Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da... evo neću jesti više keksa,
još malo ću da radim, pa na spavanje...
hvala na razgovoru... jes da nije na pravoj temi, a u stvari i jeste... sprečila si me da uzmem još keksa. :cmok2:
Kao ono u američkim filmovima, oni anonimni alkoholičari, pa kad im je kriza pozovu određenu osobu....

pa da... evo neću jesti više keksa,
još malo ću da radim, pa na spavanje...
hvala na razgovoru... jes da nije na pravoj temi, a u stvari i jeste... sprečila si me da uzmem još keksa. :cmok2:
Kao ono u američkim filmovima, oni anonimni alkoholičari, pa kad im je kriza pozovu određenu osobu....

...hehehe...pa zato smo tu, da se podržavamo...:heart:

ajmo devojke,danas je novi dan
ja radim te polucucnjeve,nekako mi se cini da tu rade vise misici nego kolena,ispravite me ako gresim
i ova baby jane gde je postavila sam pitanje o vezbanju pre neku stranu i cekam odgovor
danas sam doruckovala jabuku,medjutim za rucak idem na jdno lose mesto
bad bad place,evil place :lol:
al sta cu,danas mi je slobodan dan i htela sam da obraduje mm i da dodjem kod njega na posao da rucamo zajedno,a tamo gde on radi paaa nema drugog mesta u blizini a on ima samo 1h pauzu

ajmo devojke,danas je novi dan
ja radim te polucucnjeve,nekako mi se cini da tu rade vise misici nego kolena,ispravite me ako gresim
i ova baby jane gde je postavila sam pitanje o vezbanju pre neku stranu i cekam odgovor
danas sam doruckovala jabuku,medjutim za rucak idem na jdno lose mesto
bad bad place,evil place :lol:
al sta cu,danas mi je slobodan dan i htela sam da obraduje mm i da dodjem kod njega na posao da rucamo zajedno,a tamo gde on radi paaa nema drugog mesta u blizini a on ima samo 1h pauzu

Bogami Linda ako je mesto tako lose onda bolje iskoristite tu jednosatnu pauzu kreativno :zper: Em ga obradujes em se istrosis :zper:

Dobro jutro svima!

Evo Linda, ja ću ti odgovoriti dok ne naiđe BJ.:rumenko:
Ona sigurno ima bolju guzu od mene, ali sam ja trenutno u toku sa vežbama.
Za čučnjeve ti je dovoljan broj ponavljanja, ali ono na leđima sa dizanjem guze možeš slobodno da pojačaš i duplo ako možeš. I to radi naizmenično dizanje-spuštanje, pa onda se digneš i skupljaš noge, pa raširiš i spustiš, pa treću seriju sa podignutom guzom sitno skupljaš noge kao da imaš loptu između nogu.

Nadam se da sam bila jasna. :D

Dobro jutro svima!

Evo Linda, ja ću ti odgovoriti dok ne naiđe BJ.:rumenko:
Ona sigurno ima bolju guzu od mene, ali sam ja trenutno u toku sa vežbama.
Za čučnjeve ti je dovoljan broj ponavljanja, ali ono na leđima sa dizanjem guze možeš slobodno da pojačaš i duplo ako možeš. I to radi naizmenično dizanje-spuštanje, pa onda se digneš i skupljaš noge, pa raširiš i spustiš, pa treću seriju sa podignutom guzom sitno skupljaš noge kao da imaš loptu između nogu.

Nadam se da sam bila jasna. :D
jesi jesi:)
hvala eli

Nema na čemu! :D
Ja inače obožavam te vežbe za guzu na leđima, ali čučnjeve baš i ne.:rumenko:
Ali kapiram da te vežbe koje najmanje volim jer su mi najteže, u stvari daju najbolji efekat. Kad je neka vežba laka znači da nije efikasna. A meni je taj sedalni deo kritičan (guza i naročito butine) jer jako puno sedim, a salo i celulit se lako nafatiraju. :sad2:

Ako neko ima problem sa kolenima ima jos jedna jako efikasna vezba ya guzu:
legnete na cvrstu podlogu i savijete noge u kolenima i onda odizete zadnjicu od poda sa varijacijama u brzini i izdrzaju kao i u sirenju i skupljanju kolena.

