Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da kazem za steper, nemoj da preterujes.
Vezbala sam na njemu pre dve godine, gu.zica mi se zategla i podigla bas lepo, ali sam posle mesec dana izvalila da ne mogu da se uvucem u farmerke, nabila butine i listove k'o fudbaler!

meni to opce ne bi smtalo
mislim, ionako sam naviknuta na taku...figuru : )

zezam se, ne pichim ja to preko pola sata u dva dana + vijaca 15 do 20 min
em jos uvijek ne mogu vishe, em neam ni vise vremena : (

sad trenutno razmisljamo da dodamo i dzak + neke male tegice za ruke
kako bi oboje mogli raditi ponesto, al vidjet cemo...
mozda je pametnije skupiti lovu pa konacno uzeti dobar "orbitrak" :)

Ja u stanu imam onu spravu za alpsko skijanje il kako vec ...i toliko me mrzi da je vozim da me sramota :(
A i cula sam da pocinje step aerobik na jednom mestu ...sutra se bacam na to :)
Plus sam se prijavila za djuskanje u Ruskom domu ..ja kad resim ja resim :)

Moja je povelika , puno mesta zauzima i prilicno je jaka.
Kupila sam je od nekog tipa kradeno a tip je podno avale negde.
Iscimala sam najgore muza da ide da mi kupi .
Na kraju ja ne vebam a on da.
E al ako pocnem necu da prestajem.
Samo sto bi dan onda mogao da se produzi bar za dve do tri cuke...missim fer bi bilo.

e, dijetalke, malo ste promenile sastav i bas ste vredno pisale, a vidim i da vredno vezbate i disciplinovano jedete.
Meni iz nekog nepoznatog razloga prestalo praćenje ove teme.. pa mi danas bilo čudno da niko 2 dana nije napisao nijedan post. Odem na temu okolnim putem, kad ono - iznenađenje!
Ja se ponadala da se dijetalke zavukle u mišju rupu jer krše pravila, kao što ja radim.... pa sad kad sam pročitala šta je bilo u međuvremenu - baš me sramota. :rumenko:
Nisam ja baš puno jela... ali se provlačila tu i tamo po neka čokoladna bombona iz bombonjere, pa se sve nameštala neka hrana, tako da već 4 dana nisam uopšte uzimala šejk.
Juče sam ga nosila za užinu, ali zaboravila da kupim jogurt, a mrzelo me da izlazim, pa sam se zadovoljila jabukom.

ja još nisam počela da vežbam
a hoću da počnem sa vijačom samo ne znam gde da je kupim, al za početak vijača i trbušnjaci i apr vežbica sindi kraford i sve bi bilo kul
gde da kupim vijaču daklem?

bilo je i u prodavnicama igračaka... ali moraš da proveriš koliko je dugačka...
a može i da se kupi odgovarajući kanap u prodavnicama pozamanterije. U Zemunu ima čuvena Maja u Gospodskoj ulici... tamo sam kupovala za ćerku kada je trenirala ritmičku gimnastiku.

ja još nisam počela da vežbam
a hoću da počnem sa vijačom samo ne znam gde da je kupim, al za početak vijača i trbušnjaci i apr vežbica sindi kraford i sve bi bilo kul
gde da kupim vijaču daklem?

Kratko i jasno ...Sarajevska ulica ...negde na sredini sa leve strane kad se ide od nbgd ka centru il od sajma ka centru , neugledna radnja, prodaju kanape i cuda...udjes unutra kazes teti dobar dan ja bi vijacu za ritmicku gimnastiku, teta ti da kanap stanes na njega povuces ga kako ti teta kaze mislim da je do ramena i ona tada recne kanap i zaveze ga i pripremi ti i to platis jedno 150 din i ides kuci pevajuci sa profi vijacom koju koriste sve ritmicke gimnasticarke u ovoj zemlji a kosta smesno. :)

meni to opce ne bi smtalo
mislim, ionako sam naviknuta na taku...figuru : )

zezam se, ne pichim ja to preko pola sata u dva dana + vijaca 15 do 20 min
em jos uvijek ne mogu vishe, em neam ni vise vremena : (

