gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
.....cao dijetalke...
.....gledala sam malo tog Dukana, ima po nesto zanimljivo, ali oni koji ne vole meso tesko bi to izdrzali...lici na onu mesnu dijetu, ustvari malo je blaza varijanta nje...
.....od tih preparata koji se nude na trzistu, samo sam jednom kiristila Tanana tablete/bombone...nisam bila nezadovoljna, ali sad kad se setim toga nisam ni imala
neke potrebe za njima...Herbalajf je uzasno skup, znam ljude koji ga koriste godinama (cela porodica) oni su i distributeri, hoce li imati kakvih problema kasnije ne
bih znala, oni meni izgledaju zdravo, i mnogo, mnogo mladje nego sto jesu....u cemu je caka ne zna..mada kad procitam ovo gore....iskreno ja se uplasim tih
hemikalija...
...danas, za dorucak kiselo mleko...za rucak ona testenina sa oslicem i tikvicom, samo umesto pavlake cu dodati malo kuvanog paradaiza, promenice sigurno ukus
izvornog recepta..ali ce biti dijetalnije.....veceru nemam pojma sta bih mogla...izmedju obroka cedjena narandja i limun - jabuke....
...inace sto se tice pijenja vode, napredujem..2l svaki dan kako dodjoh do toga ja koja nisam mogla da popijem jednu casu...ne znam ali eto cuda se desavaju...: )
kupi celer Afro
i jabuke
mali celer + jabuka + pola iscijedjenog limuna i eto ti uzine ili lagane vecere ako dodas parcence pilecih grudi npr.
sto se zelenog caja tice; ne bacajte lovu na aromatizirani i/ili u kesicama
najbolji posao radi obican zeleni caj; listici..."gunpowder tipa"... na mjerenje ili u limenkama
Linda, kod vas garant ima oolonga, to trazi i kupi...
http://en.wikipedia.org/wiki/Oolong

mislim smesno je ali sve je to povezano