red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
rano je jos Linda,ali stavicu fotku to sam vec obecala hehe..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako god, ja volim da isprobavam nove stvari.e pa cvrc, ne slažem se sa tim za dnevnik, jer je meni baš prijalo da ovde dodjem i napišem šta sam jela, nekako to ozvaničim , pa budem još ponosnija : ))
i to mi je pomoglo, plus što kada neko vidi moj meni može da mi da neki savet, gde sam pogrešila itd, tako da -nema ništa loše u pisanju dnevnog menija na ovoj temi, jerbo ne pišemo samo dnevni meni

Ti si draga omasila temu...gde o torti na ovoj temi, aman?![]()

Ja samo da se javim..imam da se pohvalim minusom od 23kg..![]()
svaka čast

ja danas ne postim
ne pada mi na pamet, rodjendan mi jei ima da jedem ovu tortu koju sam napravila
samo mozda sam trebala jos malo da zgusnem fil
ma briga me
e mozda sam trebala uzeti malo mlevenog keksa pa staviti u fil, malo
to ce ga zgusnuti
e da da... odo u prodavnicu![]()

) uz voće, sve isto samo zrno umesto pahuljica. A moći će i kasnije da iskoristi kao prilog uz ručak. Za ručak ostalo malo punjenih šampinjona od sinoć i punjenih suvih paprika (izvađene iz zamrzivača) i verovatno još lignje uz to. Kakva kombinacija! Mrzelo me juče da stojim u redu pred ribarnicom, a ovo imam u zamrzivaču. I juče povećali cenu šampinjona. Normalno sam svih prethodnih nedelja kupovala za 160 , juče 200!bravoooosvaka čast
![]()
ti si bila na un dijeti, jel proslo 90 dana?
ili nije primereno na ovoj temi čestitati rodjendan jer se podržava jedenje torte?
Ne znam čemu neka stroga pravila šta ćemo pisati. Neka svako piše ono što misli da može da bude korisno za njega (tj. nju) samu ili za druge.
Jer to da se pojavio balans sir... može da se napiše jednom i još par puta kad ga kupimo i probamo i šta onda?
Btw, videla sam ga bilbordu. Jel ga neko probao. Jel kao ella (sitan) ili kao mladi?
Ja stavila da se kuva ovas u zrnu, pa ću njega za doručak (spavalo se dugo, kad se spava- ne jede se) uz voće, sve isto samo zrno umesto pahuljica. A moći će i kasnije da iskoristi kao prilog uz ručak. Za ručak ostalo malo punjenih šampinjona od sinoć i punjenih suvih paprika (izvađene iz zamrzivača) i verovatno još lignje uz to. Kakva kombinacija! Mrzelo me juče da stojim u redu pred ribarnicom, a ovo imam u zamrzivaču. I juče povećali cenu šampinjona. Normalno sam svih prethodnih nedelja kupovala za 160 , juče 200!

aman mačko, meni je pomoglo,da li razumeš? jer ja sam ovde zbog sebe, na ovoj temi, da bih ja smršala, i onda, kada ja dodjem i napišem svoje meni(obajsnila sam u prvom postu zašto mi je bitno da napišem), dakle ono što sam ja jela, meni bude lakše i ja smršam. ako je meni bitno da napišem svoj meni ne vidim zašto bi tebi smetalo i zašto bi pod obavezno neko drugio morao da ima koristi od toga (a kao što već rekoh može da ima jer se obično na meni dodeli neki savet, na svakom pojedinačno je da li će da ga prihvati ili ne)Ne strecam se, meni ni iz dzepa ni u dzep dal ce neko da oslabi ili ce da bude srecan sa svojim viskom kilograma. Ili ocajan. Slike bi mogle biti dobar motiv, ali ako je to isuvise - ok, ok..opet nemam nikakvu licnu korist od toga.
Tvoja recenica niko koristi od toga video nije upravo je bila moja ideja kada sam napisala prvi post. Zar ne bi bilo korisnije da konkretnim savetima ohrabrimo jedni druge?
Jel jede neko Ella sir sa 0% masti ovde? Jede. I ? Bljutav je, ali mozda 60% zena sa teme nije probalo, pa ce necijim postom na tu temu odluciti da Ellom zameni fetu? I da prestane da se laze da je kriska fete smesan unos kalorija kad pokusavamo da udjemo u proslogodisnje farmerke....O tome pricam.
Ili ja sve ovo pricam dzaba?

aman mačko, meni je pomoglo,da li razumeš? jer ja sam ovde zbog sebe, na ovoj temi, da bih ja smršala, i onda, kada ja dodjem i napišem svoje meni(obajsnila sam u prvom postu zašto mi je bitno da napišem), dakle ono što sam ja jela, meni bude lakše i ja smršam. ako je meni bitno da napišem svoj meni ne vidim zašto bi tebi smetalo i zašto bi pod obavezno neko drugio morao da ima koristi od toga (a kao što već rekoh može da ima jer se obično na meni dodeli neki savet, na svakom pojedinačno je da li će da ga prihvati ili ne)
dakle, dolazim ovde da uz ćaskasnje o ella siru i pisanje svog menija, smršam i ne vidim u tome apsolutno nkiakav problem niti razlog da moj meni bilo kome smeta.
ne dolazim ovde da bih, samo i isključivo delila i primala savete
)))
.
.
)
).. ko ima mogućnosti, bolje da nabavi domaći mladi sir, ili onaj švapski.. nema tako masnoća, a daleko, daleko je ukusniji od tog veštačkog pomenutog mladog sira.
.
).