LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
idem da izdepiliram noge,tu cu da izgubim bar 200gr racunam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

idem da izdepiliram noge,tu cu da izgubim bar 200gr racunam![]()
e luda si 100% 

Cek cekti si trudna?!
![]()
ali planiram uskoronisam bre,si ludaali planiram uskoro
i moram da smrsam da se ne bih totalno posle usvinjila

rodila malu sa 159kg 

pa iskreno nisam se ni ja u trudnoci ugojila,ne secam se tacne kilaze ni na pocetku ni na kraju,ali izgledala sam sasvim lepo za jednu trudnicu
ali posle,zbog specificne situacije sam se ugojila uzas i jedva to skinula

E pa onda mojne zahebavas nego radi ti na toj bebi bez da brines kolko kg imas![]()
![]()

jer nije, i kao vecina muskaraca misli da tripujes.

eno me dole![]()

Dzabe, sa posla ne viidm nista, ako nije okaceno kao attachment![]()

)... bas sam se nasla u avataru 
Ziva istina
Meni jednom jedan lik na ulici rekao da sam mu sexy a njegova devojka (mrsava ko super model) 5m ispred njega gleda neke cipele...
Ima ih raznih, a samo oni baaaaaas povrsni ce traziti extra izgled...![]()
.Znam, ni ja nikad nisam imala problem da se dopadnem onima koji se meni svidjaju (da jesam, mozda bih se vise trudila da smrsam, ko zna)
Niti je nedostajalo "nepristojnih ponuda".
Stvarno ih ima raznih
A sve su me neki "sportisti" hteli....moram da priznam da nikad nisam bila sa muskarcem koji ima visak kilograma, niti bi me takvi hteli.
Sto je zaista cudno
), visokim i niskim, plavusanima, crnokosima, bla bla truc, stvarno sirok spektar 
crna dugacka kosa, usta a la Angelina Jolie, prelepe braon velike oci...
samo je bio premrsav 
ali moja baka mi je davno tako rekla da ce biti... da cu se udati za nekog ko uopste nije moj tip

i nista, samo prokleti 1 kg.
mozda premalo jedes 
vocna vecera je u prevodu jedna jabuka i jedna mandarina. uvece nisam gladna jer rucam kasno, kad dete dodje iz skole, oko 5.30.

Ja sam se svidjala i mrsavim i demBelim (primer moj muz), visokim i niskim, plavusanima, crnokosima, bla bla truc, stvarno sirok spektar
Ali samo 1 se meni (u licu) svideo maximalno, to mi je bio bivsi bivsi deckocrna dugacka kosa, usta a la Angelina Jolie, prelepe braon velike oci...
samo je bio premrsav
Suprug uopste nije moj tip muskarcaali moja baka mi je davno tako rekla da ce biti... da cu se udati za nekog ko uopste nije moj tip
![]()
![]()