bokaruki
Iskusan
- Poruka
- 5.167
Slusam, sta cu, valjda ce se okrenuti, nece covek da visi naopacke nego zaseo, pa je jos karlicno.
Bolje je da doruckujes ranije, naravno, super si, bre!![]()
Će se okrene, ima vremena...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slusam, sta cu, valjda ce se okrenuti, nece covek da visi naopacke nego zaseo, pa je jos karlicno.
Bolje je da doruckujes ranije, naravno, super si, bre!![]()

Saosecam u problemumene uhvatila kriza!!! vec mjesec dana sam nsa UN dijeti i jedva 4 kg skinula a dosadilo mi mnogooooooooo. a treba jos bar 8 da izgubim....
mnogo sam gladna a vocni dan i tek je podne! juce mi bio rodjendan pa torta malo vina... ali dosta mi....![]()

pominjale ste ranije i zelenu kafu...samo da vam kažem, oprezno sa njom...nemojte dugo da je pijete jer može da izazove velike i ozbiljne smetnje po zdravlje...
E, sad mi tek nista nisi rekla!
Ja sam citala u novinama (znaci, izvor informacija Boze-me-sacuvaj) da sadrzi sibutramin isto kao Reductil.
Moracu da se potrudim da nadjem neku ozbiljniju literaturu...

Soffy, crna kafa bez secera na prazan zeludac, milina da navuces gastritis pre vremena!
Sta ce ti to, bre, i ovako ti fenomenalno ide!

znam samo da ubija apetit, tako što smanjuje želju za hranom tj. glukozom...pa se mozgu šalje informacija da organizmu fali glukoza i onda započinje razgradnja depoa masti da bi se oslobodila potrebna glukoza...i gube se kilogrami...a ti za to vreme ništa nemaš želju da jedeš...dakle, baš ubija apetit...a s druge strane, može da dovede do ozbiljne dehidratacije organizma...
koliko je ovo stvarno tačno, to je već pitanje...mada, nije dobro kad za nedelju dana smršaš 5 i više kg-a...nije normalno...![]()
evo, ja je uzimam posle reductila i odmah da ti kazem da niti ubija apetiti bog zna kako niti ima tako jako dejstvo na organizam kao reductil, ma ni nalik.....a skinula sam sa dijetom i zelenom kafom za 7 dana 0.5 kg...

uh, to na tebe izgleda ne deluje...ja sve što znam da piju to...puno su smršale za kratko vreme...
a danas mi i brat pričao kako je neka njegova koleginica završila na infuziji jer je pila tu zelenu kafu...a ništa nije jela...
ja jedem kao i sa reductilom ali teze podnosim.....unosim oko 1200 kcal, pijem oko 2 l tecnosti....pa videcemo.....
uh, to na tebe izgleda ne deluje...ja sve što znam da piju to...puno su smršale za kratko vreme...
a danas mi i brat pričao kako je neka njegova koleginica završila na infuziji jer je pila tu zelenu kafu...a ništa nije jela...
...mislim kao pice.
...a ja htela da probam.......mislim kao pice.

ajde dajte savet: visoka 165, teska 105kg, pritisak 165/105 puls 105

jela sam kao nikad od kad sam