Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
Šargarepa, onako na štapiće iseckana i prokule, ubaciš u kesicu i nosiš sa sobom. To ti dođu zdrave grickalice. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tek skidam
Kao shto sam navela, obichno ujutro pojedem jabuku i rucham oko 4.
To je sve shto pojedem u toku dana, mozda josh jabuku ili dvije [zavisi koliko sam gladna].
U medjuvremenu popijem neki chaj za metabolizam i vodu [eventalno limunadu bez shecjera].
Jel to okej?

Ej, al nije muchenje.nije ok...mučiš svoje telo...![]()

Pa reci kako napreduje?iz mog iskustva nema nista gore od jednog obroka jaceg popodne..to je najgora opcija..jabuka ne ide na prazan stomak trebalo bi bar koricu hleba pojesti

Pa da...nemoj da jedes jedanput dnevno, opterecujes organizam bez razloga i za jabuku je tacno, ne valja na prazan zeludac. Zasto ne unosis vise niskokaloricne hrane koju ces rasporediti na citav dan? Kreci se u rasponu od 1000 do 1400cal i garantujem ti smrsaces, pazi kilogram masti ima, valjda bese, 7500cal ukoliko svakodnevno gubis 1000cal smrsaces 1kg za nedelju dana, cista matematika...to je i optimalno mrsavljenje, sve preko toga je rizik po zdravlje
Ja ću samo da vas podržavam...
Neću na dijetu... baš me briga za kile...
Mogla bih i ja da povedem malo računa o ishrani i skinem koju kilu ali nemam živaca sada za to...
Neću ni da pišem šta sam sve sinoć u 23:00h pojela... užas...ali kad volEm...
P.S. Sada imam 51 kg... kad dođem na 53 kg... uvodim striktnu dijetu nedelju dana, svučem na 49-50 kg... i opet u krug...

i popila kafu kad sam ustala i jabuchicu neku grickala...
ja nisam imala nekih vecih problema sa kilazom, ali sam davala podrshku cimerki koja je bash imala vishak kg i totalno nepravilno i neredovno se hranila...kad sam je uzela pod svoje
pochele kilice polako, ali sigurno da se tope...bolje spavala, bolja probava, a aerobik i teretana pocheli da se vide 

Ja sam juče htela da smanjim unos slatkiša ali me je meca zeznula...
Taman sam večerala u 7 i kažem sebi, e to je to... kad u 11 stomak počeo da zavrće da se ubiješ... uzmem i večeram... pojedem pola vekne hleba... sa koječime... i odem na spavanje...
U ponoć se probudim, uzmem bananu, otvorim teglu eurokrema i kašičicom uzmem da mažem eurokrem na bananu i jedem... bolje da ne pišem koliko sam pojela...
Jutros sam na posao ponela kilo banana i mali eurokrem...
Srećom pa je ručak normalan...
A dezert uz rucak? bar 300g cokolade.
]Šargarepa, onako na štapiće iseckana i prokule, ubaciš u kesicu i nosiš sa sobom. To ti dođu zdrave grickalice.![]()

i da budete glavne!!

I da potpuno opusteno krecete u kupovinu odece![]()
Pali negde u prirodu, em vazduh, em detoksikacija, em nema fast foodovaNapravi sendvič i ponesi jabuke i uživancija
Ja nemam pojma šta da kažem na ovu temu, nisam nikad držala dijetu, obično uspem da se iskontrolišem kad nabacim 2-3kg, stanem na loptu sa slatkišima i sve dođe na staro. Generalno jedem zdravo i kad ne bi uvek posle ručka počinjala da kriziram ako ne pojedem nešto čokoladno bila bih vrh riba (ovako sam samo riba)

Voće... mandarina, jabuka, banana, kivi...

pa i to je uspehLinda bravo za tebe
ja sam kao rešila sa omanjim količinu, ali nisamnaročiti rigorozna, nisam postavila sebi ciljeve ni u pogledu vremena ni u pogledu kg tj cm.
ali nisam takav karakter
istina uspeh je što ni juče ni danas nisam pila kokakolu a ni druge sokove, a i čokoladu sam smanjila na pola, ustvari na qdve trećine pređašnje doze...
ipak malopre smo prepešačili 8 km sa zverima, pa ko velim malo je i ta čokolada anulirana
uzas bre a tad sam bila zgodna
pa sam onda dosla do nekog sablona sta mi to srecu kvari - po pravilu vikendi, premor, stres, dokolica; i onda preventivno budem pazljivija kad se nesto od pobrojanog desava
Vidi kako su Linda and Mileva dobre, plasim se samo najgoreg sto Mirke jos nema
Linda, posto si sutra free, isplaniraj neko beganje od kuce; ladno jeste, al mozda neki trzni centar da biras pokloncice za praznike, ako mozes da ubacis neki termin za sutra za tu borilacku vestinu. Btw ja sam uvek imala neku malu svescicu, sa radnim naslovom - dijeta- piskarala ukratko sta jedem, i sto je jos vaznije - razloge posrnucapa sam onda dosla do nekog sablona sta mi to srecu kvari - po pravilu vikendi, premor, stres, dokolica; i onda preventivno budem pazljivija kad se nesto od pobrojanog desava
![]()

odlicna ideja s razlozima posrnucaVidi kako su Linda and Mileva dobre, plasim se samo najgoreg sto Mirke jos nema
Linda, posto si sutra free, isplaniraj neko beganje od kuce; ladno jeste, al mozda neki trzni centar da biras pokloncice za praznike, ako mozes da ubacis neki termin za sutra za tu borilacku vestinu. Btw ja sam uvek imala neku malu svescicu, sa radnim naslovom - dijeta- piskarala ukratko sta jedem, i sto je jos vaznije - razloge posrnucapa sam onda dosla do nekog sablona sta mi to srecu kvari - po pravilu vikendi, premor, stres, dokolica; i onda preventivno budem pazljivija kad se nesto od pobrojanog desava
![]()

i tu ce se isto videti moja motivacija,vodim dete kod frizera,vezbacu pilates(treninzi su samo nedeljom i cetvrtkom)pa gde cu u prirodu po ovoj zimoci crna ti?
i sta da radim,da cekam da prodje dan
dan drugi:dobro se drzim,dosla opet mrtva gladna ali sam samo popila casu vode