Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Affro, jel kupujes zel. caj na mericu?

Kad su u pitanju mesne preradjevine ja ih jedem povremeno i to uglavnom pil. prsa (u posl. vreme i pil.virsle a nisam ih jela godinama) nekad mi je to najlakse ujutru da spremim kad zurim negde.

Generalno, nisam ljubitelj mesa, a ako ga i jedem to je najcesce belo meso.

...ne, htela sam, ali mi je ona zena koja radi u zdravoj hrani, preporucila da za pocetak uzmem ovaj u kesicama, jer je taj na meru mnogo jak, pa ce me
odbiti u startu....ja stavim jednu kesicu na jednu solju...pijem mlako...
...neko vece sam pisala da sam vecerala one malene virsle...pre toga se ne secam kada sam ih jela, a ni od tada nisam....retko kupim suhomesnato
a, ako ga kupim onda je to neko suvo meso, radje cu kupiti pecenicu, ili vrat...i slicno, nego bilo koji parizer....ali zato retko odolim svargli kad god
vidim lepu....
...i ja bih mogla da zivim na mesu..onaj Dukan je ko rodjen za mene..sve volim sto se tamo nudi....:)

...ne, htela sam, ali mi je ona zena koja radi u zdravoj hrani, preporucila da za pocetak uzmem ovaj u kesicama, jer je taj na meru mnogo jak, pa ce me
odbiti u startu....ja stavim jednu kesicu na jednu solju...pijem mlako...
...neko vece sam pisala da sam vecerala one malene virsle...pre toga se ne secam kada sam ih jela, a ni od tada nisam....retko kupim suhomesnato
a, ako ga kupim onda je to neko suvo meso, radje cu kupiti pecenicu, ili vrat...i slicno, nego bilo koji parizer....ali zato retko odolim svargli kad god
vidim lepu....
...i ja bih mogla da zivim na mesu..onaj Dukan je ko rodjen za mene..sve volim sto se tamo nudi....:)

sifra: Ariel :lol:

Ako nemas sta pametno da kazes..ajde pali sa teme..

ah?
sto?
evo vidis da vam resavam probleme....kaze Afrodita da nema za (besplatnog) nutricionistu i da je pravilna ishrana skupa...
a ovamo udara po pecenicama i najskupljoj hemiji...
znaci, moji postovi su tu samo da je usmere ka pravilnom raspolaganju sredstava a sve u cilju njenog (narusenog?) zdravlja...
a i pecenica je zlo za stitnu zlezdu...

ko u ovome vidi zlo i negativu, taj stvarno treba da se zapita...

ah?
sto?
evo vidis da vam resavam probleme....kaze Afrodita da nema za (besplatnog) nutricionistu i da je pravilna ishrana skupa...
znaci, moji postovi su tu samo da je usmere ka pravilnom raspolaganju sredstava a sve u cilju njenog (narusenog?) zdravlja...

Izvini sto pitam a jesi li ti doktor ili tako nesto?

Ti nam resavas probleme :rotf:

Ako imas nesto ok da kazes/napises - ok ali da to ne bude nekim 'najpametnija sam' tonom i ''sad ce maya da vam kaze kako treba''
Ides po temama pominjes neka dupeta, cajeve..

ah?
sto?

..ajde sad ovako, da ti kazem sta imam pa da zavrsimo jednom za svagda...

...nisam nigde rekla da nemam za besplatnog nuticionistu, vec da imam pravo
kao ne zaposleno lice na besplatne preglede, pa caki i za nutricionistu (ovo nisam
izjavila ja vec moja doktorka)...
...radila sam 25 godina, i naplacala se socijanog osiguranja, i sad kad ne radim
vidis imam pravo na besplatno zdravstveno osiguranje, sta tu tebi nije jasno
ne znam...
...napisala sam da ako kupujem radje cu kupiti pecenicu nego parizer, i sta je
tu problem...nisam nigde napisala da to sada jedem, ne zato sto mi je skupo,
eto vidi cida ima se moze se..vec ne kupujem jer necu...a necu, zato sto sam

...ko tebi daje za pravo da kometarises sta ko kupuje, i da li ce za svoje pare
kupiti najskuplju hemiju, ili ce se prati obicnim peracim sapunom..vidis ja sebi
kupim parfem koji kosta mnogo para..ali zato necu kupiti gluposti kao sto su
cipsevi, kokakole, alkohol bilo koji, kisele vode, piva....a neko da mesecno bar
dva parfema samo na pivo i kiselu...mene se to ne tice...svako raspolaze svojim
novcem onako kako se njemu svidja.....

...mene stvarno nekad zanima, koja je tvoja muka u zivotu, kad se najvise bavis
nama sa teme....????
...eto ti "sretnice" nemas ni jedan problem, ne treba ti dijeta, nemas celulita,
ja svoj prvi dobih u 45 godina..zamisli molim te cuda..i sad me bas boli uvo
koliko ga je...da se udajem vise necu, a sebi bas lepo izgledam...:ok:

...budi ljubazna i zaobidji nas sve ovde sa teme, doduse ne moras sve, ali bar
nas koje te niti pitamo za misljenje, niti nam je stalo do tvog misljenja..gledaj
svoja posla, niko te ne dira, ne provocira, pa bi bilo lepo da i ti prestanes da
radis to....:think::bye:
na DIJETI....:ok:

e, afrodita, stvarno me ne interesuje tvoj zivot - jer si dosadna...

a na temi cu da pisem i te kako...jer ima ljudi koji STVARNO pokusavaju da dobiju savet a ne kukaju i pricaju gluposti kao ti...
a ogromna je glupost non-stop nametati svima redom kako neeeemas i kako si booolesna a to uopste nije tacno...
mislim, neko drugi napise sta radi a ti uvek moras da se pojavis sa komentarom "a, lako je tebi, pa da, ti imas i mozes" a kad ti to isto radis, onda si ti jaaaaadna...

smor...

vi se maknite sa teme i pustite ljude da stvarno pisu o dijetama, a ne da prosipaju bisere tipa kako se kuva caj (jel JEDNA ili DVE kesice) i ko je popio casu vode dnevno....
a onda ko je jeo virsle i svarglu....

