latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Пиво не гоји...али изузетно поспешује апетит...![]()
Ja sam ovih par dana primetila da kad ga pijem mnogo manje jedem, te ne znam ko to kaze. A meni su rekli da goji, ja jos kupila 2 kartona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пиво не гоји...али изузетно поспешује апетит...![]()
Пиво заиста поспешује апетит само што си ти једна фришкица у испијању истог па си неупозната....Ja sam ovih par dana primetila da kad ga pijem mnogo manje jedem, te ne znam ko to kaze. A meni su rekli da goji, ja jos kupila 2 kartona.
I sad mi se keva iskace po glavi kako sam ja ..... Lepota, teram sebe da jedem i zavrsim tako sto me neko poredi s grisinama. Divno. I onda samo ljudi s viskom kg imaju problem. Menjala bih se sutra. Jos bih pitala sta kosta.
pa lepo ja kažem - ne znaš ti kako je kad kipi : ))
samo me džordži razume
joj ljudi kako sam ja ljuta na sebe što sam se ulenjila što se vežbanja tiče i što nigde ne mogu da nadjem motiv da počenm nešto da radim po tom pitanju, osim kilometarskih šetnji![]()
Pa kak moze bit zdravo ako je to napravljeno nepravilnom ishranom i hranom koja pravi visak..znaci to je ozbiljan problem u glavi znas
Pa prirodno su nenacitani i neobrazovani..prirodno ne misle ni na sta bitno za zdravlje
Ne dozivljavam licno, ali cisto kao diskriminacija, ako nemas visak kg-ama, ne mozes da imas problema sa kilazom. Ima nas i na 2. strani ulice. Ja sam 4 puta u zadnjih godinu dana primala infuziju i glukozu. Kako me vidi doktor, tako me posalje na infuziju. Dijagnoza: neuhranjenost. A ja jedem.
Не знам, али могу да разумем...![]()
Mozda postoje ljudi koji nisu gradjeni atletski? Nije valjda da ne priznajes razlicitu konstituciju...mnogo ostro sudis stvarno.
Ja ti tvrdim da postoje zene gradjene u obliku kruske sa jastucicima sala i nesrazmernim odnosom gornjeg i donjeg dela tela a uopste nisu neobrazovane i nenacitane, naprotiv.
Do neke granice i mere treba paziti na izgled ali ako postane zivotni motiv i cilj imati dva kila manje na zadnjici onda se kristalno jasno postavlja pitanje ko sta kompenzuje u zivotu nekom idealnom kilazom. Mislis da je uspesniji, bolji, zdraviji zbog skinuta dva, tri kila viska? Nece biti. Nauka kaze, ljudi izmedju 19 i 25 BMI su u okviru optimuma. Ko se protivi nauci mora suprotno da dokaze.
Ja kazem da su neobrazovni i nenacitani u sferi zdravlja i viska kg to jes kako da se dovedu u red..a i da su nepismeni znali bi da treba izbaciti ono sto ih je dovelo u to stanje kruske..ja ipak cenim onog ko poznaje svoje telo i moze ga kontrolisati i raditi sto vise stvari s njim u odnosu na ove koje pominjes uspesnije u cemu god
Ponavljam...nije svako na rodjenju dobio gradju sa kojom moze, a pre svega zeli, da zadovolji bas svacije estetske kriterijume. Kao sto rekoh - nauka je kazala svoje, ja od 57kg - 75kg spadam u zdrave ljude i niko ne sme da prigovori da sa 75 ugrozavam zdravlje. Dajes sebi previse za pravo, svi mi imamo preferencije i ukus ali onog momenta kada podignemo ukus na nivo nauke kao drustvo imamo problem pa nam se omladina izgladnjuje iako izgleda normalno. Termin "normalno" se ocigledno negde izgubio u prevodu. Dijeta se drzi da bi se izgledalo normalno a ne mrsavo.
da. to je zapravo bas depresivno, zapravo.
jedna moja prijateljica je sa visinom od 175 bila pala na 48 kila, ne jer je tako htela, nego hebi ga..i onda su joj rekli da mora da se ugoji..