sad trenutno razmisljamo da dodamo i dzak + neke male tegice za ruke
kako bi oboje mogli raditi ponesto, al vidjet cemo...
mozda je pametnije skupiti lovu pa konacno uzeti dobar "orbitrak" :)
orbitrak tj eliptical trainer (na to mislis?) je odlicna stvar i ako budes kupovala kupi neki kvalitetan, ja sam radila na raznim i razlika se stvarno vidi izmedju kvalitetnije i raspalije masine. meni je jako pomogao sa ojacavanjem misica oko zglobova i kolena i ono....doveo me do faze u kojoj mogu da trcim po sat i vise vremena i to napolju (meni je bar teze napolju nego na traci) a zbog mojih krs kolena mislila sam da nema sanse da se dogodi. sto se misica tice, bez brige, jer ti si visoka, jos visa od mene, pa pretpostavljam da i ti nemas nabijene vec vretenaste misice, pa ti verovatno gradja nece dozvoliti da dodje do prenabijenih misica. sem ako ne postanes bodibilderka :mrgreen: i tegovi su super investicija, kad god ne znas sta bi sa sobom, odradis po koju seriju, tako ja :lol: inace sad sam se vratila sa trcanja oko 50 minuta, nemam sat pa racunam po kompjuteru kad sam izasla i usla,a i mp3 nesto zeza, pa idem ko slepica. i mislim se nesto mogla bih za vikend na bazen i saunu kad se vec placa ceo paket, jer bas volim vodu, al svaki put kad sam isla u bazen u ovo doba godine pokupila sam ili grip ili upalu usiju :neutral: a bas imam zelju :lol:

orbitrak tj eliptical trainer (na to mislis?) je odlicna stvar i ako budes kupovala kupi neki kvalitetan, ja sam radila na raznim i razlika se stvarno vidi izmedju kvalitetnije i raspalije masine. meni je jako pomogao sa ojacavanjem misica oko zglobova i kolena i ono....doveo me do faze u kojoj mogu da trcim po sat i vise vremena i to napolju (meni je bar teze napolju nego na traci) a zbog mojih krs kolena mislila sam da nema sanse da se dogodi. sto se misica tice, bez brige, jer ti si visoka, jos visa od mene, pa pretpostavljam da i ti nemas nabijene vec vretenaste misice, pa ti verovatno gradja nece dozvoliti da dodje do prenabijenih misica. sem ako ne postanes bodibilderka :mrgreen: i tegovi su super investicija, kad god ne znas sta bi sa sobom, odradis po koju seriju, tako ja :lol: inace sad sam se vratila sa trcanja oko 50 minuta, nemam sat pa racunam po kompjuteru kad sam izasla i usla,a i mp3 nesto zeza, pa idem ko slepica. i mislim se nesto mogla bih za vikend na bazen i saunu kad se vec placa ceo paket, jer bas volim vodu, al svaki put kad sam isla u bazen u ovo doba godine pokupila sam ili grip ili upalu usiju :neutral: a bas imam zelju :lol:

na to mislim
al stvarno moramo uzet neki bolji, a oni pocinju na oko 17000...sto zbog tezine zamajca, sto zbog nase tezine i visine
tako da to ce sacekati dok lovice ne bude..."viska" : (
dansa smo pazarili tegice po 5 kg
posto i on s tim moze raditi, a meni nije frka da radim krace serije s tom tezinom :zstidljivko:

sto se bazena tice; "i baba bi sine", al se ne usdjujem;
frka me gljiva i infekcija usiju....zadnji put se upalom usiju zavrsilo : (((
inace, pazarila sam i ovsenu kasu danas pa tju sebe castit za dorucak : )

ja samo očajavam, i dalje ne pijem kk a ni sokove, čokoladu jedem, ali mogo manje no pre, i dalje ne doručkujem (ZNAM DA NE VALJA,ALI KAD BI DORUČKOVALA IMALA BIH 100 KG
Ručam jako malo i nažalost večeram jer danima imam goste a i sad sva tri dana idem na slavu....ne obžderavam se, ali ipak....
na vagu ne stajem

znam da bi trebalo doručkovati, a ne večerati....ali....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back