tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
ma pusti ga džordži, ne zna on kako je kad kipi : (
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nesto tu nije bas zdravo ako se ima visak koji se ono bas jelte vidi jer kipi..mislim kako ce pod starost kad se smanji kretanje
I pos moraju daju svakom ko ih uopste oce takema pusti ga džordži, ne zna on kako je kad kipi : (
ja sam pre par godina, kada sam imala 47 kg i problem da se ugojim pila pivski kvasac (ovo pišem već 10. put : )
meni je pomogao, odvratnog je ukusa, piju se 3 kašike dnevno (piše na kutiji, možda je i drugačije, zaboravila sam), razblažene u vodi, bistrom soku, jogurtu itd
bip ga proizvodi i ima ga u radnjama zdrave hrane, probaj, ne može da ti škodi
ja sam izmedju 51 i 53 i sad mi je ok kilaža, samo sam to tela da vam kažem
al idem na more uskoro i planiram tamo da se zategnem i utegnem za 10 dana : ))
Pa nesto tu nije bas zdravo ako se ima visak koji se ono bas jelte vidi jer kipi..mislim kako ce pod starost kad se smanji kretanje
Значи када "кипи", онда није здраво?![]()
Не једем мајонез...to znači da si jeo mnogo majoneza,a majonez nije zdrav
Не једем мајонез...![]()
Pa kak moze bit zdravo ako je to napravljeno nepravilnom ishranom i hranom koja pravi visak..znaci to je ozbiljan problem u glavi znasЗначи када "кипи", онда није здраво?![]()
Pa prirodno su nenacitani i neobrazovani..prirodno ne misle ni na sta bitno za zdravljeVisak koji se bas vidi imaju prirodno mnogi ljudi...uravnotezen BMI se zato krece 19 do 25...recimo ja bih spadala u normalno gradjene devojke i da imam 75kg a imala bih i vise nego vidljive viskove.
Па добро, ту су компаније да мисле, маркетинг да објасни и убеди, хипер маркети да продају, школе у којима се ништа не научи...Pa kak moze bit zdravo ako je to napravljeno nepravilnom ishranom i hranom koja pravi visak..znaci to je ozbiljan problem u glavi znas
Pa prirodno su nenacitani i neobrazovani..prirodno ne misle ni na sta bitno za zdravlje
ma pusti ga džordži, ne zna on kako je kad kipi : (
Visak koji se bas vidi imaju prirodno mnogi ljudi...uravnotezen BMI se zato krece 19 do 25...recimo ja bih spadala u normalno gradjene devojke i da imam 75kg a imala bih i vise nego vidljive viskove.
P.S. Evo pijem pivo, kazu da goji
Otprilike. Jednom sam imala 60, i svi su mi pricai kako super izgledam. I onda je o5 spalo, samo od sebe. Znam da ovde muku muce mnogi da skinu kg-ame, al nije nista 2-gacije kad pokusavas da ih dobijes. Jutros sam provalila da su mi i brushalteri postali veliki. Msm, bas sam
P.S. Evo pijem pivo, kazu da goji
Mnoge dobre osobine se pripisuju pivu... B vitamin, to za sesi... kažu da je i za dojilje dobro... ali naravno i to sve umereno da se ne bi pojavio pivski stomak.
a u vezi s tim jedan stari vic:
Stoji čovek sa velikim stomakom ispred škole. Izlazi učiteljica i pita:
"Čekate dete?"
A on odgovara:
"Ne, to mi je od piva"
Само мишићи. Зашто питаш?![]()