..eee.upravo tako...neka dok se uziva, uziva, a posle cemo mi sve zajdeno da
skidamo ono sto smo nabacile uzivajuci...
skidamo ono sto smo nabacile uzivajuci...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(((

Ja trenutno isto uzimam herbalajf umesto večere. S tim što sam poslednjih dana nešto prestala, a ostalo mi malo, samo za jos 2 puta. Evo mesec dana je prošlo, oslabila nisam ništa, a i moja "welness savetnica", kako oni vole da se nazivaju se nešto ne javlja poslednjih dana. Nije me pozvala ni na kontrolu tih masti i toga što mi je merila kad sam prvi put bila. A u početku me je zvala svaki 2.-3. dan da pita kako se osećam, jesam gladna, jel pijem vodu. Ja, brate, nemam kad da sručim u sebe 2,5-3 litre vode. Pijem dosta (1,5-2 l), ali tu količinu ne mogu da dostignem.
La dolcevita, zelim ti da istraješ i da postigneš željene rezultate.
Bi, nemoj da odustajes nikako!!! Ako si pukla toliko novca, nastavi i drzi se.
Mene moj ''welnes savetnik'' zove ili svako vece ili svako drugo vece i insistira na unosu sto vise vode. Ja se napijam vodurine - 3 l (ranije skoro da nisam pila vodu), a on jos hteo da mi poveca na 4 l, ali sam ga kumila da ostanem na 3 l. Inace, on svaki dan popije 6 l!!! Posto je uzasno skupo, mislila sam da samo menjam veceru jer nisam ni navikla da doruckujem, ali on nije hteo ni da cuje, kaze da je dorucak najvazniji jer drzi secer stabilnim, pa nema napada gladi. Ja cu da izdrzim, makar crkla. Gledam svoje lepe krpice i hocu da mi opet stoje savrseno. Ono, nije da ne mogu da ih obucem, ali zateze, sestro slatka!

...ma da bre skupo ko crno djavo.... a kad bi za dorucak i veceru pila jogurt,
i rucala manje...pa pila 3-4 litra vode dnevno, svejedno bi smrsala exrta i to
za male pare....pa ti vidi....
Znam da nije zdravo unosti previše vode - jednom mi je doktorka pričala o tome...
Ne treba siliti - pogotovo zimi! Organizmu nije toliko potrebna kao leti!
Razmislite o tome!
I ja sam nabacila par kg i muku mučim
![]()
Mene moj ''welnes savetnik'' zove ili svako vece ili svako drugo vece i insistira na unosu sto vise vode. Ja se napijam vodurine - 3 l (ranije skoro da nisam pila vodu), a on jos hteo da mi poveca na 4 l, ali sam ga kumila da ostanem na 3 l. Inace, on svaki dan popije 6 l!!! Posto je uzasno skupo, mislila sam da samo menjam veceru jer nisam ni navikla da doruckujem, ali on nije hteo ni da cuje, kaze da je dorucak najvazniji jer drzi secer stabilnim, pa nema napada gladi. Ja cu da izdrzim, makar crkla. Gledam svoje lepe krpice i hocu da mi opet stoje savrseno. Ono, nije da ne mogu da ih obucem, ali zateze, sestro slatka!

A to je, znači. Znala sam da ima neka fora sa tom vodom, samo za vodu pitaju... ma neće mene to više videti... samo disciplina i umerenost
I ja sve mislim da to sa vodom nije baš tako... da se nalivamo beskonačno. Zar razne stvari koje su preporučivane kao najzdravije, kasnije se ispostavilo da baš i nisu tako zdrave.... Da ne pominjem po ne znam koji put - margarin.
Ja sam sinoć napravila neko prženo testo (najgora kombinacija) pa sam to grickala... i ceo dan u stvari nisam imala nikakav red. Jedino sam doručkovala normalno, a posle tako bezveze.......
Danas sam opet bez reda. Preskočila doručak, išla na pijacu, pa dok sam došla kući, oko 13:30 zaključim da mi je bolje da odmah napravim ručak... tako da sam to već obavila. Makarone s morskim plodovima...
Tip pije po 6 litara dnevno vode vec nekoliko godina, to znam sigurno. Dakle, i pre ove price sa Herbalajfom. Kaze da se samo, u toku spavanja, izluci 2 l putem znoja.

pa ja bih piškila po ceo dan
Moglo je i gore, zamisli da se zove wellness guru!?![]()
A da, ti wellness savetnici mi se ništa ne sviđaju.
Svugde po gradu vidim one plakate "Lako do para i posla - postanite wellness savetnik".
Što izgleda kao da može da postane bilo ko, kao i oni putujući prodavci.
A i 6 litara vodepa ja bih piškila po ceo dan