tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
kisitina, koliko kalorija ima jedna srednja urmašica ? : )
ono su kalorijske bombe čoveče
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kisitina, koliko kalorija ima jedna srednja urmašica ? : )

Cuti, sto je najgore i mojoj mami kasni, ja sam je zezala da hoce da mi se pridruzi, a ona: Boze, sta ti pada na pamet, pa ja sam baba!
A nije jos, tek ce u maju biti, a u junu puni 48 godina.[/QUOTE]
ja u julu![]()
Kakve bebe, crna Afro, meni kasno, Soffi rano, a vidiš da je ona i proveravala...
..nikad nije ni prerano ni prekasno ako je onaj
Cuti, sto je najgore i mojoj mami kasni, ja sam je zezala da hoce da mi se pridruzi, a ona: Boze, sta ti pada na pamet, pa ja sam baba!
A nije jos, tek ce u maju biti, a u junu puni 48 godina.

joj,a kad bi samo znala koliko sam onog masnog testa polizala sa prstiju, dok nisam umesila tesko kako treba : )Ne bih ja na tvom mestu ni razmisljala o tome, cuti i uzivaj!![]()

joj,a kad bi samo znala koliko sam onog masnog testa polizala sa prstiju, dok nisam umesila tesko kako treba : )
al hebiga, jedem ih jednom godišnje

Ma, ni ona ne izgleda kao da ima toliko godina, bas naprotiv, nije sto je moja, ali odlicno izgleda.
Mislila je baba po funkciji.![]()
tako bar kažu, nadam se da ću doživeti...hvala ti na dobrodoslici.ja sam u n.sadu.pre nekoliko godina sam isla na akvarobik i jako mi je prijalo,ali se lako razbolim jer je sala gde je bazen jako hladna.videcemo sada.inace na spensu su ti termini ponedeljak,sreda i petak,ako ides tri puta nedeljno od 20,30 do 21,45 i drugi termin od 21,15 do 22 a utorkom i cetvrtvkom,ako ides dva puta nedeljno u isto vreme.cena ti je 2 puta nedeljno 1800 a tri puta 2200.
cula sam da ima akvarobik i u hotel parku,ali mora da cepaju sa cenama.
...eeee.......to je najlepša funcijatako bar kažu, nadam se da ću doživeti...
![]()

Hoces, i to uskoro!
Moja mama je pocela na vreme i to je bas super kad imas mladu mamu.
Ja sam zelela da dobijem dete rano kao ona, ali eto, nisu mi se poklopile kockice do sad.
Najvaznije je naci pravu osobu.
Moji su mene dobili kad je mama imala 19, a tata 21 i vec 30 godina su u srecnom braku.
Sad ce moje dete imati baku koja bez problema sedne na bajs na Dorcolu, vozi do Ade, napravi krug oko jezera i vrati se na Dorcol.
Eto, to je baba!
A i sa dedom ce moci da igra fudbal do iznemoglosti.![]()

Ja sutra idem na Spens da se upišem na akvabik, taman u ponedeljak da krenem 

Meni je smešno što Leontina reklamira tu kafu, a pre par meseci
(dakle pre nego što je počela da je reklamira) sam negde pročitala
intervju sa njom, gde kaže kako je vežbala više puta nedeljno i
drastično promenila ishranu.
Pa i ne smršala.
edit: spominjao je već neko tu kafu na ovoj temi, ne mogu da se
setim ko![]()