gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
nema na cemu
tjao, drugari, odo ja da maltetiram steper : )
tjao, drugari, odo ja da maltetiram steper : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro, ako se dobro secam, ti rece negde da si visoka, moraju ti i noge biti srazmernog obima.
Kad ja na 167cm nabijem listove, izgledam taman k'o Prosinecki!

Ja u stanu imam onu spravu za alpsko skijanje il kako vec ...i toliko me mrzi da je vozim da me sramota
A i cula sam da pocinje step aerobik na jednom mestu ...sutra se bacam na to
Plus sam se prijavila za djuskanje u Ruskom domu ..ja kad resim ja resim![]()

ja još nisam počela da vežbam
a hoću da počnem sa vijačom samo ne znam gde da je kupim, al za početak vijača i trbušnjaci i apr vežbica sindi kraford i sve bi bilo kul
gde da kupim vijaču daklem?
Kashika meda u chaju pred spavanje...evo skinula 3 kg za nedelju dana....
Moja je povelika , puno mesta zauzima i prilicno je jaka.
Kupila sam je od nekog tipa kradeno a tip je podno avale negde.
Iscimala sam najgore muza da ide da mi kupi .
Na kraju ja ne vebam a on da.
E al ako pocnem necu da prestajem.
Samo sto bi dan onda mogao da se produzi bar za dve do tri cuke...missim fer bi bilo.

ja još nisam počela da vežbam
a hoću da počnem sa vijačom samo ne znam gde da je kupim, al za početak vijača i trbušnjaci i apr vežbica sindi kraford i sve bi bilo kul
gde da kupim vijaču daklem?

joj i ja bi tako...al nema...![]()
Ima ...kad dodjem kuci probacu da nadjem broj![]()

orbitrak tj eliptical trainer (na to mislis?) je odlicna stvar i ako budes kupovala kupi neki kvalitetan, ja sam radila na raznim i razlika se stvarno vidi izmedju kvalitetnije i raspalije masine. meni je jako pomogao sa ojacavanjem misica oko zglobova i kolena i ono....doveo me do faze u kojoj mogu da trcim po sat i vise vremena i to napolju (meni je bar teze napolju nego na traci) a zbog mojih krs kolena mislila sam da nema sanse da se dogodi. sto se misica tice, bez brige, jer ti si visoka, jos visa od mene, pa pretpostavljam da i ti nemas nabijene vec vretenaste misice, pa ti verovatno gradja nece dozvoliti da dodje do prenabijenih misica. sem ako ne postanes bodibilderkameni to opce ne bi smtalo
mislim, ionako sam naviknuta na taku...figuru : )
zezam se, ne pichim ja to preko pola sata u dva dana + vijaca 15 do 20 min
em jos uvijek ne mogu vishe, em neam ni vise vremena : (
sad trenutno razmisljamo da dodamo i dzak + neke male tegice za ruke
kako bi oboje mogli raditi ponesto, al vidjet cemo...
mozda je pametnije skupiti lovu pa konacno uzeti dobar "orbitrak"![]()
i tegovi su super investicija, kad god ne znas sta bi sa sobom, odradis po koju seriju, tako ja
inace sad sam se vratila sa trcanja oko 50 minuta, nemam sat pa racunam po kompjuteru kad sam izasla i usla,a i mp3 nesto zeza, pa idem ko slepica. i mislim se nesto mogla bih za vikend na bazen i saunu kad se vec placa ceo paket, jer bas volim vodu, al svaki put kad sam isla u bazen u ovo doba godine pokupila sam ili grip ili upalu usiju
a bas imam zelju 
Kashika meda u chaju pred spavanje...evo skinula 3 kg za nedelju dana....
orbitrak tj eliptical trainer (na to mislis?) je odlicna stvar i ako budes kupovala kupi neki kvalitetan, ja sam radila na raznim i razlika se stvarno vidi izmedju kvalitetnije i raspalije masine. meni je jako pomogao sa ojacavanjem misica oko zglobova i kolena i ono....doveo me do faze u kojoj mogu da trcim po sat i vise vremena i to napolju (meni je bar teze napolju nego na traci) a zbog mojih krs kolena mislila sam da nema sanse da se dogodi. sto se misica tice, bez brige, jer ti si visoka, jos visa od mene, pa pretpostavljam da i ti nemas nabijene vec vretenaste misice, pa ti verovatno gradja nece dozvoliti da dodje do prenabijenih misica. sem ako ne postanes bodibilderkai tegovi su super investicija, kad god ne znas sta bi sa sobom, odradis po koju seriju, tako ja
inace sad sam se vratila sa trcanja oko 50 minuta, nemam sat pa racunam po kompjuteru kad sam izasla i usla,a i mp3 nesto zeza, pa idem ko slepica. i mislim se nesto mogla bih za vikend na bazen i saunu kad se vec placa ceo paket, jer bas volim vodu, al svaki put kad sam isla u bazen u ovo doba godine pokupila sam ili grip ili upalu usiju
a bas imam zelju
![]()