LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
Jedi bre kvinsi i samo ponavljaj "eto jedem ko mecava i nikako da se ugojim Malo" ima gosca da te mrzi 
Posle kad odu ti se baci n'a dzoging

Posle kad odu ti se baci n'a dzoging
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako ti je dozvoljeno ubaci proso,da promeniš,ja ne smem pirinač pa svugde u receptima stavljam proso.
Mislim da je pirinač 370kcal
kod mene u tabeli pise nekuvani 334, a kivani 112 kalroija. samo ovas i integralni su mi dozovljeni od zitarica

. I kad dodjes do toga da imas prilicno suzen izbor namirnica zbog monotonije i zbog toga sto ti to nije hrana na koju si inace navikao prosto smanjis kolicine i naravno smrsas. Ali smrsas zato sto unosis manje hrane i ne unosis grickalice, slatkise i testa u meri u kojoj si pre. To po meni nema nikakve veze sa intolerancijom nego sa probusenom kasikom.Da li jedeš neki hleb ?

Meni je intolerancija donela puno dobrog,a i ražani hleb mi je preukusan,ne znam za ostale hlebove,ali ja ovaj ne bi menjala.![]()
Istog Sam misljenja ko phen po Tom pitanju
Ali ako nekom radi tako onda zasto ne
To je ko un dijeta- ako danas smes samo meso pa ne mozes ti toliko mésa da uneses,smuci ti se
Htela Sam da dodam za dnevnik i to da nisam spremna zbog tridnoce da se ugojim 30 kg pa nek Sam 100 puta majka nemajka

To je ko un dijeta- ako danas smes samo meso pa ne mozes ti toliko mésa da uneses,smuci ti se
Htela Sam da dodam za dnevnik i to da nisam spremna zbog tridnoce da se ugojim 30 kg pa nek Sam 100 puta majka nemajka
Jel ti to razani od samo razanog brasna ili ima i drugih vrsta brasna? Volim i ja hlebove od vise vrsta brasna i sa raznim zrnevljem ali npr. hleb od samo heljdinog brasna je bre gorak i tvrd.

Ja sam se ugojila prvi put u životu u trudnoći,i to baš 30kg.![]()
Ja sam se ugojila prvi put u životu u trudnoći,i to baš 30kg.![]()

Ovo je ražani od samog ražanog brašna,kupila sam onu pekaricu za hleb i samo ubacim sastojke i svaki dan imam svež mirisni hleb bez ikakvih aditiva.![]()
.Eto ti sad nje...a ja sam 15 i izasla sa 2,5 kg viska iz porodilista. *** sta je 2,5 kg a Linda???

Sta se ti toliko tripujes oko trudnoce? Te gojenje te mucnine i oticanje, bicu bljak...pa nisu sve trudnoce takve??? Ko kaze da ces ti bas tako da prodjes? Sto bi se gojila 30 kg zbog trudnoce?

Imam i ja pekaru ali preferiram miks od raznih zitarica i jos dodam semenke i ode intolerancija u tri lepe.

Sta se ti toliko tripujes oko trudnoce? Te gojenje te mucnine i oticanje, bicu bljak...pa nisu sve trudnoce takve??? Ko kaze da ces ti bas tako da prodjes? Sto bi se gojila 30 kg zbog trudnoce?
kod mene u tabeli pise nekuvani 334, a kuvani 112 kalroija. samo ovas i integralni su mi dozovljeni od zitarica
... pritom je meni kvasac dozvoljen i stavila malo
) i resim problem zamene hleba u sledecih par dana pa onda menjam opetMožeš ubaciti i žitarice koje su ti neutralne,ako ih imaš.bilo bi raznovrsno kad bih imala izbora. odlucila sam da do kraja nedelje guram to, pa cu od ponedeljka malo da promenim i batalim tu tabelu. jedino slatko necu da jedem. hvala svima na savetima, ova tema mi je uvek pomagala.