LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
ako vas zanima savet od privatnog trenera u vezi najboljih rezultata vezbanja, onda procitajte ovo:
trbusnjaci se ne rade svaki dan, i ne rade se samo oni..ako se rade intenzivno (prekoo 300), maksimum je 2 puta nedeljno...ostalim danima treba raditi kardio (trcanje, aerobik - 1 dan), teretana (2 puta nedeljno ali razlicite grupe misica) i obavezno jedan dan u nedelji sat vremena istezanje...
posle treninga, u roku od pola sata treba jesti (slozene ugljene hidrate npr. pirinac, proteine - riba, i tecnost...+cokoladno mleko) jer se misici razgradjuju ako se ne nahrane posle treninga...
ja sve i da hocu ne stizem

evo danas sam odradila pa cu u utorak sigurno jer sam free ali posle toga do nedelje nemam pojma hocu li naci slobodan momenat,imam vizitu iz sedista firme u sredu,u cetvrtak inventar,u petak i subotu treba sve sr;anj;e od inventara vratiti na mesto i eto,svaki dan ce mi smena biti "all day" (7-21) jedino da trcanje po radnji dozivljavam kao aerobik

volela bih da mogu opet da trcim,to sam nekad radila bar 3-4 puta nedeljno ujutro,pre posla,pre dorucka u sumi,bilo je super,ali tad sam radila nezahtevan posao koji se nalazio na 10min od kuce