gost 183655
Veoma poznat
- Poruka
- 11.300
Dobro, to je tacno..ali ja gledam farmerke od moje sestre 28..To je malecno..
Sta znam, ja bih bila zadovoljna sa 30Malo sam Rubensovski gradjena
Imam butkice i zadnjicu - jednostavno sam tako gradjena,
i nikad (posebno butkice![]()
) znam da nikad necu moci da skinem koliko bih htela..
Vidi ja imam kg kol'ko imam, nesto malo ispod 60 u ovom momentu, moja drugarica 69-70kg, druga drugarica 53-4. Razlika izmedju nas +/- par cm, nista znacajno. Da li verujes da najproporcionalnije izgleda ova sa 69kg i to je oduvek bilo tako, kaze da je u najmrsavijem periodu imala 62kg a tada je, kako nam se cinilo, bila tanja od svih nas. Ona ima okruglasto lice, jaku lokanastu kosu, vece grudi, tanke ruke, nema struk a ni siroke kukove, ima tanje butine a jaca kolena i listove. Da pitas nekog sa strane tvrdim da bi za nju poslednju kazali da ima visak. Ja sa druge strane imam srcoliko/uze lice, tanju kosu, malu glavu, hvata mi se na bicepse salce, sire kukove a uzan struk, mesnatu unutrasnju stranu butina i na bokovima (kod struka) imam po jastuce sa svake strane - genetika na mamu...ako mi farmerice odgovaraju u struku u bokovima i butinama su mi tesne, ako mi tu odgovaraju gore su mi siroke....ja sam ista i sa 64kg, gradja je ista samo sirina dodje manja ili veca...zato moram da smrsam pooodosta da bi bila proporcionalna. Ova treca sa 53-4 izgleda dobro jedino sa tom kilazom jer je gradje obrnutog trougla, sve joj ode u ramena i glavu. Ne moze svako da bude Rubensov model, da moze bila bi mnogo veca koncentracija devojaka a la Monika Beluci a realno su u manjini...ni ja ne verujem da cu dostici 28, uvek sam patila za tim brojem bog pita zasto...