e ima jedna super vezba za guzu od sindi.
dakle, potrebna stolica, legnes pored nje tako da guzu pribijes uz stolicu, a noge stavis na stolicu..znaci, listovi su na sedalici stolice.nadam se da je jasan polozaj.
rukama uvatis noge stolice, i onda se jednom nogom oslonis na ivicu sedalice stolice, a drugu nogu druzis polusavijenu iznad kolena, i izdizes guzu, na slican nacin kao u onoj vezbi na podu.
znaci sistem je isti, samo je vezba teza....:)
radi se 3*20

Takođe mogu da se rade vežbe na kolenima sa dizanjem nogu.
Postoji više varijacija:
- dignete nogu gore i 3x sitno je dignete sa ispruženim prstima pa spustite dole
- dižete i spuštate nogu
- dignete nogu i onda je savijete u kolenu i opružite (sve vreme noga u vazduhu, ne spušta se dole)
Sve ovo uradite po 20 ponavljanja, odmor pa druga noga :D

dakle, potrebna stolica, legnes pored nje tako da guzu pribijes uz stolicu, a noge stavis na stolicu..znaci, listovi su na sedalici stolice.nadam se da je jasan polozaj.
rukama uvatis noge stolice, i onda se jednom nogom oslonis na ivicu sedalice stolice, a drugu nogu druzis polusavijenu iznad kolena, i izdizes guzu, na slican nacin kao u onoj vezbi na podu.
radi se 3*20

Ovo je za napredne vežbačice. :lol: Laganija varijanta je bez stolice.

radi se 3*20

je l ima to na youtube?nekako ne kapiram gde je oslonac a gde druga noga
ja za goozu radim ove navedene,plus jednu
stojim i drzim se za sto ili naslon stolice,jednu nogu dizem nazad ili sa strane 3*20 naizmenicno svaku nogu
to je sve sto radim za goozu
za ruke radim 3 vezbe mada bih morala da nadjem jos,volim kad zene imaju zategnute ruke,a ne kad se uhvate za drsku u autobusu a triceps se obesi:mrgreen:
ako vas zanima mogu da opisem

objasni te vežbe za ruke, to su jednine vežbe koje ne radim i nemam pojma kako da ih radim, a ruke su mi baš ko opisane iz autobusa : )

:lol:
prva vezba,ja radim sa muzevljevim dodacima za tegove,moze i po flasica od 1l vode u svaku ruku

rasiris noge u sirinu kukova
nagnes se malo napred,a li ledja ostaju ravna
nadlaktice sve vreme ostaju paralelno s podom
dizes tegove tako unazad do ravni s nadlakticim,onda spustas da bude u 90stepei s podom
to je super vezba za triceps(nadam se da nisam pogresila ime misica)

druga: klasicno dizanje tegova,to je za biceps,znaci stojis pravo,gledas tv i dizes naizmenicno savijajuci u laktovima tegove

treca: radis pokrete boksa,znaci naizmenicno drzeci tegove boksujes zamisljenu svekrvu/koleginicu/omrazenog forumasa

prve dve radim 3*30 a poslednju 3*20

:lol:
prva vezba,ja radim sa muzevljevim dodacima za tegove,moze i po flasica od 1l vode u svaku ruku

rasiris noge u sirinu kukova
nagnes se malo napred,a li ledja ostaju ravna
nadlaktice sve vreme ostaju paralelno s podom
dizes tegove tako unazad do ravni s nadlakticim,onda spustas da bude u 90stepei s podom
to je super vezba za triceps(nadam se da nisam pogresila ime misica)

druga: klasicno dizanje tegova,to je za biceps,znaci stojis pravo,gledas tv i dizes naizmenicno savijajuci u laktovima tegove

treca: radis pokrete boksa,znaci naizmenicno drzeci tegove boksujes zamisljenu svekrvu/koleginicu/omrazenog forumasa

prve dve radim 3*30 a poslednju 3*20
ja radim sa tegovima od pola kile.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back