Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moram da budem stalno na oprezu,gde je +1kg tu su i +2
nije strasno ali nije onako kako bih volela
evo postavicu sad neke fotke na dvvd da me vidite,znaci nije alarmantno ali ...
pocinjemo da pravimo cim obavim analize krvi,pregled i te stvarcice
a jos nisam zakazala :roll:

Ziva istina :lol:
Meni jednom jedan lik na ulici rekao da sam mu sexy a njegova devojka (mrsava ko super model) 5m ispred njega gleda neke cipele... :zcepanje:
Ima ih raznih, a samo oni baaaaaas povrsni ce traziti extra izgled... :aha:

Znam, ni ja nikad nisam imala problem da se dopadnem onima koji se meni svidjaju (da jesam, mozda bih se vise trudila da smrsam, ko zna)
Niti je nedostajalo "nepristojnih ponuda".
Stvarno ih ima raznih

A sve su me neki "sportisti" hteli....moram da priznam da nikad nisam bila sa muskarcem koji ima visak kilograma, niti bi me takvi hteli.
Sto je zaista cudno

ja sam u 2 nedelje zgresila 2 puta, a imam samo 1kg manje:(.
ujutro ovas, uzina vocke, rucak integralni pirinac plus mnogo vrsta povrca (rizoto napravim sa lukom, sargarepom, paprikom, celerom i tikvicama- to mi je dozvoljeno). pilece belo ili izgrilujem ili umuljam u rizoto. vecera jabuke. pijem caj. i nista, samo prokleti 1 kg. pocela sam pomalo i da vozim kucni bicikl, ali ne postizavam sve od bebe.

Znam, ni ja nikad nisam imala problem da se dopadnem onima koji se meni svidjaju (da jesam, mozda bih se vise trudila da smrsam, ko zna)
Niti je nedostajalo "nepristojnih ponuda".
Stvarno ih ima raznih

A sve su me neki "sportisti" hteli....moram da priznam da nikad nisam bila sa muskarcem koji ima visak kilograma, niti bi me takvi hteli.
Sto je zaista cudno

Ja sam se svidjala i mrsavim i demBelim (primer moj muz :lol:), visokim i niskim, plavusanima, crnokosima, bla bla truc, stvarno sirok spektar :aha:
Ali samo 1 se meni (u licu) svideo maximalno, to mi je bio bivsi bivsi decko :lol: crna dugacka kosa, usta a la Angelina Jolie, prelepe braon velike oci... :zaljubljena: samo je bio premrsav :think:
Suprug uopste nije moj tip muskarca :lol: ali moja baka mi je davno tako rekla da ce biti... da cu se udati za nekog ko uopste nije moj tip :prstic: :lol:

Ja sam se svidjala i mrsavim i demBelim (primer moj muz :lol:), visokim i niskim, plavusanima, crnokosima, bla bla truc, stvarno sirok spektar :aha:
Ali samo 1 se meni (u licu) svideo maximalno, to mi je bio bivsi bivsi decko :lol: crna dugacka kosa, usta a la Angelina Jolie, prelepe braon velike oci... :zaljubljena: samo je bio premrsav :think:
Suprug uopste nije moj tip muskarca :lol: ali moja baka mi je davno tako rekla da ce biti... da cu se udati za nekog ko uopste nije moj tip :prstic: :lol:

Pa ovo je super...dobro, ni ja se ne zalim uopste :lol:

ja se jesam udala za "svog tipa"...i razvela, al to je manje bitno :lol: :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back