Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna je čokoladna - kupila sam onu Dr.Oetker smesu za čokoladnu tortu.
Dr.Oetker je moj najbolji drug :p
A druga je voćna, prvi put je pravim ali je skroz fino ispala, što i nije neka mudrost sa obzirom na to da je prosta ko pasulj :lol: Ja sam ti instant domaćica :lol:
Evo ga recept za drugu, samo sam ja umesto smrznutih malina koristila onaj smrznuti crveni mix (maline, jagode, višnje...)
recept:
3 banane,
400 g zamrznutih malina,
1 veliko pakovanje piškota,
2 kašike kristal šećera,
18 kašika šećera u prahu,
4 čaše kisele pavlake,
250 ml slatke pavlake.

Maline posuti kristal šećerom. Ostaviti da se odlede i puste sok.
U sok od malina umakati piškote, pa ređati na tacnu. Preko njih staviti maline i banane sečene na kolutove.
Ulupati kiselu pavlaku sa 16 kašika šećera u prahu i preliti preko voća. Umutiti mikserom slatku pavlaku i preostale 2 kašike šećera u prahu, pa premazati tortu.
Pre služenja dobro ohladiti u frižideru.

Malo je suva, ali je fina :) Ispadne slično kao jedna torta koju sam ranije pravila, samo je moja nekako mekša i manje suva... ali ne mogu nigde da nađem recept.
U svakom slučaju je super stvar jer se spremi za pola sata (od čega 20 minuta sediš pred TVom/kompjuterom/knjigom i čekaš da rerna obavi svoje :mrgreen: )

Hristos Voskrese dijetalke moje!evo i mene...moram da se pohvalim šunka,kobaja,jaje,bomba torta i sve neke poslastice u frižideru a ja nisam probala...baš sam karakter...e da,specijalno za mene smo kupili ćureći but i to isto spremili,to ću danas da probam malo za doručak sa kukuruznim hlebom koji sam juče pekla,kako dobro ispalo...a tu bomba tortu gledam gledam,i iskreno nešto mi se i ne jede...uživajte sa svojim porodicama...

Vaistinu voskrese, drage dijetalke...
Ja sad sa Uskršnjeg doručka od mame.... gde je bilo kuvane šunke, kobasice, raznih sireva, ruska salata, mladi luk, rotkvice, i naravno farbanih jaja, a i moj prilog u vidu slane torte, mafina od heljde i sira i mafina od prosa i spanaća.....
Samo u pripremama sam nabacila 1,5 kg, a sad ne smem ni da stanem na vagu...
A još nas očekuju i na kasnom ručku gde će biti jagnjeća čorba i jagnjeće pečenje....
Treba to preživeti...

Ni jedna od nas nije dobila kilograme za 2 nedelje, pa ih neće ni skinuti tako brzo trajno i zdravo
Inače Hristos voskrese moje drage dijetalke... ja za doručak ćapila malo voćne torte, al baš malo.
Ručala pečenja (spremala sam svinjski but u rerni), sa kornišonima, bez hleba.
Ceo dan smo bili u Temerinu kod momkovih rođaka, tamo sam popila ceđenu pomorandžu i pojela 3 ćevapa sa pola kriške hleba.
Nisam ni mogla više, a rodbina me samo tera da jedem.
Sad mi se prijeo sladoled :eek: ali ga sva sreća nema u stanu, a večeras ne izlazim, bacam se na učenje

Negde sam napomenula u ranijim postovima da ne razumem sta je ne zdravo u mrsavljenju 10kg recimo za mesec dana...to je prostom matematikom 2.5kg nedeljno sto je NISTA...Za nju je zdravo jer je btw mlada,otisla je i na kontrolu secer,pritisak sve oke,a skinula je oko 11kg...I kaze da ima manji apetit i jede umereno...

Prvo, ovde se govori o 10 kilograma za 14 dana, ne 30. Drugo, ne možeš da kažeš da 2.5 kg nedlejno nije ništa.
Treće, nama nije ovde cilj da izgubimo 10 kg za mesec dana, nego da kad jednom izgubimo kilograme, do kraja života (ili bar što duže možemo) održavamo kilažu, ali i zdravlje. A to ne možeš nekom dijetom, već kompletnom promenom načina života.

A to ne možeš nekom dijetom, već kompletnom promenom načina života.

onda je greska u nazivu teme...Kad jednom smrsate uz pomoc dijete,i npr kao ja izbacite secer iz kafe,i hleb,i GSP zamenite nogama sve je extra...Ja sam na pocetku srednje bila buca sad sam zadovoljna

uživajte sa svojim porodicama...

ja sam ovo bukvalno skontala.
ishla sam kod kumova na vikendicu, jela roshtilj [cevape,kobasice i bijelo meso],neku k'o dusha meku pogachu, komad torte, zelenu salatu, jedno pivo i nalivala se vodom i sa 2 chashe soka. :dash::dash::dash:
i fino mi se sve sleglo i nadjem se sa dragim i dodjemo kod mene i opet navalim[o] na klopu.
opet sam se najela i sad mi se povraca. :(
:dontunderstand: zashto sam to sebi uradila.

od sutra se, no matter what, vracam na rezim.

odoh povratiti pa u krevet,ovo je bio naporan dan za mene.

