Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...vidi, ako me pitas da li mi se dopada ukus.....reci cu ti ne...jedini ukus caja koji mi se ikada dopao, je visnja jogurt, nekog stranog proizvodjaca, vidjam
ga svuda po prodavnicama....ali je nenogrmalno skup, a i ne cini mi nista...to bi jedino mogla u toku leta da pijem kao neki sok hladno.....

...ovaj sam u pocetku pila na jedvite jade...nikako da vidim dno solji, sada ide lakse....sto bi rekla moja majka, gutam i cutim sta cu....:)

Da, ni meni se nije dopao..mada je pijem svasta od cajeva..pored onog sto sam navela, pijem i neven, virak..hadj. travu..ma svasta..
Neven mi je n.pr uzasno gorak..
..ja sem onog sto sam napisala da mi se svidja, ne pamtim kada sam pila caj, cak ni kada sam bolesna....sad gutam ovo, jer je navodno dobar za izbacivanje
toksina, poboljsavanje metabolizma, pa eto nekako ide.......u principu ne volim cajeve....

..ja sem onog sto sam napisala da mi se svidja, ne pamtim kada sam pila caj, cak ni kada sam bolesna....sad gutam ovo, jer je navodno dobar za izbacivanje
toksina, poboljsavanje metabolizma, pa eto nekako ide.......u principu ne volim cajeve....

Ja volim ove prirodne, svako jutro pijem od nane, kamilice i koprive, popijem celu jumbo solju..tako vec godinama, bas volim.

A volim i Ice tea :aha:

u kom smislu odlican za krvnu sliku?
ne javljam se nisam primerna,samo trcim redovno otkad sam na odmoru a ovako pijem pusim drogiram se (cini mi se popravljam se)
danas sam jela dijetalno al +2 case belog
i sad kad krenu ovi s cokoladnim jajima za uskrs,kako postena zena da se spasava?
druga stvar ne svidja mi se sto terate neke korisnike s teme
ako vam nesto smeta ne morate da citate,ako je nesto protiv pravilnika postoji prijavljivanje,ali ovde niko ne sme da bude juren s teme,to sebi ne dozvoljavam ni ja koja sam je otvorila,to ne dozvoljavaju sebi ni modovi e pa necete ni vi
moram jos nesto da vam priznam (back to the dijeta) zakleta protivnica solarijuma linda lee,devojacko hanic,sam krenula na solarijum kao priprema za hot summer (nadamo se nadamo se) i celulit nestaje brze nego ista
e sad da l je to sto sam ga napala sa svih strana i trcanje i mackalice,ili je stvarno solarijum uglavnom jos malo pa cu izaci u sorcu bez unihop carapa
a sad odo da gledam domacice,uz solju zelenog caja (da da onaj iz kesice,dok se ne potrosi :( )

u kom smislu odlican za krvnu sliku?
ne javljam se nisam primerna,samo trcim redovno otkad sam na odmoru a ovako pijem pusim drogiram se (cini mi se popravljam se)
danas sam jela dijetalno al +2 case belog
i sad kad krenu ovi s cokoladnim jajima za uskrs,kako postena zena da se spasava?
druga stvar ne svidja mi se sto terate neke korisnike s teme
ako vam nesto smeta ne morate da citate,ako je nesto protiv pravilnika postoji prijavljivanje,ali ovde niko ne sme da bude juren s teme,to sebi ne dozvoljavam ni ja koja sam je otvorila,to ne dozvoljavaju sebi ni modovi e pa necete ni vi
moram jos nesto da vam priznam (back to the dijeta) zakleta protivnica solarijuma linda lee,devojacko hanic,sam krenula na solarijum kao priprema za hot summer (nadamo se nadamo se) i celulit nestaje brze nego ista
e sad da l je to sto sam ga napala sa svih strana i trcanje i mackalice,ili je stvarno solarijum uglavnom jos malo pa cu izaci u sorcu bez unihop carapa
a sad odo da gledam domacice,uz solju zelenog caja (da da onaj iz kesice,dok se ne potrosi :( )
...
"Čaj od koprive dobar je za lice i kosu, a preporuča se i pri mršavljenju, skidanju celulita te u trudnoći. Čaj od koprive dobar je i za djecu – pomaže pri prehladi, kod alergija i proljeva. Budući da sadrži željezo, čaj od koprive pridonosi stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Čaj olakšava opskrbu tijela kisikom i štiti kod slabokrvnosti."
evo ovde imas vise
http://www.priroda-leci-sve.com/kopriva.htm
ja volim cajeve
i mogu reci da ih bas puno imam, svakakvih, ali ovo sam zimus pila bas po preporuci jer je dobar za nas malokrvne :)

ja ne volim,ma cak i kad sam bolesna ne pijem
ali eto navike se menjaju,nekad sam pila kafu s prepunom kasicicom secera,sad mi smeta kad neko greskom doda samo na vrh kasicice
ovaj zeleni sam pocela da pijem na silu
sad ga pijem onako,ne smeta mi
nadam se da cu uskoro da uzivam :lol:
primetila sam da mi zaustavlja apetit na neko krace vreme i piski mi se od njega
mozda probam i taj od koprive
a sad stvarno domacice

i pije se nekih mesec dana svaki dan, i mozes cak i proveriti
od mnogih sam cula, ljudi sa posla itd...
izvadis krv pre i uradis analize
i pijes caj od koprive mesec dana i da vidis poboljsanje izvadis opet krv
krvna slika cakum-pakum :)

nesto kao onaj sirup od borovih iglica sto je za pluca, kopriva je za krv ;)

Evo i mene :mrgreen: .
Moj problem nije veliki, nabumbila sam se preko zime jedno 5 kg i sad to treba zbaciti.
Pre to nije bio problem, čak sam neko vreme bila na sirovoj ishrani, a tad nema šanse da se neki višak zalepi :lol: .
Nego, stresan posao i velike obaveze + virusi koji su me ispopadali + dosta sedenja ispred compa su učinili svoje, i moja volja za zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću je opala.. postala sam neredovna u zadnje vreme :confused: .

