Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobar dan i od mene.Danas opet ispocetka idem peti dan je proteinski dan,za dorucak 2 narandze,za rucak tri barena jajeta salatica od sveze sargarepe cvekle i krastavca ,jedan tost i supica bez testa..vecera ce biti jedno jaje i salatica..dobro se osecam sita sam i srecna hehehe..

e44adc1b81f2bd725e99ad8662d4b2a1.gif
bravo,bravooooo...

Ovo mi je dalo krila, pa sam kupila mleko sa 0.5 % masnoce. Sad ce Poznavalac stvari da se javi i kaze da to nista ne znaci!!! :vudu:;)
Moram da priznam da se nisam bavila nikakvim sportskim aktivnostima, samo jos malo da otopli, pa cu u duze setnje. Teretana, pusti snovi, nemam ja za to volje.

Iju,kakva crna teretana,ja bezim od njih u siiiiiiiiiiiirokooom luku..jok,necete mene tamo videti,lenja je moja guz ica da se toliko zlopati..ali jos malko pa bajs..i onda juhuhuhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..idemoooo.brm,brm,brm..pa ce da bude pufff,puff,puff..pa onda upale misica pa joj,joj,joooj..pa ce opet da bude juhhhhuuuu...

Ovo mi je dalo krila, pa sam kupila mleko sa 0.5 % masnoce. Sad ce Poznavalac stvari da se javi i kaze da to nista ne znaci!!! :vudu:;)
Moram da priznam da se nisam bavila nikakvim sportskim aktivnostima, samo jos malo da otopli, pa cu u duze setnje. Teretana, pusti snovi, nemam ja za to volje.
500mll*0,016-500mll*0,005=8g-2,5g=5.5g масти што је око 48 калорија(званично масти се рачунају по 9 калорија у грам, али је стварна вредност нешто мања).
Чак и девојка перо-лаке категорије у најдубљем сну ће трошити око 50 калорија.
Тако да ти је уштеда седи па плачи, а и са толико мало масти организам ће ти имати проблема са апсорпцијом витанина ,,д" и калцијума, па немој после да буде кме, кме, кме, кме...
Осим тога сиђеш неку станицу раније са буса кад идеш на посао, или пешке степеницама и те ,,масне" калорије буду ко руком однешене, а још ће ти ноге и неки други делови тела бити захвални.
Иначе, снажни познавалац је имао данас смртни случај у кући...
Раставили смо мангулицу за цирка(умро би за тастатуром да нисам потрошио овај квази израз) 6 сати и сад сам се дирљиво посветио форуму.

Bravo devojke, krenulo žestoko prolećno spremanje!!!!
Kod mene stvari trenutno stoje ovako: kilaža ista, nisam ništa dobila od onih -9.
E sad, ja bih još naniže...
Preduslovi: treba da se sredi vreme, da prestanem da radim kao manijak po 12 sati dnevno i da imam bar malo parica
sad normalno jedem, ali nemam para za gluposti i slatkiše pa se ne gojim, a radim ubitačnim tempom, pa iako ne treniram nište, bar 20 puta dnevno ustrčim i strčim niz stepenice-ne umem to polako

Danas u "Blic ženi" ima ona mesečeva dijeta, sa sve svim datumima i tačnim vremenom kad se drži post. Jel neko držao tu dijet, u glavi mi je da ste pisale o tome, ali ne sećam se ko...
ajde malo, iskustva, dobra, loša...meni se to čini ok, ne jedeš 24 sata, a mesec definitivno utiče na ljude, posebno na žene, posebno ne mene raka;)

Konacno -4!!! Manje masnog tkiva, vise misica...
Uh, vec sam se zabrinula. Ja danas nista nisam jela, ama bas nista, samo sam popila 2 l vode. Bilo je merenje, pa nisam htela. Zato sad konacno rucak. Mljac...

Lepo, lepo, jel i dalje uzimaš šejk? Jesi uzela neki novi ukus? Znam da si bila oduševljena čokoladom. Ja sam i dalje na kapućinu, ali sam potpuno nedisciplinovana mimo toga. Ali, tešim se da bar nisam povećala težinu. I kad će više nokti da mi se poboljšaju. Morala sam da ih odsečem do panja, koliko se kidaju i listaju. Moj organizam izgleda sporo reaguje na sve.

Ja sam nešto u fazi da me sve mrzi osim da :zjede: :kolac: i pomalo :strika::sije:
tako se zgranuh prekjuče kad sam stala na vagu: 65kg - sad sam ga vala stvarno preterala :evil:
i :besna: sam na samu sebe, a ne mogu da se nateram da više preduzmem nešto po tome pitanju.
Bar da se više krećem, ako već ne mogu da se obuzdam po pitanju jela.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back