Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...dobro jutro i ovde :D

...kasno sam ustala jutros, ali nije ni čudo kad sam jedva zaspala oko 4h...bem ti
nesanicu opet stara stvar:dash:

...sad pijem nes pa posle musli i mleko....onda sledi red vežbanja....60+25+60...:think:

...imam neke obaveze van kuće, ako se pokrenem da izađem onda ću pokušati da
veći deo prepešačim, jedino me možda kiša poremeti...
...za ručak nemam pojma šta ću, biće neka supa ili čorba, i možda se na tome i
zaustavim...:confused:

...dijeta kao vid gubljenja kilaže je, mazohizam i protiv nje sam odkako sam imao bliske susrete sa dijeta_upažnjačima...kad sam imao neki kilogram više , nikad nijesam trčao više nego prije , jeo manje nego prije...samo sam nasojao raditi manje ono sto me dovelo do tih ' više ' kilograma...dijetom nebih ' otjerao' ni jedan svoj gram jer tako se moze doci do gubljenja ravnoteže koju organizam uvijek ustaljuje sam ...mnoge je dijeta sredila i poslala u 'nastranjake'...

Moj savjet,
- svako zna , kad 'prekardaši' i neka smanji 'prekardašavanja'...a kad 'prekardaši' , lagano povratak u predjašnje stanje ....pa, ne moze se sve u jednom post_u izsavjetovati....

Faraonn je nosilac upućenosti, malo jačeg poznavanja Ove oblasti a, i sam ima izgradjen pogled na tu oblast koja ni malo nije naivna...ne mozemo sami sebe 'osudjivati ' jer to torturisanje je miješanje u unutrašnje oblasti svojeg organizma, ko to ima pravo bez savjeta ili obavijestenosti raznih vrsta od ,- Drugih....

....skoro pa te ništa nisam razumela....:eek:

...kuva se juneća supa, danas uz tanjir supe, rinflajš..ali bez sosova i krompira,
samo kuvani ribić i šargarepa...sa senfom uz parče ražanog integralnog hleba...

upravo to sam htela da ti kazem. efekat na misiice je isti, a manje opterecenje za zglobove.
takodje pokusaj da stanes sa stoplaima potpuno okrenutim u stranu, i vise razmaknutih nogu, i da tako radis polucucanj. super je za zatezanje unutrasnje strane bedara.:)

Ja sam sad pojela nekoliko napolitanki prelivenih čokoladom i nekoliko jafa keksova.... bio mi je potreban onaj sastojak što se javlja kad ste zaljubljeni, a ima ga u čokoladi. I ne grize me savest uopšte.
Premorena sam, zabrinuta, neraspoložena i koleginica mi je rekla da izgledam umorno.... pa sam onda postala još neraspoloženija. Da pojedem još neki keks?

Ja sam sad pojela nekoliko napolitanki prelivenih čokoladom i nekoliko jafa keksova.... bio mi je potreban onaj sastojak što se javlja kad ste zaljubljeni, a ima ga u čokoladi. I ne grize me savest uopšte.
Premorena sam, zabrinuta, neraspoložena i koleginica mi je rekla da izgledam umorno.... pa sam onda postala još neraspoloženija. Da pojedem još neki keks?

...šta te muči draga drugarice...:zag:

AAHH, to je bio dubok uzdah, baš ste drage....
Vratila sam se u svoju popodnevnu smenu, što mi je ranije odgovaralo jer imam više vremena za svoje honorarne poslove (koji me, uzgred, najviše izluđuju jer dane i dane moram da provodim za kompjuterom i nemam vremena ni za šetnju, ni za rekreaciju, ni za druženje i nikako da se iskobeljam iz toga)
dakle, ja popodne na poslu, a dete mi stalno pre podne u školi i vidimo se samo malo ujutru kad je budim i dok joj spremim doručak i evo malo uveče, kad ja opet moram da sednem za kompjuter. I sad me već i grize savest što mi je dete stalno samo. Dok je muž bio tu, nije bilo tako strašno, on dođe oko 5- pola 6... ranije nego što sam ja dolazila prethodnih nedelja. Niko se od dece ne buni, ali ja se loše osećam što sam tako malo s njima.

AAHH, to je bio dubok uzdah, baš ste drage....
Vratila sam se u svoju popodnevnu smenu, što mi je ranije odgovaralo jer imam više vremena za svoje honorarne poslove (koji me, uzgred, najviše izluđuju jer dane i dane moram da provodim za kompjuterom i nemam vremena ni za šetnju, ni za rekreaciju, ni za druženje i nikako da se iskobeljam iz toga)
dakle, ja popodne na poslu, a dete mi stalno pre podne u školi i vidimo se samo malo ujutru kad je budim i dok joj spremim doručak i evo malo uveče, kad ja opet moram da sednem za kompjuter. I sad me već i grize savest što mi je dete stalno samo. Dok je muž bio tu, nije bilo tako strašno, on dođe oko 5- pola 6... ranije nego što sam ja dolazila prethodnih nedelja. Niko se od dece ne buni, ali ja se loše osećam što sam tako malo s njima.

...uhhh..draga moja, sve te razumem, nije lako biti samo u prolazu sa decom, naravno
da bi bilo lepo da može drugačije, ali trenutno tako mora, prihvati to tako, deca znaju da
to mora...i da je to trenutno stanje koje neće trajati večno...nemoj da mučiš sebe više
nego što je potrebno iovako si premorena od posla...znaju oni to veruj mi i da cene
itekako:heart:...biće to sve uredu za par meseci će opet biti sve po starom...:zag:

...sve te razumem, već sam ti rekla...ako ti se plače, nekad je to lek, ne kaže se
uzalud da su suze ventil za mnogo toga...:heart:

nije mi baš došlo da plačem... samo sam onako snuždena... ma i ovaj posao kod kuće, kolko god da mi je teško, u stvari je dobro, stalno mislim o tome i radim... možda bi me bez toga i češće hvatalo ovakvo raspoloženje.

nije mi baš došlo da plačem... samo sam onako snuždena... ma i ovaj posao kod kuće, kolko god da mi je teško, u stvari je dobro, stalno mislim o tome i radim... možda bi me bez toga i češće hvatalo ovakvo raspoloženje.

...jeste dobro je kad se zaposli mozak....i kad se manje misli o trenutnim problemima
ma kakvi bili...a to kod tebe je samo navikavanje na vanrednu situaciju koja će ipak
brzo proći....:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back