Kerefeka
Ističe se
- Poruka
- 2.527
59, odnosno 58 bre : )
46 sam imala pre nekoliko godina, al sam izgledala jezivo
Aaaaaaaaa moja priča...
Pre godinu i po dana počnem da živim s dečkom i sa 47 kg ( ali stvarno sam bila kao avet, inače mi je redovna kilaža 50, a do 52 kg zimi ) nabacim 57....Znate ono, udobnost i radost novog zajedničkog života, pa spremam sve što volimo da jedemo, pa više ne jurcam po gradu ( bar ne u nekadašnjoj meri),a prestala i sa pilatesom ( promenili mi trenera, a novi mi se ne svidja), pa subotom film i kokice, pa tamo neke večerice...i eto...A slabo jedem slatkiše..ovo je sve od konkretne hrane..krkalo se, priznajem
Počela uz njega i sokove da pijem,a inače nisam ljubitelj...Nikad nisam držala dijetu, nego su moje uobičajene navike i ishrana bili odgovarajući ,a sad kada se to promenilo..i ja sam se zaokruglila
I bacim se na neku, znate već ono: "proverenu dijetu" - svi skinuli čudo kila ( što jeste istina) i skinem i ja 7.Ali dijeta restriktivna u smislu potpunog izbacivanja odredjenih namirnica ( znam, idiot sam što sam se toga hvatala uopšte) i dobijem alergiju, a i bubrezi zakazali, pa pesak...Za alergiju dobijem žešću dozu kortikosteroida od kojih sam bila straaaašno gladna, dešavalo se da se noću probudim kao da imam zver u stomaku, pa sam morala da je nahranim - inače nikad nisam jela noću...i evo nas opet na 57kg.Sva garderoba mi je nekako sapeta i tesna,a ne kupujem ništa veće, jer naravno, smršaću!
Dodjem na posao, krenem da tipkam po tastaturi,a košulja samo što mi se na pocepa na ledjima
A tek slike s mora...
nema mlohavo, ništa ne visi, ali zato kao bacačica kladiva..ni novi kupaći nije pomogao...Ili to sve meni tako deluje, jer nisam navikla da budem popunjena..no, 10kg je 10 kg.Ali imam dobru volju i vraćam se na ono kako sam se hranila pre i već vidim da lagano splašnjavam.Nameravam da istrajem u tome, vratim se vežbanju, koje mi baš nedostaje i valjda ni rezultat neće izostati.Nisu dijete za mene, odmah se razbolim