i dala je sebi zadatak, i radila na tome..i bila je bas presrecna kad je dosla , na jedvite jade, na 55 kila..
da bi joj jedan saban rekao usput, ee, kakva steta, bas si bila riba, a sad si se i ti ubucila..
najgore je sto on to zaista i misli.![]()
A ko je pomenuo mrsavo?ne znam samo sto mi ubacujes reci u prste koje nisam rekao..i naucnici svaki cas menjaju teorije tako da je besmisleno sto se na njih pozivas u ovoj prici o dijetama koje nikome nisu od znacaja
Zena gradjena u obliku kruske ima dve opcije - da isposti gornji deo do nivoa Bijafre ili da ode na liposukciju da bi bila postigla srazmernost koju potenciras. Ukoliko jede umereno imace sasvim bezopasne naslage sala i po misljenju strucnjaka te naslage njenom zdravlju ne smetaju.
Na primer, zene koje imaju odredjen procenat masnih naslaga oko zadnjice i bokova imaju sansu da zive duze i sa manjim rizikom od kardiovaskularnih bolesti od mrsavih zena. Dokazano skoro, cini mi se u Svedskoj. Nije svaki visak "los" i zdravstveno opasan visak da se mi odmah razumemo. Zenskom telu je masnoca potrebna i svaki sulud gubitak iste zenu ugrozava. Verujem da svetski poznati naucnici ipak malo bolje raspolazu materijom od nas laika.
Ti samo ovde pises neke teorije koje nikome nista ne znace..ama bas nijedna informacija nista ne znaci nekom ko ima viska i ne moze skinuti..ima vitkih zena koje imaju vecu butinu od muskarca..dupeta bolje da ne pominjem i smesno je ako mislis da ces im olaksati time da taj estetski visak ne ugrozava zdravlje..pa ugrozava jer je ocigledno da nemaju fizicku aktivnost i da sve ide u donji deo iako gore mrsave izgladnjivanjem a ne zatezu se..dakle ti ovde sad propagiras da trebaju imati dupeta i da su to one smisleno nabacile jer imaju manje sanse da obole od kardiovaskularnih bolesti..alal vera
Zena gradjena u obliku kruske ima dve opcije - da isposti gornji deo do nivoa Bijafre ili da ode na liposukciju da bi bila postigla srazmernost koju potenciras. Ukoliko jede umereno imace sasvim bezopasne naslage sala i po misljenju strucnjaka te naslage njenom zdravlju ne smetaju.
Na primer, zene koje imaju odredjen procenat masnih naslaga oko zadnjice i bokova imaju sansu da zive duze i sa manjim rizikom od kardiovaskularnih bolesti od mrsavih zena. Dokazano skoro, cini mi se u Svedskoj. Nije svaki visak "los" i zdravstveno opasan visak da se mi odmah razumemo. Zenskom telu je masnoca potrebna i svaki sulud gubitak iste zenu ugrozava. Verujem da svetski poznati naucnici ipak malo bolje raspolazu materijom od nas laika.
Msje Andronik...nije dao smernice nikakve...mislim da bi mogao da nam ponovi ono što znamo: kretanje u prirodi...vežbe...zdrava umerena ishrana...
Ponavljam...nije svako na rodjenju dobio gradju sa kojom moze, a pre svega zeli, da zadovolji bas svacije estetske kriterijume. Kao sto rekoh - nauka je kazala svoje, ja od 57kg - 75kg spadam u zdrave ljude i niko ne sme da prigovori da sa 75 ugrozavam zdravlje. Dajes sebi previse za pravo, svi mi imamo preferencije i ukus ali onog momenta kada podignemo ukus na nivo nauke kao drustvo imamo problem pa nam se omladina izgladnjuje iako izgleda normalno. Termin "normalno" se ocigledno negde izgubio u prevodu. Dijeta se drzi da bi se izgledalo normalno a ne mrsavo.
fantasticno, prosto ne mogu da poverujem da sam naleteo na ovu temu, to je neki znak sigurno
pa ja sam danas poceo sa jednom vrlo rigoroznom dijetom, ali ujedno i vrlo efikasnom
pa ako neko ima neko pitanje nek me kontaktira rado cu pomoci![]()