Ne razumem, kako mislite da je dobro biti gladan? Kako moze da bude dobro da budes gladan?
jesi citala knjigu lekovito gladovanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem, kako mislite da je dobro biti gladan? Kako moze da bude dobro da budes gladan?
Ma jok..ko sit taj debo![]()
Nesto mi se bas jede ovih dana ta kombinacija, vrag ce ga znati zasto bas to... Gdje me nadje, danas "rucam" kupus i krastavce na salatu...i sir i onaj "stiropor od rize".Nesto mi se bas jede ovih dana ta kombinacija, vrag ce ga znati zasto bas to...
Inace sve namirnice sa "negativnim kalorijama" se mogu klopat do besvijesti...kupus, brokule, jabuke, sparoge, mrkva, celer, grejp...i dobro dodje za dan poslije nekog slavlja...taman se "skine" visak, tj. uspostavi balans...
jel ta riza jako grozna?...razmisljam da je kupim
E ovo nije uvek tacno.
Takvo razmisljanje je pravi put u anoreksiju.
,imate li neki savet koja je dijeta najbolja,,,htela bih za mesec dana da smrsam oko 6 kg
cao svima nova sam na forumu,,imate li neki savet koja je dijeta najbolja,,,htela bih za mesec dana da smrsam oko 6 kg
![]()
Jes mozda u teoriji samo da mi nije neta i onih shokantnih sportskih nesreca ne bi ni znao sta je anoreksija..to jos ne videh svojim ocima pa s toga i ne pije vodu
Pa ne pije na selu gde se ljudi trose a jedu za trojicu..opet i uvek su gladni jer rade..sto vise jedes vise mozes pojesti..jedi posle rucka nesto slatko sutra ce ti se isto traziti..tako da dok se ne krene sa normalnim namirnicama koje ne izazivaju zavisnost nema nista od smanjenja kilaze
Pa sad, ja sam videla, ali to nije tako bitno. Bitno je da ljudi optereceni kilazom , kao i predebeli ljudiimaju iskrivljenu sliku o sopstvenom i tidjem izgledu, pa ne znam uopste koliko je nase subjektivno misljenje u stvari ispravno.
Anoreksija postoji, nekad nije vidljiva na prvi pogled, osim u drasticnim slucajevima.
A znam i ljude koji jedu, ali nisu debeli..tj. posto je pojam debljine subjektivan, bolje da kazem da jedu normalno i da su siti, ali da imaju po knjigama i doktorima idealnu tezinu.
tako da teorija sit=debeo, isto ne pije vodu
Preteran vremenski interval, ubaci neki obrok.Ja sam, recimo, sita od vode. Trudim se da jedem, kuvam, teram sebe da jedem, jedem/ pijem sta stignem, i o5 sam omrsala. Akko me pitas, radije bih skidaala kilazu nego se ovako cimala. Kupila sam farmerke pre mesec dana, i sad mi spadaju, a bile su mi taman. A jedem, i kad mi se ne jede ja jedem. U stvari, ja skoro nikad nisam gladna, al sam napravila sebi da doruckujem u 9, rucam oko 16, i veceram u 8 uvece.
Ja sam, recimo, sita od vode. Trudim se da jedem, kuvam, teram sebe da jedem, jedem/ pijem sta stignem, i o5 sam omrsala. Akko me pitas, radije bih skidaala kilazu nego se ovako cimala. Kupila sam farmerke pre mesec dana, i sad mi spadaju, a bile su mi taman. A jedem, i kad mi se ne jede ja jedem. U stvari, ja skoro nikad nisam gladna, al sam napravila sebi da doruckujem u 9, rucam oko 16, i veceram u 8 uvece.
Ja sam, recimo, sita od vode. Trudim se da jedem, kuvam, teram sebe da jedem, jedem/ pijem sta stignem, i o5 sam omrsala. Akko me pitas, radije bih skidaala kilazu nego se ovako cimala. Kupila sam farmerke pre mesec dana, i sad mi spadaju, a bile su mi taman. A jedem, i kad mi se ne jede ja jedem. U stvari, ja skoro nikad nisam gladna, al sam napravila sebi da doruckujem u 9, rucam oko 16, i veceram u 8 uvece.

to je taman kako treba...
redovni obroci ne goje, goje grickalice između, goji vrsta hrane koju jedeš
kod mene slatkiši-keksići, napolitanke, svaka nova čokoladica koja se pojavi i koju moram kao malo dete da probam, sladoled
hrana spremljena na određeni način-prženo, pohovano,
kombinacije proteina i ugljenih hidrata-tipa pržen krompir sa krmenadlama, pa još umačeš hleb u moču...
sve znam šta goji..
i grickam moja dva ćevapa na grilu za večeru...
posle imam 1 paradajz
pa 1 pomorandžu
pa 1 dvopek
mora tim redom...
boko sta kaze vaga?koji ti je danas dan?
e bravo ! promaklo mi je tovaga kaže -3kg, sedmi dan, falila sam se već jutos
Cruella_DeVill:Ok, ali i na selu ima debelih ljudi i medju onima koji rade po ceo dan...sve je relativno i pravila nema.