- Poruka
- 55.772
meni je tata pre par god. kupio zeleni caj u kesicama (ne znam koji proizvodjac) i nije mi se nesto dopao..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..ja sem onog sto sam napisala da mi se svidja, ne pamtim kada sam pila caj, cak ni kada sam bolesna....sad gutam ovo, jer je navodno dobar za izbacivanjeDa, ni meni se nije dopao..mada je pijem svasta od cajeva..pored onog sto sam navela, pijem i neven, virak..hadj. travu..ma svasta..
Neven mi je n.pr uzasno gorak..
afro,posto su kod vas jagode?
..ja sem onog sto sam napisala da mi se svidja, ne pamtim kada sam pila caj, cak ni kada sam bolesna....sad gutam ovo, jer je navodno dobar za izbacivanje
toksina, poboljsavanje metabolizma, pa eto nekako ide.......u principu ne volim cajeve....

Ja volim ove prirodne, svako jutro pijem od nane, kamilice i koprive, popijem celu jumbo solju..tako vec godinama, bas volim.
A volim i Ice tea

)
 )...u kom smislu odlican za krvnu sliku?
ne javljam se nisam primerna,samo trcim redovno otkad sam na odmoru a ovako pijem pusim drogiram se (cini mi se popravljam se)
danas sam jela dijetalno al +2 case belog
i sad kad krenu ovi s cokoladnim jajima za uskrs,kako postena zena da se spasava?
druga stvar ne svidja mi se sto terate neke korisnike s teme
ako vam nesto smeta ne morate da citate,ako je nesto protiv pravilnika postoji prijavljivanje,ali ovde niko ne sme da bude juren s teme,to sebi ne dozvoljavam ni ja koja sam je otvorila,to ne dozvoljavaju sebi ni modovi e pa necete ni vi
moram jos nesto da vam priznam (back to the dijeta) zakleta protivnica solarijuma linda lee,devojacko hanic,sam krenula na solarijum kao priprema za hot summer (nadamo se nadamo se) i celulit nestaje brze nego ista
e sad da l je to sto sam ga napala sa svih strana i trcanje i mackalice,ili je stvarno solarijum uglavnom jos malo pa cu izaci u sorcu bez unihop carapa
a sad odo da gledam domacice,uz solju zelenog caja (da da onaj iz kesice,dok se ne potrosi)

.
 . .
 . .
 . i prijala bi mi vaša podrška.
 i prijala bi mi vaša podrška. .
 .
...dobro nam dosla...i sto pre otisla sa teme...mislim, da se sto pre resis toga sto ti smeta....

Za šta je dobar taj kopriva čaj, Waterfall? I kakav mu je ukus?
I da li neko zna da li je (tj. koliko) zdrava ona pašteta od soje što ima da se kupi u prodavnicama (izgleda isto kao i obična pašteta) i koliko ima kalorija?

Ja ovu temu zamisljam kao mesto gde cemo razmeniti iskustva na koji nacin je neko resio problem, neki dijet recept, neki proizvod tipa vestacki zasladjivac koji ste probali i slicno...
 Ja ovu temu zamisljam kao mesto gde cemo razmeniti iskustva na koji nacin je neko resio problem, neki dijet recept, neki proizvod tipa vestacki zasladjivac koji ste probali i slicno...
Jel mogu da se umesam ja malo? Hvala.
Meni je recimo besmisleno da ovde citam neciji dnevni meni. Ovo sam doruckovala, ovo rucala a za veceru ne znam sta cuJa ovu temu zamisljam kao mesto gde cemo razmeniti iskustva na koji nacin je neko resio problem, neki dijet recept, neki proizvod tipa vestacki zasladjivac koji ste probali i slicno...
Od toga da li je neko pojeo dva parceta tosta ili sta ja znam nema koristi...
Takodje pisite ko sta i gde vežba, da li ste probali neki novi sir sa 0% mm, a izasao je recimo Balans sir ako niste znali... Itd itd.
Ja mogu ovde da i ne dolazim, al kad vec svraćam ajde i da kazem nesto sto zameram. Da ne ispadne da samo zamovetam, redovni na temi se secaju da sam davala savete i licne primere.

Болдовано је тачно до 00!Evo i mene.
Moj problem nije veliki, nabumbila sam se preko zime jedno 5 kg i sad to treba zbaciti.
Pre to nije bio problem, čak sam neko vreme bila na sirovoj ishrani, a tad nema šanse da se neki višak zalepi.
Nego, stresan posao i velike obaveze + virusi koji su me ispopadali + dosta sedenja ispred compa su učinili svoje, i moja volja za zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću je opala.. postala sam neredovna u zadnje vreme.
No, dok ne odem u još veću dubiozu, i dok se ne vide posledite takve promene navika, vreme je da presečemi prijala bi mi vaša podrška.
Cilj - blja kondicija, izbacivanje škartova iz ishrane i da svedem kilažu na 57kg.
Dakle, krećemo.