sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
naravno,fotkacu se ovih dana 
a sad cje i lijepo vrijeme,bicje zatezanja
jedva chekam pravo proljecje

a sad cje i lijepo vrijeme,bicje zatezanja

jedva chekam pravo proljecje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije me bilo prethodnih dana, racunar me zeki
Moj bilans je -7!

.....izdrzimo i ovaj dan u brizi za voje zdravlje 
)) ako je neko od vas probao takvu dijetu zanima me kakvi su rezultati? 
e pa onda defiitivno imas takvu gradju,posto slike ne pokazuju da si debela,tako da nemoj da se brines....verovatno imas veliku masu i u misicima i to je to.~176,7
[meni to nije visoko,al ae]

e pa onda defiitivno imas takvu gradju,posto slike ne pokazuju da si debela,tako da nemoj da se brines....verovatno imas veliku masu i u misicima i to je to.
ja bih recimo sa 75 kilograma izgledala debelo,mlohavo i rumeno (imam 175) ali je moja gradja drugacija.ti sasvim ok izgledas,i nemoj da se brines (naravno ako oces da izgubis jos kila samo napred,al nemoj da gledas cifru,vec ogledalo i da li kipi i preliva se sa svih strana ili ne)
bas se radujem za sve koje ste imale uspeha u dostizanju zeljene kilaze![]()

Neopisivo me bole leđa od sedenja i rada za kompjuterom...
Sutra idem da kupim kvartalnu kartu i da se potopim u bazen....
jedva čekam, al kakve sam sreće sutra ću da dobijem![]()
..ili nisi navikla, ja provodim po minimum
pocela sam da citam knjigu zdrava ishrana za neupucene.tu pise da 3500 kalorija je potrebno da bi dobili ili izgubili pola kilograma.to znaci da ako smanjimo dnevni unos sa 2000 na 1700 kalorija dnevno i odrzavamo isti nivo fizicke aktivnosti,za dvanaest dana cemo skinuti(samo) pola kile.
Uh, kakva zamena teza, strasno!
Iskaz je istinit, ali nema veze sa realnoscu.

znam, ali baš prvi dan ne mogu...
nije to samo od položaja, to je i od stresa, baš je gadno ovih dana, vidiš da nemam strpljenja ni da pišem ovde....
trebalo bi da se agonija sutra završi, posle će biti malkice lakše

....sreća nama pa imamo tebe Krisi
....ko bi još čitao te smaračke knjige, mene bi to ubilo u pojam skroz![]()

nekako se tako osećam...

pa bas ste me ubile u pojam,ja pocela knjigu,a vi tako,ko bi jos citao te smaracke knjige.
pa ja recimo...