lepo si sve napisao, na vrlo kulturan i pristupachan nachin![]()
...da slažem se, prvi put da neko dođe i kaže nešto lepo, i korisno, bez
vređanja, i bezobrazluka....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo si sve napisao, na vrlo kulturan i pristupachan nachin![]()

Afrodita, varaš se ako misliš da je domaća supica kaloričnija od one iz kesice, tamo svašta trpaju, nemoj se zavaravati. Bolje u supu dodaj vode da provri, biće razblažena a garant će ti više prijati nego kojekakvi koncentrati.
I još nešto ako se ne ljutiš. Zašto uopšte jedeš bilo kakve parizere? Imam rođaka koji je inženjer prehrane u jednoj fabrici salama i kad mi je pričao šta sve ide u na pr. -pileća prsa- a to bi trebalo da bude kvalitetno, fuuujjjjjj, veruj mi nikad više nisam okusila nikakvu salamu.

...ne ljutim se zašto bih...
...bar mi na ovoj temi nemamo problema sa tim da nam se na nešto skrene pažnja,
sem onih bezobrazluka koji su bili nedavno...
...pa nešto mora da se jede, šta je zdravo danas, ja doduše nikad ne kupujem one
kao domaće kobasice u prodavnicama jer sam bila očevidac kako se spremaju i to
je stvarno bljak......
...odoh da zagrejem supicu...![]()
lepo to ispečeš nekoliko komada i ostaviš u frižider pa uzmeš kad si gladna i ubaciš u sendvič. Dodaš malko paradajza i sveže paprike, mljac, mljac 
Jedan predlog moje drage prijateljice: u svim mega-marketima imaš na pr. file pilećih grudi, tanko isečeno da muva dupe posečelepo to ispečeš nekoliko komada i ostaviš u frižider pa uzmeš kad si gladna i ubaciš u sendvič. Dodaš malko paradajza i sveže paprike, mljac, mljac
![]()

...pa da u pravu si...ja često jedem pileće belo, em volim, em nije masno,
a, toga se nisam setila....![]()
a ja danas na soku od lubenice, dinje i još kojekakvim čajevima, joooooojjjjjjjjjjjjjjjjjj

Pozdrav svim curama sa foruma i cestitke za sve napore koje cinite.