Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Узмеш 50 до 100 грама пшенице, раслојиш их у слој дебљине једног зрна у некој широкој посуди са равним дном и прелијеш водом да тек, тек огрезне. Оставиш на собној температури,све док клице не нарасту до дужине од једне трећине до половине дужине зрна пшенице (око 36 до 48 сати на око 20 целзијуса), на крају их испереш у цедки, и поједеш са мало меда, или парчићима јабуке, или банане...Lepo, lepo, jel i dalje uzimaš šejk? Jesi uzela neki novi ukus? Znam da si bila oduševljena čokoladom. Ja sam i dalje na kapućinu, ali sam potpuno nedisciplinovana mimo toga. Ali, tešim se da bar nisam povećala težinu. I kad će više nokti da mi se poboljšaju. Morala sam da ih odsečem do panja, koliko se kidaju i listaju. Moj organizam izgleda sporo reaguje na sve.
Саме клице баш и нису бајковитог укуса,(бар мени) али су у комбинацији прва лига и то може бити комплетан оброк, јер дуго држи ситост. За мање од две недеље нокти ће бити сасвим ок, а чак ће се и , ко има, напукле пете и оне санирати.
Куповне клице које су стерилисане, неће помоћи, док ове које направиш треба да узимаш сваки дан и наравно сукцесивно их и спремаш сваки дан.

sigurna sam..ja sam Ovan pa valjda volim to vojnicko striktno zabrane i disciplina..ali sam podznak Vaga pa volim da zderem

kakva