Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve bebe, crna Afro, meni kasno, Soffi rano, a vidiš da je ona i proveravala...

....ajde Boko, znaš koliko ih je rodilo u tvojim godinama....i još ne bi verovala
kako ih je to preporodilo:heart:..nikad nije ni prerano ni prekasno ako je onaj
sa kim je onaj pravi...:heart:

:hahaha:
Cuti, sto je najgore i mojoj mami kasni, ja sam je zezala da hoce da mi se pridruzi, a ona: Boze, sta ti pada na pamet, pa ja sam baba! :lol:
A nije jos, tek ce u maju biti, a u junu puni 48 godina.

...reci mami da je slučajno nisam čula da kaže da je baba...kakva baba, to su
super godine, samo kad znaš da ih nosiš..ustvari svake su super, kad si zdrav:heart:
...a vidi mene, i ja ću ako bude sreće biti za koju godinu baba...heheeeee:cmok2:

hvala ti na dobrodoslici.ja sam u n.sadu.pre nekoliko godina sam isla na akvarobik i jako mi je prijalo,ali se lako razbolim jer je sala gde je bazen jako hladna.videcemo sada.inace na spensu su ti termini ponedeljak,sreda i petak,ako ides tri puta nedeljno od 20,30 do 21,45 i drugi termin od 21,15 do 22 a utorkom i cetvrtvkom,ako ides dva puta nedeljno u isto vreme.cena ti je 2 puta nedeljno 1800 a tri puta 2200.
cula sam da ima akvarobik i u hotel parku,ali mora da cepaju sa cenama.

Da, u hotelu park rasturaju, to je onaj welness sanus.
Mogla bih da uplatim umesto teretane, taman malo da promenim.

...eeee.......to je najlepša funcija:heart:tako bar kažu, nadam se da ću doživeti...;)

Hoces, i to uskoro! ;)
Moja mama je pocela na vreme i to je bas super kad imas mladu mamu.
Ja sam zelela da dobijem dete rano kao ona, ali eto, nisu mi se poklopile kockice do sad.
Najvaznije je naci pravu osobu.
Moji su mene dobili kad je mama imala 19, a tata 21 i vec 30 godina su u srecnom braku.
Sad ce moje dete imati baku koja bez problema sedne na bajs na Dorcolu, vozi do Ade, napravi krug oko jezera i vrati se na Dorcol.
Eto, to je baba! :)
A i sa dedom ce moci da igra fudbal do iznemoglosti. :)

Hoces, i to uskoro! ;)
Moja mama je pocela na vreme i to je bas super kad imas mladu mamu.
Ja sam zelela da dobijem dete rano kao ona, ali eto, nisu mi se poklopile kockice do sad.
Najvaznije je naci pravu osobu.
Moji su mene dobili kad je mama imala 19, a tata 21 i vec 30 godina su u srecnom braku.
Sad ce moje dete imati baku koja bez problema sedne na bajs na Dorcolu, vozi do Ade, napravi krug oko jezera i vrati se na Dorcol.
Eto, to je baba! :)
A i sa dedom ce moci da igra fudbal do iznemoglosti. :)

...hehe...moj čovek skroz...;):super:

...ja nešto nisam žurila..a opet samo neka me zdravlje posluži, biće valjda
i to...pa da se pravim važna...;););)

E da, nisam se prijavila :)
Za ručak jela kuvani krompir, za večeru ću malo pečenja uz neko povrće.
Šetala sam prepodne po spensu, a večeras ću da vežbam samo moždane
vijugu, ništa drugo :)

Ne znam da li ima neka dobra serija pa da malo radim vežbe pred TVom :p

e ja samo da kažem da danas počinjem da radim vežbe, jer sam neaktivna do znemoglosti, subotom, nedeljom, utorkom, sredom i četvrtkom, u večernjim satima i ako me vidite tada ovde, slobodno me prekorite : )

Važi :) Ja sutra idem na Spens da se upišem na akvabik, taman u ponedeljak da krenem :)
Čisto malo da promenim, da me ne smori previše teretana.
A i obooožavam bazen.

Nisam večerala pečenje, nešto mi se nije jelo, uzela sam samo tanjir supe.
Ne znam šta mi je ovih dana, živela bih na krompiru, tunjevini, supi, i paradajz salati.

A da, u utorak stavljam fixnu protezu, kažu da će mi opet par dana biti teže da jedem.
Ima bar još jedan kg da skinem :lol:

Zahvaliću zubarki naravno, biće zaslužna za (minimum) dva kilograma manje :mrgreen:
Prvi kad sam vadila umnjak, a drugi sad :p

Ma šalim se ja pomalo, moram da nađem neku pozitivnu stranu u svoj toj zayebanciji sa zubima :)

..aha, a ja čula, da ima nekih zabrana, šta sme da se jede, šta ne sme, i svašta još nešto...tipa
nus pojave, suva usta, nesvestica....i šta je sad tu tačno????
...apetit sam i ovako izgubila, jedem dve trećine manje hrane nego što sam jela, a pritom ni ne
večeram...pa sam za mesec dana izgubila 1kg.......i šta je to u tom čaju, kad za 14 dana možeš
da izgubiš 3kg...neka živa soda, ne razumem...ako ti nije problem objasni malo.....

Meni je smešno što Leontina reklamira tu kafu, a pre par meseci
(dakle pre nego što je počela da je reklamira) sam negde pročitala
intervju sa njom, gde kaže kako je vežbala više puta nedeljno i
drastično promenila ishranu.
Pa i ne smršala.

edit: spominjao je već neko tu kafu na ovoj temi, ne mogu da se
setim ko :confused:

Meni je smešno što Leontina reklamira tu kafu, a pre par meseci
(dakle pre nego što je počela da je reklamira) sam negde pročitala
intervju sa njom, gde kaže kako je vežbala više puta nedeljno i
drastično promenila ishranu.
Pa i ne smršala.

edit: spominjao je već neko tu kafu na ovoj temi, ne mogu da se
setim ko :confused:

...eto, a ja je posle toga gledala na TV-e, gde insistira da se kupuje samo
ta sa njenom slikom, kao to je ta prava..ostale su, kobajagi prave:think:
...i što ne bi to sve pričala, ne ide to u moj džep nego u njen...mis'im..:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back