manje hrane i ne unosis grickalice, slatkise i testa u meri u kojoj si pre. To po meni nema nikakve veze sa intolerancijom nego sa probusenom kasikom.

Istog Sam misljenja ko phen po Tom pitanju
Ali ako nekom radi tako onda zasto ne
To je ko un dijeta- ako danas smes samo meso pa ne mozes ti toliko mésa da uneses,smuci ti se
Htela Sam da dodam za dnevnik i to da nisam spremna zbog tridnoce da se ugojim 30 kg pa nek Sam 100 puta majka nemajka

To je ko un dijeta- ako danas smes samo meso pa ne mozes ti toliko mésa da uneses,smuci ti se
Htela Sam da dodam za dnevnik i to da nisam spremna zbog tridnoce da se ugojim 30 kg pa nek Sam 100 puta majka nemajka

Sta se ti toliko tripujes oko trudnoce? Te gojenje te mucnine i oticanje, bicu bljak...pa nisu sve trudnoce takve??? Ko kaze da ces ti bas tako da prodjes? Sto bi se gojila 30 kg zbog trudnoce?

joj, nikako, neces skinuti nikada, i onda ces biti nezadovoljna i debela majka nemajka:lol:
ja sam bas pazila i super sam prosla, +14, beba 4070g, ostalo mi 4kg nakon porodjaja, a sada nakon 2 meseca 3. 1. put sam se upropastila sa 22kg viska:confused:

Eto ti sad nje...a ja sam 15 i izasla sa 2,5 kg viska iz porodilista. *** sta je 2,5 kg a Linda???

Ma trudnoća ne donosi svima isto ,za mene niko nije verovao da je moguće da se uopšte ugojim kilo a ne 30,ali ja nisam ni znala da to može da me strefi,naravno za godinu dana sam se vratila na skoro staru kilažu,bez ikakvih dijeta. U trudnoći se treba hraniti zdravo i raznovrsno,a ne tortama i sarmama kao što sam ja radila.:rumenko:

Sta se ti toliko tripujes oko trudnoce? Te gojenje te mucnine i oticanje, bicu bljak...pa nisu sve trudnoce takve??? Ko kaze da ces ti bas tako da prodjes? Sto bi se gojila 30 kg zbog trudnoce?

Pu pu pu pomeri se s mesta nisam jà to rekla nego zene jutros da Nije vazno i 30 kg
Pa Sam jà to zamislila i stresla se
Tek je u planu a vec me stresira :lol:
Samo da mene MM. Maltretira ko u prvoj trudnoci ima cak da smrsam :lol:

Imam i ja pekaru ali preferiram miks od raznih zitarica i jos dodam semenke i ode intolerancija u tri lepe :hahaha:.

Ja dodajem samo one koje su mi dozvoljene,i bude super,mada kad sam prvi put počela sa takvom ishranom hleb mi je bio bljak,a ideja da ne jedem sir i krompir na kome praktično živim me je dovodila do suza. Sad mi je sve to jako blisko i bez napora se vraćam svemu tome.:)

kod mene u tabeli pise nekuvani 334, a kuvani 112 kalroija. samo ovas i integralni su mi dozovljeni od zitarica

Kvinsi ... ono sto je strikno napomenuto je RAZNOVRSNOST ....... menjaj hranu , ne drzi se pirinca stalno !!!

ja sam pravila hleb od ovsa i jos dodala dozvoljene semenke ..... pojela sam ga za 3 dana koliko je bio dobar :) ... pritom je meni kvasac dozvoljen i stavila malo

sad pecem razene pogacice bez kvasca , sa mlevenim dodacima semenki ( mada nije moralo ) jer vidim da ovo pocinje da mi se previse dopada ( stavim u kesu da odmeknu i nedam nikom :evil: ) i resim problem zamene hleba u sledecih par dana pa onda menjam opet

bilo bi raznovrsno kad bih imala izbora. odlucila sam da do kraja nedelje guram to, pa cu od ponedeljka malo da promenim i batalim tu tabelu. jedino slatko necu da jedem. hvala svima na savetima:D, ova tema mi je uvek pomagala.

uh kad se setim..ja sam se ugojila 40..
prvo sam za 4 meseca oslabila 15kg zbog stalnog povracanja, a onda sam zahvaljujuci nekoj th koju mi je prepisala dr kad je vec bilo pitanje opstanka i bebe i moje osecaj mucnine eliminisala jedino unosom hrane..
ko frik sam svuda isla sa nekom hranom u ruci..non stop..
sta sve zena moze da podnese..

kvinski povecaj unos mesa i povrca bez skroba..

verovatno ne dojis kvinski cim si se bacila na dijetu
jer je meni to mnogo radikalno, msm, to sto ti (ne)jedes
cuj da zivis na pirincu i saci povrca
ja sam ipak pre za ljude koji zele neke kilograme dole
da se jedu raznovrsno, vise puta i po malo, i fizicka aktivnost
jer ne verujem da neko moze do kraja zivota ziveti na pirincu i jos 10 namirnica
msm, moras unositi i belancevine neke
nase telo ne proizvodi esencijalne aminokiseline
moras pojesti po nekad i meso, jaje ili soju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back