Uskrs je Soff, opusti se...
Samo sutra nazad na režim, i današnji dan je zaboravljen :mrgreen:
Meni oke zasuzile koliko si stroga prema sebi :cry: a ti znaš kolike su moje oke :cry:
:heart:
Ja se nalivam vodom i psihički se spremam da počnem sa učenjem... ali za nekih sat vremena, još nisam svarila večeru, i ako počnem da učim pre nego što svarim, zaspaću

E da, imam problem sa pantalonama... Kupila sam tri nova para pantalona, u stvari farmerke ali od onog tankog elastičnog teksasa... sva tri para su broj 42, fino mi stoje, jedne možda maaalko zatežu oko jastučića ali ništa strašno.
I ja presrećna, pošto znate da sam nosila 46-48.
I sad uzmem jedne pantalone koje sam kupila letos (kad sam bila najdeblja) kao prvi cilj za mršavljenje, i uđem u njih super, ali ne mogu da ih zakopčam... a na njima piše broj 46 :confused:
I sad ne znam da li je to do kroja, ili do čega, kad sam ušla u tri para broj 42 (nisu sva tri para iz iste prodavnice, ni isti model), a ovaj hebeni 46 ne mogu da zakopčam (isto je tanki elastični teksas.)

Ne brini, shu, to je sigurno neki kineski model, isto tako ja kad naletim npr na pijaci ili u nekom znj butiku na gacjice normalne [M-L] velichine, a pishe XXXXL. Nidje veze ti je to. Uostalom, nije bitan broj, bitno je kako se osjecjash. :heart:

Ne reche mi, kafa kad dodjem u maju u NS? :D

I da,evo slichica moja od danas. Nije losho, jel da?
uskrs2010003.jpg

Ček, kad je maraton?
Ja sam od 15-20 maja u Bugarskoj.
Inače može kafa naravno :)
A dolazi nam i Stojan u maju :)
Super ti je fotka!

Evo moja fotka u novim farkama i novoj košulji, loša je slika je rmi je slabo svetlo u hodniku, a kamera na mobu katastrofa.
Ali vidi se višak, kukovi, butine, jastuci, stomak :mrgreen: u stvari, sve :mrgreen:
http://i35.photobucket.com/albums/d192/shushu88/P040410_2204.jpg?t=1270411613
zanemarite prljavu kosu, sad palim na kupanje :rumenka: ipak je predispitni period :rumenka:

Poslednja izmena:
Shu, fina je slichica,jel to u novim farkama?
Ja ovdje vidim samo mali vishak na bokovima i mali stomachicj,ali nishta vishe. :D
Divna siiii :heart:

PS. Maraton je 8. maja,a ja sam tu od 7. popodne do 9. naveche. 2 noci spavanja u kampu. :/

Jeste soff, nove farke i nova košulja :) Tenkju :) A viška ima, nego sam ja fotogenična :mrgreen:
Ma biću još divničastija kad se vidimo :)
Taman mi je to posle roka, a pre menadžerijade... mada će mi tada biti pripreme za menadžerijadu, jer se takmičim za fax, ali naći će se vremena za jednu veeeliku limunadu, bez šećera naravno.

Joj bila sam ja dve godine za redom u Exit kampu, 4 noći, i šta da ti kažem osim da se javiš ako ti bilo šta treba, od kupatila i tuša do toplog obroka :heart:

Rachunaj me za eventualni tush XD
Ne mogu da se toliko ne kupam. XD
Kamp na Exitu je organizovan, ovdje gdje postavish postavio si, nema nishta drugo osim mjesta za shator.
Chak se i umivamo i peremo zube iz flashe :)

danas sam se unakazila, domaća supa, rinflajš, pečenje praseće, jagnjeće, pogača, baklava, krempita, minjoni, čokoladni rolat : I

nisi najgora. XD :heart:

sofffy:
ja sam ovo bukvalno skontala.
ishla sam kod kumova na vikendicu, jela roshtilj [cevape,kobasice i bijelo meso],neku k'o dusha meku pogachu, komad torte, zelenu salatu, jedno pivo i nalivala se vodom i sa 2 chashe soka.
i fino mi se sve sleglo i nadjem se sa dragim i dodjemo kod mene i opet navalim[o] na klopu.
opet sam se najela i sad mi se povraca.
zashto sam to sebi uradila.

od sutra se, no matter what, vracam na rezim.

odoh povratiti pa u krevet,ovo je bio naporan dan za mene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back