No, dok ne odem u još veću dubiozu, i dok se ne vide posledite takve promene navika, vreme je da presečem :mrgreen: i prijala bi mi vaša podrška.

Cilj - blja kondicija, izbacivanje škartova iz ishrane i da svedem kilažu na 57kg.
Dakle, krećemo :mrgreen: .

Za šta je dobar taj kopriva čaj, Waterfall? I kakav mu je ukus?
I da li neko zna da li je (tj. koliko) zdrava ona pašteta od soje što ima da se kupi u prodavnicama (izgleda isto kao i obična pašteta) i koliko ima kalorija?

čini mi se da ti niko nije odgovorio za ovu paštetu. Ja sam kupila jednu sa pečurkama (ima sa paprikom, sa lukom... nisam sasvim sigurna). Meni je jako ukusna i sasvim liči na redovnu paštetu. Verujem da je malo zdravija, ali nekako imam neki osećaj da i nije naročito zdrava. Po ivicima one folije je bilo dosta masnoće (sad koja je masnoća baš ne mogu da kažem, verovatno nije životinjskog porekla). Baš sam tada ovde pisala i koliko ima kalorija,(ako te ne mrzi, probraj da pretražiš temu) mislim oko 200 i nesto u 100 g. Ja sam tu paštetu koja ima 105 grama (to sam zapamtila) pojela iz 4 puta. Pa mislim da to nije puno kalorija. Znači 50-60 za jedan obrok + hleb (integralni).Jedino što je puno je cena te paštete. Ja sam je u Veru na nekoj akciji platila 137 dinara, a inače je vise od 150.

Što se tiče zelenog čaja, meni je muž doneo iz Nemačke neki u rifuzi i grozan mi je, gorak, ne mogu da ga pijem. Ako stavim manje, onda nema nikakvu jačinu. Ja isto uzimam Fruktus, ali sa limunom. Mislim da mu ta aroma limuna ne pokvari dobra svojstva, a mnogo je prijatniji da se pije.
A ima i sa aromom jasmina (pišem o tome već treći put, predivan mi je) Njega proizvodi Kirka i ja sam ga nalazila samo u Maxiju u Delta sitiju

Poslednja izmena:
Jel mogu da se umesam ja malo? Hvala.:hvala:
Meni je recimo besmisleno da ovde citam neciji dnevni meni. Ovo sam doruckovala, ovo rucala a za veceru ne znam sta cu:confused: Ja ovu temu zamisljam kao mesto gde cemo razmeniti iskustva na koji nacin je neko resio problem, neki dijet recept, neki proizvod tipa vestacki zasladjivac koji ste probali i slicno...
Od toga da li je neko pojeo dva parceta tosta ili sta ja znam nema koristi...
Takodje pisite ko sta i gde vežba, da li ste probali neki novi sir sa 0% mm, a izasao je recimo Balans sir ako niste znali... Itd itd.
Ja mogu ovde da i ne dolazim, al kad vec svraćam ajde i da kazem nesto sto zameram. Da ne ispadne da samo zamovetam, redovni na temi se secaju da sam davala savete i licne primere.:)

Jel mogu da se umesam ja malo? Hvala.:hvala:
Meni je recimo besmisleno da ovde citam neciji dnevni meni. Ovo sam doruckovala, ovo rucala a za veceru ne znam sta cu:confused: Ja ovu temu zamisljam kao mesto gde cemo razmeniti iskustva na koji nacin je neko resio problem, neki dijet recept, neki proizvod tipa vestacki zasladjivac koji ste probali i slicno...
Od toga da li je neko pojeo dva parceta tosta ili sta ja znam nema koristi...
Takodje pisite ko sta i gde vežba, da li ste probali neki novi sir sa 0% mm, a izasao je recimo Balans sir ako niste znali... Itd itd.
Ja mogu ovde da i ne dolazim, al kad vec svraćam ajde i da kazem nesto sto zameram. Da ne ispadne da samo zamovetam, redovni na temi se secaju da sam davala savete i licne primere.:)

jeste vala,pisite dnevnik u nekoj svesci :lol:
ali moguce da sam i ja ponekad to pisala,mada sad shvatam da je besmisleno kad se nagomila
e macko sta mislis o onome sto sam pisala za solarijum,znam da ides

Evo i mene :mrgreen: .
Moj problem nije veliki, nabumbila sam se preko zime jedno 5 kg i sad to treba zbaciti.
Pre to nije bio problem, čak sam neko vreme bila na sirovoj ishrani, a tad nema šanse da se neki višak zalepi :lol: .
Nego, stresan posao i velike obaveze + virusi koji su me ispopadali + dosta sedenja ispred compa su učinili svoje, i moja volja za zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću je opala.. postala sam neredovna u zadnje vreme :confused: .

No, dok ne odem u još veću dubiozu, i dok se ne vide posledite takve promene navika, vreme je da presečem :mrgreen: i prijala bi mi vaša podrška.

Cilj - blja kondicija, izbacivanje škartova iz ishrane i da svedem kilažu na 57kg.
Dakle, krećemo :mrgreen: .
Болдовано је тачно до 00!:worth:
Али то је само за хероје.:klap::ok::klap:
:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back