...vidi nije tebi dobro...ti definitivno imas problem ali sasvim druge vrste, a ja nisam doktor pa ti ne mogu pomoci,
ti ima maniju gonjenja....idi pa se zali na temi, imas tamo otvorila si je, pa se tamo iskukaj slobodno niko ti ne
brani....slobodno, samo ti raspali....
...pises gluposti, to i moze osoba poput tebe...takve nadrndane, frustrirane, da imas pametnija posla ne bi se
bavila nama sa teme....
..ajd samo ti mene zaobidji, pametnice, mene tvoje misljenje ne zanima ni o cemu, tako da mlatis ovde bez ikakve
potrebe...
...jadno, stvarno jadno....devojka u tvojim godinama sa toliko negative....ostarices pre vremena, razmisli malo o tome....

jao, ajde jos me prokuni molim te...:D

nisi tema, shvatas...ni koliko nemas ni koliko si jadna i nesrecna i bolesna....i koliko je neko drugi jadan, negativan i slicno...

tema je zdrava ishrana, u ovom slucaju da li je moguce priustiti zdravu ishranu...
ja kazem da moze, a to je u direktnom interesu ucenika teme...
ali ne vidim da ovde trenutno prisutni hoce o tome da diskutuju...
vi bre necete da pricate o dijetama, vi hocete da privlacite paznju time sto ste jadne i sto vam stalno nesto fali...

poslednji put: tema je zdrava ishrana bez vecitog potezanja tvoj privatnog zivota i toga kako je strasno biti ti :)
ne interesuje to nikog i stvarno siris losu energiju time...

(obaska sto se uvek posvadjas kad ti neko kaze da nisi jadna..
pa sad ti razmisli koliko je to bolesno...
razmisli - znaci, molim te nemoj mi vise odgovarati!)

....nikad i nigde nisam napisala da sam jadna, ni bilo sta slicno....
....sto se mene tice..mozes da pises sta god hoces, ja to sigurno necu
citati....a znam sigurno ni vecina zena sa teme....

...inace mnoge na temu ne dolaze upravo zbog tebe i tvoje "pameti"

...necu te prokleti ne brini, jadna ti.........

..dobro vece devojke...

..danas bila kod moje doktorke, i dade mi uput za Klinicki centar, za nutircionistu, da mi napravi listu ishrane, ali mi je naglasila da
su dijete po njihovoj listi jako skupe, pa kako mislim da mogu tako da se ponasam...
..ali ima i jedan novi momenat, spadaju mi farmerke koje sam kupila jesenas...sto ipak znaci da kilaza ide dole...nisam se merila
komsinici crkla vaga, pa dok konacno nekupim sebi, mera ce mi biti te farmerke....:D

Super :) To je najbolji pokazatelj.

Pa šta je problem ako Afrodita kupuje pečenicu? I ja radije kupim 100g pečenice ili pršute jednom mesečno, nego za te pare 1kg parizera ili koliko već možeš da dobiješ za iste pare. Nije tačno da je štetna, odnosno sve je štetno ako se jede u velikim količinama, neće joj ništa biti od malo kvalitetnog mesa. Što si tako stroga, Majo.

Za šta je dobar taj kopriva čaj, Waterfall? I kakav mu je ukus?
I da li neko zna da li je (tj. koliko) zdrava ona pašteta od soje što ima da se kupi u prodavnicama (izgleda isto kao i obična pašteta) i koliko ima kalorija?

..cao devojke...
..evo me malopre sa pijace...dovukla svasta nesto lepo...i naravno ribu za sutra, samo ne smem da kazem koju,
moze se desiti da nekom zasmeta....:mrgreen::lol:

...kupila drugu kutiju zelenog caja...inace na kilogram je 500 dinara na Vidikovcu..pa
koga zanima, ili mu je zgodno..ja se jos uvek ne usudjujem da pijem taj rinfuzni,
bar dok ne popijem jos jednu kutiju ovog...kupujem Fruktis, nije skup, a moze
fino da se pije....

..predpostavljam da je caj od koprive dobar za nadoknadu gvozdja, bar mene
uvek kopriva asocira na to....nisam pila, od koprive nista, sem sto sam kapi
stavljala na kosu...;)

..od jutros kafa, malo parce mladog sira...i zeleni caj...
..za rucak jedna snicla na teflonu, krastavac i mladi luk...parce razanog hleba...
..za uzinu jagode...
..vecera pasteta od tunjevine, malo jace prepecen crni tost hleb (2 komaTa) i
casa balans jogurta..

...od sutra izbacujem hleb sa jelovnika..pa dok izdrzim...:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back